Ντινος mode Αυστηρος : ΟΝ
Το φορουμ αποφασισε Φανη:
ΜΗΝ το παρεις !
Απο εδω και περα, ειτε προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου, ειτε γινεται οφ-τοπικ
Ντινος mode Αυστηρος : ΟΝ
Το φορουμ αποφασισε Φανη:
ΜΗΝ το παρεις !
Απο εδω και περα, ειτε προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου, ειτε γινεται οφ-τοπικ
Πάνω που περιμένω πως και πως να φύγω για να το πάρω τσουπ με ξενερωνετε!
Δεν έχω δίπλωμα για μηχανάκι, να το φέρω μέσα χώρις χαρτιά δεν μπορω, να το αφήσω έξω μπορω αλλα πριν 1 μήνα έγινε τροχαίο με μηχανάκι ενός και επιβάτες 2 άλλους και τρέχουν όλοι μαζι με μήνυση χώρις να φταίνε.
Μονη λύση είναι να βρω κάποιον να βγάλει δίπλωμα μηχανής σε.. 1 μέρα και να πάρω ένα ερείπιο παπακι!
να σε βολέψει ο Ζαχαρίας με κανένα σαραβαλάκι δανεικό, παίζει ?
Εισαι ψειρας και θες να παρεις το αμαξι εκει ρε φανη?Τρελος εισαι ?
Eδω πας πχ για ενα καφε και καμια φορα δεν ξερεις πως θα το βρεις,ποσο μαλλον εκει περα.Δεν ξερεις ο καθενας τι κομπλεξ κουβαλαει..
βγαλε διπλωμα για 50ρακι,νομιζω πας τροχαια με ενα 50ρακι,κανεις 2-3 σβουρες και σου δινουν ενα χαρτι νομιζω?δεν πολυ θυμαμαι αλλα σιγουρα δεν εχεις μεγαλη ταλαιπωρια..
-------------------
Ptboul (31-05-12)
50αρι δεν παίζει να βγάζει ούτε την ανηφόρα μέχρι το χωριό, πόσο μάλλον για χώρα!
Πάνο δεν θέλω να έχω ξένο αμάξι..
Βγάζεις μέχρι και απεριόριστο αφού είσαι 23..! (Έβγαλα τα Χριστούγεννα 22) Δεν έχει τρελή διαδικασία ! 2 μέρες βρες κενό μία για σήματα κτλπ και μία για πορεία (αρκεί να έχεις μία Χ σχέση με την οδήγηση μηχανής...δεν είναι κάτι τρελό...)
Σχέση εχω αλλα νόμιζα πως θέλει τρέξιμο όπως στο αμάξι, αμα είναι 2 μέρες χμμ..