συγνωμη ρε Φωτη.... εδωσες 3500 στο μηχανικο για να σου κανει τη μετατροπη? Και εδωσες και αλλα 4000 για ενα τροπετο ...συνολο 7500 για να κυκλοφορεις και να εισαι παρανομος??
Κι εγω θα ξαναρωτησω...Γιατι βρε Φωτη δεν πουλαγες τ'αμαξι σου και να παρεις ενα γνησιο Diesel???Παρα εδωσες 7500 ευρω(παναγια μου!!) για να κατακερματισεις τ'αμαξι σου και να κανεις κατι που θεωρειται εντελως παρανομο και δεν δηλωνεται αν σε πιασουν?
Πρεπει να'ναι η πιο ακυρη μετατροπη που'χω ακουσει τα τελευταια χρονια!!!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Nino (25-08-12)
ας θυμηθούμε και πάλι το γνωστό ρητό:
"είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε πολλά για να κάνουμε οικονομία"
...
S8N (26-08-12)
Αλλο πετρέλαιο και άλλο 330 κουπε τετρακίνητο πετρέλαιο και μάλιστα το αυτοκίνητο μου πάνω απο 3000 δέν έπιανε με τις βλάβες που είχε. Πείτε μου με 10000 ευρώ ποιό αυτοκίνητο θα μπορούσα να πάρω , έστω με 15 000 με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Το θεμα ειναι τι κανεις στην περιπτωση που σε σταματησουν και το καταλαβουν. Κτεο, επισης, πως θα περασεις;
Ειλικρινα ρε φιλε και φιλικα μιλωντας παντα,θα συμφωνησω μαζι σου οτι γουσταρες 3λιτρο 4κινητο πετρελαιο και τουλαχιστον οι μισοι εδω μεσα κυκλοφορουν με αδηλωτες μετατροπες,αλλα αν τους πιασουν στην χειροτερη ν'αναγκαστουν να το δηλωσουν!!Εσυ ομως ΔΕΝ την εχεις αυτην την επιλογη κι εχεις ριξει ενα σκασμο χρηματα στ'αμαξακι σου!Κριμα δεν ειναι??
Ειλικρινα καλοταξιδο ευχομαι,αλλα ψαξου για το θεμα σοβαρα κι εχε παντα μαζι σου τα χαρτια του τροπετου καθως και τα τιμολογια της μετατροπης.ΠΑΝΤΑ ομως!ισως σε γλυτωσουν απο μπελαδες....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
ΚΟΚ αρθρο 85
https://www.sefeaa.gr/downloads/2009/KOK.pdf
και φυσικα μην τυχει και εμπλακει το οχημα σε τροχαιο και το παρει χαμπαρι η ασφαλιστικη (που τωρα πια τα ψαχνουν ολα)...
120ie87 (26-08-12)
davids (27-08-12)
Καλησπέρα σας.
Φώτη Η μετατροπή γίνεται νόμιμη κανονικότατα χωρίς κανένα πρόστιμο Η δικαστήριο που λες μερικοί. Απλά πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις. Αν θες μπορώ να σου τα πω λεπτομερώς.
Σκέφτομαι να κάνω και εγω μια τέτοια μετατροπή.
Πες μου λίγο αντιμετώπισες πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά εσύ? Η απλώς έδωσες 3500 και το πήρες έτοιμο χωρίς να ξέρεις τι προέκυψε? (νομίζω όμως τα 3500 είναι παρατραβηγμένα)
PS. Paides sorry gia ta greeklish alla ta windows 8 pou ebala me ton explorer de simbadizoun sosta me apotelesma otan grafo ellinika na fainontai kapos etsi.... ²½²,±Ό½<.¶½ΏΐΒΉΈΕ;»„Ό±Γ
Φίλε μου χρησιμοποίησε αυτό https://speech.ilsp.gr/greeklish/![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 11-03-13 στις 11:15