Θωμά σε βλέπω πολύ ζεστό για "επενδύσεις" πάνω στο Μ3άκι...
Μη νομίζεις και μένα μου περνάνε σκέψεις, αλλά 3,5 χιλιάρικα σούμα για replica πράμα το οποίο άντε να δώσει 10 (???) άλογα τροχούς, χωρίς να με διασφαλίζει κανείς για την ποιότητα λειτουργίας του αυτοκινήτου μετά....μου δείχνει το δρόμο της σύνεσης!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
υπάρχει τελειώσει είδη ένα group buy απο τον συγκεκριμένο, και όλοι ευχαριστημένοι. η εισαγωγή, είναι πιστό αντίγραφο της γνήσιας. οπότε, δεν τίθεται θέμα για την ποιότητα κατασκευής της. όσον αφορά τον πολυεστέρα με το κάρμπον, δεν νομίζω πως έχει καμμιά ιδιαίτερη διαφορά στην αποδοτικότητα της. ίδιες διαστάσεις έχουν, ίδιους αυλούς, γενικά ότι έχει η μία, έχει και η άλλη. ροηκότητα δλδ ίδια. το θέμα είναι ο πραγραμματισμός, όπου η άγγλοι κάνουν παππάδες, και δεν λένε μούσια...υπάρχουν πολές εμπειρίες κατατεθημένες απο διάφορους καμμένους για την συγκεκριμένη εταιρεία, και το feedback είναι φοβερό.
sympether with chiefτης
το συγκεκριμένο δεν την κάνει, και δεν φαίνεται καθαρά αν υπάρχει όντως κενό ή όχι. αν υπάρχει πάντως, μιλάμε για πολύ μεγάλο φάουλ, εκτός και αν είναι πιστό αντίγραφο, και μπορεί να πάρει το κανονικό φίλτρο.
δεν θέλω ούτε καν να φανταστώ τι μπορεί να περάσει μέσα απο εκείνο το κενό πάντως αν δεν είναι κλειστό...
sympether with chiefτης
Θελω 30%
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
δεν βάζεις ένα ν8 ρε μλκ να μας στείλεις κάνα μοτεράκι κομπλέ λέω'γω???
sympether with chiefτης
Θωμά έλα να φτιάξουμε καβουκες... Απο βδομάδα που θα χω χρόνο θα κοιτάξω.. Και έψαχνα για πτυχιακη... Πολυεστερα δουλεύεις ;;; Θωμά λυσαμε το πρόβλημα της ζωής μας θα πουλαμε καβουκες στο εξωτερικό !!!!
Thomelef (16-02-12)
Eλα ψηλε παμε....αντε κουνησου.
Εγω θα βαλω τη καβουκα και εσυ αυτα
Για το καλουπι
https://www.carbonmods.co.uk/Product...kit-large.aspx
Για το carbon
https://www.carbonmods.co.uk/product...arter-kit.aspx
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo