Eχω και εγω εδω ενα με alpina πινελιες σαλονι bucket 325 μοτερ και τζαμπα σαπιζει
Eχω και εγω εδω ενα με alpina πινελιες σαλονι bucket 325 μοτερ και τζαμπα σαπιζει
Αυτο που ειναι στο δρομο φοραει μοτερουκλα Μ30 αν δεν κανω λαθος? Αλλα με μια εξατμισουλα!?
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
xaxaxaxaxa παρεξήγηση
Kανεις λαθος ειναι 6κυλινδρο (σωστα) αλλα ειναι 2.3 1.43 αλογα (Μ20Β23) ,οχι Μ30 μοτερ Ε21 3.23
παντως κριμα για την κατασταση αυτων των οχηματων
και γω το δικο μου 21 το βρηκα κ ηταν 2,5 χρονια σε
ακινησια κα ελεγα οτι ηταν πολυ αλλα τα παραπανω ειναι
πολλα χρονια παρατημενα δυστυχως κ ολα ξεχωριστα
το ενα σε ενα σπανιοτατο κοκκικο , ρο αλλο με το σποιλερ του
το αλλο 3.21 , κριμα
εεε μαγκες αν ξαναπερασετε ξυλωστε μου τους ενος το καλοριφερ κ στειλτε το χανια χαχαχαχα
![]()