Επιτελους.
Γινονται επιλογες με βαση αντικειμενικες αναγκες.
Επιτελους.
Γινονται επιλογες με βαση αντικειμενικες αναγκες.
H αληθεια ειναι οτι τοσο αυτο το ζαφιρα, οσο και το ινσινιαν το καραβαν, (και στα περι τα 33.οοο με τα τουρμποντιζελ τους, και μονο η κορη του πωλητη λειπει να απο τα εξτρα), με βαζουν σε σκεψεις...
σαν αγροτικο δε πληρωνει σχεδον τιποτα...εχει 200 αλογα περιπου και καμια 40 κιλα ροπης...δε σταματαει πουθενα και εχει ολες τις ανεσεις!
Μη τα συζητας αδερφε...
A8hnaios (22-11-11), halkida116mpack (22-11-11), katsaraios (23-11-11), Konstantinos E60 (22-11-11), mitsos_chania (22-11-11), Vasilis (22-11-11)
audi tt.......![]()
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
mse36 (22-11-11), oldcarskickass (23-11-11), Tsakirakos (22-11-11), VanVIC (26-11-11)
κοιτα Στρατο ο γαμπρος μου το πενευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
τα κακα μαντατα τα μαθαινω απο τον ασφαλιστη του.Ολη η intersalonica γελα με το γαμπρο μου.Τα ηλεκτρολογικα προβληματα εχουν αρχη μα οχι τελος.
Καθε φορα που λεω το γαμπρο μου να παμε καμια βολτα , ολο διαθεση δεν εχει.
Και πως να εχει ο ανθρωπος αφου το πιθανοτερο εινα να γυρισει με μενα και το αμαξι του με την intersalonica.
Finetsa(απο εξω μονο) εχει το 159 ποιοτητα δεν εχει.

Ο λεβιές που πήγε??