stefm5 (23-11-11)
Κύριοι το Dynavin D99 platform έχει σήμερα 879 euro, 200 euro ο ψηφιακος δέκτης της TV συν 40 euro περίπου η τοποθέτηση και είναι πολύ ωραίο μηχάνημα με Wifi, internet κλπ πως τα λένε...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Το έχει βάλει κάποιος σε E92? φωτό έχουμε? είδα κάτι ότι πάνε τα κουμπιά για το auto-start-stop στο τασάκι..? τι παίζει?
αν μπεις στο car.gr θα δεις φωτο....
Είδα αλλά είναι μακρινές και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει...Ακόμα με προβληματίζει η μετατόπιση του Α/C αλλά και των κουμπιών που πάνε στο τασάκι για το πως περνιούνται τα καλώδια για τριξίματα και γενικά τα προβλήματα στο αν βάλεις χέρι στο ταμπλώ...Για αυτό ρωτάω αν το έκανε κάποιος σε e92 και αν αξίζει το κόπο και τα λεφτά γτ έτσι και αλλιώς σκοπεύω να αγοράσω gps και σύστημα parktronic λογικά με camera οπότε αν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να το έχω νοικοκυρεμένο το εσωτερικό μου.Ακόμα έχω διαβάσει ότι βγαίνει σε μαύρο και σε ασημί το ανταλακτικό τασάκι με τα κουμπιά σε ασημί carbom trim(Μ-pack) υπάρχει κάτι ή κάτι παρόμοιο?![]()
![]()
![]()
Οι μονοι που μπορουν να σου λυσουν τις αποριες ειναι η dynavin.gr και τα μαγαζια που το εμπορευονται...Εγ θα το βαλω αλλα σε δευτερο χρονο..Δυσκολες εποχες για 1100ε
Σίγουρα δύσκολα τα 1100 αν και νομίζω θέλει λιγότερα (έχει έκπτωση το φόρουμ σε επίσημο αντιπρόσωπο αν είδα καλά στις αγγελίες) αλλά πάλι εγώ σε λίγο καιρό θα χρειαστώ gps λόγω αλλαγής πόλης και camera για παρκάρισμα σίγουρα καθώς θα το παρκάρω και αρκετά εκτός σπιτιού...Οπότε καλύτερα να δώσω τώρα κάτι παραπάνω παρά να τρέχω για μικρογρατσουνιές και για 2-3 βόλτες παραπάνω μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου... Αλλά το ψάχνω ακόμα μέχρι να αποφασίσω καθώς θέλω να αγοράσω και άλλα για το αυτοκίνητο όπως performance brake kit και άλλα διάφορα και από λεφτά![]()
![]()
![]()
![]()