δεν έχω κανένα κόλλημα με τα ''φτερά'' πίστεψε με!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Χε χε χε, αν έβγαζε τον άσσο η bmw σε στυλ σιρόκο, θα χαμε να λέγαμε. Τώρα που συμβαίνει το αντίθετο απλά χρυσώνουμε το χάπι.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Kostas_1 (11-07-12)
τι εννοείς ''στυλ σιρόκο'' κ. Γιώργο?
Εγώ προσωπικά έχω εξηγήσει πολλάκις τους λόγους της απέχθειας μου προς τον όμιλο.. είναι πολλά πράγματα που συμπληρώνουν το παζλ..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
εδώ και χρόνια πάντως είναι κάτω απο την ομπρέλα της βαγκ η πορσε.
δε νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, παρα μόνο να γίνονται καλύτερα.
αν και εδώ που τα λέμε, η βαγκ δεν έκανε και άσχημη δουλειά όσων αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι κάποιων πορσε.
όσο δεν μπερδεύεται το γκρουπ σε θέματα οδήγησης, μια χαρά θα είναι τα αμαξάκια.
πραγματικά θα ήταν για κλάματα ένα τετρακίνητο γκε τε τρία με τουρμποκινητήρα.
sympether with chiefτης
ελπίζω ε?![]()
σαν εμφάνιση μου αρέσει το τσιρότο δεν αντιλέγω..
δεν παιζει να αλλαξουν τιποτα οι porschαιοι...εχουν μεγαλο σκαλωμα οι ανθρωποι...40 χρονια σκεφτονται να αλλαξουν την θεση του μοτερ και καθε φορα λενε..ας το αφησουμε για λιγο ακομα.....καλο ειναι..
![]()
pilot (12-07-12)
nik200 (12-07-12)