Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 39

Θέμα: TURBO BMW E36 1.8IS

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fotisbmw318is Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αμαξι μου καποτε αυτοσ που το ειχε πριν το ετρεχε σε πιστα ερασιτεχνικα παντα ετσι...το μοτερ φοραει εκκεντροφορους 2ου σταδιου(πολυ μπερδεμα)...ανεβασμενη πιεση βενζινας,αγραφο(βαραει κοφτες αλλα ποιος ξερει ποσες στροφες...περναει 7000παντως) κ χταποδι..εχω καποια υποδομη λογικα ετσι για τουρμπο?
    Ναι....μονο τον αγραφο...τι μαρκα ειναι για να δουμε τι δυνατοτητες εχει
    Ισως και οι εκκεντροφοροι να παραμεινουν στο τουρμπισμα για να παρεις δυναμη ψηλα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ξερω δυστηχως καθολου γιατι δεν εχω επαφες με αυτον που το πηρα....πως μπορω να τον δω?

Rides
    1

Προεπιλογή

Βγαζεις μπαταρια ,ξεβιδωνεις το προστατευτικο αφου βγαλεις τις ταπιτσες και το χεις στα χερια σου
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    1

Προεπιλογή

να σου πω την αληθεια ουτε που ειναι ξερω....μαλακια μου ναι....αλλα δεν το εχω και πολυ το αμαξι....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τοτε πως ξερεις οτι εχει αγραφο τ'αμαξι???Ποιος σου το'πε??Μαλλον προγραμμα στον μαμα εγκεφαλο βλεπω να'χεις.......Ο εγκεφαλος στα Ε36 ειναι πισω απ'την μπαταρια,σε μια υποδοχη που εχει εκει,κατω ακριβως απο τη βαση του μπροστινου παρμπριζ....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

οκ θα σας πω αυριο μην λεμε μαλακιες.ετσι μου ειπε αυτος. θα δειξει

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε νομίζω να χεις άγραφο ένα πρόγραμμα ή κανένα τσίπακι θα χει γιαυτό έχει πάνω από 7000 κόφτη
    Εάν εάν όντως έχεις άγραφο είναι πολύ καλή βάση (μην πω το παν) για οποιαδήποτε βελτίωση του μοτερ.

Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν λεω οχι πανω απο 2000 ευρω δεν τιθεται θεμα αν το κανω μονος μου ή αλλος ή η θεια μου.Απλα το ψευτο τουρμπισμα ΔΕΝ αξιζει και δεν πρεπει να πληρωθει παραπανω πόσω μαλλον για 36αρι παλιο bmw. Ta εργατικα ειναι λιγα, kai απaιτουνται ψευτικα πραγματακια για αυτο το ειδος πιεσης και ηπποδυναμης (βλεπε τ25 με λουκανικο).

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπορείς να αναλύσεις τότε πωσ γίνετε έστω κ ψεύτικα να τουρμπισουμε μόνο με 2000 χωρισ προσωπική εργασία

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορείς να αναλύσεις τότε πωσ γίνετε έστω κ ψεύτικα να τουρμπισουμε μόνο με 2000 χωρισ προσωπική εργασία

1) Ελα να σου δωσω ενα λουκανικο με ανταπτορα για τουρμπινα IHI για ενα πενηνταρικο ,M43 το δικο μου
    2) Ρουλεμαν τουρμπινα VF23 απο 22b ,ειχα δωσει 330ευρω με μεταφορικα απο αμερικη με 1200μιλια πανω της, η κινεζικη που φοραω και δουλευει 1.5 κοστιζει 180 ευρω καινουρια
    3) Ιντερκουλερ απο diesel bmw , ελα να στο χαρισω
    4) ρυθμιστης πιεσης βενζινης 30ευρω με μπαρομετρο
    5) ρακορ λαδιου τουρμπινας 30ευρω, σπυρου πατση
    6) φλαντζα μαμα elring πρωτου ρεκτιφιε 48ευρω για μειωση συμπιεσης αν και δεν θεωρω τρομερα απαραιτητη την μειωση συμπιεσης για πιεση των 0.7 μπαρ ιδιαιτερα αν βαζεις και καλο καυσιμο.
    7) θελεις λιγο μεγαλυτερα μπεκ αντε να τα παντρεψεις με λιγο μεγαλυτερο flow meter καν 40αρι ευρα, οποτε να υπαρχει γραμμικοτητα στις πολλες και λιγες βενζινες.
    8) down pipe? στο σκριβανο ειχα δωσει 250 ευρω το 2005.Τωρα τα πραγματα κοστιζουν πολυ πιο χαμηλα.
    9) Σωληνωσεις, αντε κανα 150αρι.Πολλα κιτ με ετοιμους σωληνες και κολαρα υπαρχουν στο ebay.Μην ακουω για κιτ ιντερκοολερ των 1000ευρω στους εδω εξατμισαδες...
    Α ! και ενα wideband 160ευρω να ξερεις σε ποιες βενζινες δουλευει το εργαλειο.
    Θελει ενα καλο σφιξιμο η κεφαλη.
    Τωρα εαν θελει το ''λεγομενο'' προγραμμα ή οχι ,δεν γνωριζω.Απλα να αναφερω οτι εγω ειχα αγορασει τουρμπισμενο μ43 ετοιμο με κιτ καρρα και δεν σας κρυβω οτι γελαγα οταν το συνηθησα και με την αποδοση και με την ποιοτητα του κιτ, και ποτε δεν πειστηκα οτι και καλα φορουσα προγραμμα.Εκτοτε ειμαι αγραφος και τα ξερω ολα απο πρωτο χερι.
    Για αυτους του λογους δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τουρμπισμα πανω απο 2000ευρω,και βαζω 2000 για να παρει και κανενα 500αρικο αυτος που θα τα βαλει.
    Βεβαια αν το φορτωνεις το αμαξι αδειαζεις και την τσεπη αλλα μιλαμε για ψευτουρμπισμα.
    Ευχαριστω ταπεινα.

11. The Following 4 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

bill_m3 (04-07-12), dark knight (04-07-12), Panos 316T (04-07-12), ziaba (04-07-12)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP