Kostas_1 (01-04-12), Nick bmwlover (01-04-12)
Ειμαι και θα ειμαι λάτρης του porsche αλλα αφου δεν ειναι 911 G4 , τοτε θα επιλέξω τοΖ4
( αν και το δώσαμε πριν δυο χρόνια τελείωσε το leasing αλλα είχε πονέσει ο πισινος μου οταν εβρισκες λακκούβα.....)
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Ποιος πληρωνει???....αμα κερνας, κερνα μας μια Πορσε να δουμε πως ειναι και οι κατασκευες απο το Τσουφενχαουζεν!!!
....ηθελα να 'ξερα στο Πορσε κλαμπ τι θα ψηφιζαν?
.....κατοχος BMW και καθημερινος σε BMWδοφορουμ, δεν θα δωσω ψηφο σε ανταγωνιστη!!!
....απο οδηγικης αποψης δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα δυο,....ακομα και να ειχα την δυνατοτητα,δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να καταλαβω ολες τις διαφορες...
.....αυτο ομως που μπορω να πω, ειναι οτι και τα δυο ειναι εντυπωσιακες κατασκευες εμφανισιακα, με μεγαλο αριθμο "κεφαλογυρισματων" !!!![]()
Tsakirakos (31-03-12)
aristent (01-04-12)
Το Porsche με 1000!
to bmw fysika . oi gnostoi logoi . liga lefta parapano kai to sfazei pantou to porschaki. bebaia prepei na po oti efo pote den tha epairna cabrio opote mallon i psifos mou akyri s ayto to poll
live free and drive hard
αν και δεν μου αρέσει κανένα απ'τα δύο, λόγο του ότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατηγορία των ρόουντστερ, και επειδή θέλω να ψηφίσω κάτι, ψηφίζω μπόξτερ.
αν και το Ζ4 μου αρέσει πολύ πιο πολύ απο το συγκεκριμένο πόρσε, αυτός ο Ν54, ειλικρινά μου κάθεται στον λαιμό...
τον σιχαίνομαι, τον απεχθάνομαι, δεν θέλω να υπάρχει (χιχιχι)...απο άποψη συμπεριφοράς, το πόρσε σαν κεντρομήχανο είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον, και σε κατάλληλα χέρια γίνεται πολύ καλύτερο - αποτελεσματικό σε σχέση με το Ζήτα.
επειδή ειλικρινά όμως όπως είπα πιο πάνω, η αντιπάθεια μου σε αυτό το τουρμπίσιο μοτέρ είναι τόσο τεράστια, και η αγάπη μου για τα υψηλής συμπίεσης ατμοσφαιρικά μοτέρ είναι υπερτεράστια, ψηφίζω πόρσε και το 12.5:1 c/r mid engine shit...
sympether with chiefτης
το αμαξι ειναι WOW.....
Σαν εμφάνιση μάλλον ισοπαλία, αφού η Ζ4 είναι πιο κομψή αλλά η νέα boxster μου κάνει πιο "supercar" κατάσταση.
Από την προηγούμενη boxster θα διάλεγα σίγουρα Ζ4, ακόμα και την προηγούμενη.
Κατά τ'άλλα, πόρσε αφού η τελευταία Ζ είναι πιο αποστειρωμένη από την προηγούμενη, άρα η boxster θα είναι πιο καθαρόαιμο roadster.
Από τιμή όμως είναι παραπλήσια τα δύο μοντέλα?
Γιατί είναι κι αυτή ένας βασικός παράγοντας και κάτι μου λέει πως η διαφορά της s με την i (για is δεν ξέρω) θα είναι αισθητή.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Nick bmwlover (01-04-12)
Πανεφορφο το 89αρι αλλα μονο ανοιχτο...
Δεν μπορω να χωνεψω τη μεταλλικη οροφη σε καμπριο με τιποτα!
Και προτιμω ατμοσφαιρα...
So, Boxster S it is...