Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 37

Θέμα: Jeep Grand Cherokee moose test

Προεπιλογή

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι το συγκεκριμένο τζιπ έχει χαρακτήρα!
    Αμφιβάλλω αν ο οδηγός από μέσα κατάλαβε ότι εγκατέλειψε την άσφαλτο.
    Εγω αν το είχα θα εκανα κάθε μέρα αυτό το πράγμα ! Και θα εβαζα και τον giannisrob να τραβάει φωτογραφίες για το τζιπ του μήνα

*Νικο κάτι μου λέει ότι το 99% των ιδιοκτητών δεν θα κάνει τον κόπο να αποφύγει τον σκύλο!

2. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

5555 (12-09-12), ghost-rider (11-09-12), GiannisRob (11-09-12), S8N (11-09-12)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ με τους προηγούμενους.

Να προσθέσω κάτι:
    Το cherokee σε κατάλληλες συνθήκες (πχ στο γαρμπίλι/χώμα) μπορεί να πλαγιολισθήσει και αυτό το κάνει καλύτερο από κάθε μπροστοκίνητο.
    Επομένως είναι καλύτερο από πολλά άλλα αυτοκίνητα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Mολις βρηκα ενα ωραιο βιντεο.
    Ποιο κουρσακι απο αυτα που παιρνουν μερος λετε να ειναι καλυτερο?
    "Αυτα που κολλανε μην τα παρετε... Ειναι αχρηστα. Πεταμενα χρηματα...", θα μπορουσε να πει καποιος, σκεφτομενος οπως οι ανθρωποι που δοκιμασαν το τσεροκι, αλλα βλεποντας το ζητημα απο αλλη οπτικη γωνια...

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτος που θα το αγορασει και θα γνωριζει τι παιρνει θα εχει ενα καλο εργαλειο στα χερια του.
    Δηλαδη εσυ θα εβαζες την οικογενια σου μεσα και θα ξεκινουσες για διακοπες μ αυτο το πραγμα...?
    και εαν στη διαδρομη σου πεταγοταν κατι τι θα εκανες...?

Υ.Γ. και στο κατω κατω ποσες ρεζερβες να παρω μαζι για το ταξιδι???
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

6. The Following User Says Thank You to ///M Arios For This Useful Post:

Samaro (11-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Mολις βρηκα ενα ωραιο βιντεο.
    Ποιο κουρσακι απο αυτα που παιρνουν μερος λετε να ειναι καλυτερο?
    "Αυτα που κολλανε μην τα παρετε... Ειναι αχρηστα. Πεταμενα χρηματα...", θα μπορουσε να πει καποιος, σκεφτομενος οπως οι ανθρωποι που δοκιμασαν το τσεροκι, αλλα βλεποντας το ζητημα απο αλλη οπτικη γωνια...
    Θα μπορούσαμε όμως επίσης να σκεφτούμε : "Τι να το κάνω το Τσερόκι και τα κουρσάκια πάνε εκεί που θέλω !"

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη εσυ θα εβαζες την οικογενια σου μεσα και θα ξεκινουσες για διακοπες μ αυτο το πραγμα...?
    και εαν στη διαδρομη σου πεταγοταν κατι τι θα εκανες...?

Υ.Γ. και στο κατω κατω ποσες ρεζερβες να παρω μαζι για το ταξιδι???
    Να σου πω... Οδηγω αυτο το κτηνος. Μονο αμα μου πεταχτει νταλικα θα σκεφτω να κανω ελιγμο...
    Και για να σου απαντησω, θα το ισοπεδωνα...
    Απλα πραματα.

ΥΓ Γιατι ρωτας? Αφου ηδη ξερεις την απαντηση

9. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

GiannisRob (11-09-12), S8N (11-09-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

εμενα μου μυριζεται λιγο φιασκο....δεν κρυβω..

καποιοι θα πουν οτι κινδυνολογουμε, αλλοι οτι υπερβαλλουμε..αλλα το αποτελεσμα ειναι ενα...ασχολουμαστε με το grand cherokee!!!

υγ..αρνητικη ή θετικη δημοσιοτητα..δεν παυει να ειναι δημοσιοτητα

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

χωρις να χαλαω το θεμα..βρηκα και αλλο "επικυνδινο"...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    για το grand cherokee μιλάμε...ούτε για το wrangler, ούτε για το απλό cherokee.
    οι δυνατότητες του εκτός δρόμου, είναι χειρότερες απο ένα Χ5, πράγμα τελείως απαράδεκτο.
    το έχει ο αρραβωνιαστικός της κουμπάρας μας, και το μόνο που έχω να πώ για αυτό το αμάξι, είναι ένα καρατεράστιο thumps down...
    Θωμα δεν εχουν καμια σχεση οι δυνατοτητες του Χ5 εκτος δρομου με το Grand Cherokee....Μα καμια,εντελως ομως...Το ενα ειναι SUV καθαρα ψηλο ασφαλτινο και το αλλο εχει αναρτηση-διαφορικα-πλαισιο να σε παει σε σημεια που μετα αναλαμβανουν τα καθαροαιμα να συνεχισουν...

Περαν τουτου,το συγκεκριμενο τεστ το θεωρω σκετη βλακεια.Στο 99% ενος τετοιου ελιγμου,οι οδηγοι θα καταληξουν εκτος δρομου ή πανω στον ταρανδο,οτι αμαξι κι αν οδηγουν,ειδικα επειδη:
    οταν ξαφνικα πεταγεται κατι μπροστα σου,θα πατησεις και φρενο ειτε απο την αρχη,ειτε μετα αλλαζοντας πλεον ολα τα δεδομενα αυτης της ''ασκησης''
    Δεν ειναι τοποθετημενο σε ρεαλιστικη βαση λοιπον.Αν το δεχτουμε σαν δοκιμασια,τοτε το επομενο σταδιο θα'ναι να κοβουμε χειροφρενα με 180++ στην Ε.Ο. για να δουμε ποσα τετακε θα κανει τ'αμαξι μας μεχρι να τουμπαρει....Ειναι δυνατον???
    Οπως ειπε κι αλλος προηγουμενως,το συγκεκριμενο περιοδικο,εχει μακρα ιστορια σε τεστ που θυμιζουν περιοδικο χαλαρης αναγνωσης.παλευοντας να βγαλει λαυρακι(θυμηθειτε την ιστορια με τα Fiat Marea??)....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

13. The Following 6 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

120ie87 (11-09-12), aristent (11-09-12), ghost-rider (11-09-12), joseph (12-09-12), Lambros46 (12-09-12), S8N (12-09-12)

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μονο αμα μου πεταχτει νταλικα θα σκεφτω να κανω ελιγμο...
    δηλαδη βγενεις στο δρομο μονο οταν εχουν απαγορευτικο οι νταλικες γιατι εαν σου πεταχτει μια δεν μπορεις να τιν αποφυγεις!! (τι λογικη ειναι αυτη???)
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP