Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Θέμα: Dynavin D99 platform

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ θέλω εργοστασιακή εμφάνιση, ραδιόφωνο, πλοήγηση και χειρισμό υπολογιστη ταξιδιού
    για να κάνω retrofit το εργοστασιακό χρειάζομαι σίγουρα ένα 2χίλιαρο..
    μεταχειρισμένο 800 με 1000, ένα μηχάνημα 10-12 ετών
    οπότε αν έχω όλα αυτά που θέλω σε καινούριο με 700/800 ευρώ κρίνω ότι με συμφέρει
    Δεν το συζητάω, απλά ο σκοπός που το ανέφερα είναι η αναμονή για νέες εκδοσεις με έξτρα δυνατότητες. Σίγουρα το obc λέει , αλλά να βάλουμε και Ίντερνετ και δορυφορική και δεν ξέρω και γω τι... Το λέω για να μην πεταχτεί χρήμα άδικα. Όσο για το oem είναι μεγάλη η ταλαιπωρία!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το συζητάω, απλά ο σκοπός που το ανέφερα είναι η αναμονή για νέες εκδοσεις με έξτρα δυνατότητες. Σίγουρα το obc λέει , αλλά να βάλουμε και Ίντερνετ και δορυφορική και δεν ξέρω και γω τι... Το λέω για να μην πεταχτεί χρήμα άδικα. Όσο για το oem είναι μεγάλη η ταλαιπωρία!
    έχεις απόλυτο δίκιο
    κι εγώ μη νομίζεις, δεν είμαι γκατζετάκιας
    περιμένω για την 7'' οθόνη με εργοστασιακή εμφάνιση (το προηγούμενο ήταν άθλιο), και το obc

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχεις απόλυτο δίκιο
    κι εγώ μη νομίζεις, δεν είμαι γκατζετάκιας
    περιμένω για την 7'' οθόνη με εργοστασιακή εμφάνιση (το προηγούμενο ήταν άθλιο), και το obc
    Άντε με το καλό

4. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

stefm5 (23-11-11)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριοι το Dynavin D99 platform έχει σήμερα 879 euro, 200 euro ο ψηφιακος δέκτης της TV συν 40 euro περίπου η τοποθέτηση και είναι πολύ ωραίο μηχάνημα με Wifi, internet κλπ πως τα λένε...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το έχει βάλει κάποιος σε E92? φωτό έχουμε? είδα κάτι ότι πάνε τα κουμπιά για το auto-start-stop στο τασάκι..? τι παίζει?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

αν μπεις στο car.gr θα δεις φωτο....

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είδα αλλά είναι μακρινές και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει...Ακόμα με προβληματίζει η μετατόπιση του Α/C αλλά και των κουμπιών που πάνε στο τασάκι για το πως περνιούνται τα καλώδια για τριξίματα και γενικά τα προβλήματα στο αν βάλεις χέρι στο ταμπλώ...Για αυτό ρωτάω αν το έκανε κάποιος σε e92 και αν αξίζει το κόπο και τα λεφτά γτ έτσι και αλλιώς σκοπεύω να αγοράσω gps και σύστημα parktronic λογικά με camera οπότε αν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να το έχω νοικοκυρεμένο το εσωτερικό μου.Ακόμα έχω διαβάσει ότι βγαίνει σε μαύρο και σε ασημί το ανταλακτικό τασάκι με τα κουμπιά σε ασημί carbom trim(Μ-pack) υπάρχει κάτι ή κάτι παρόμοιο?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οι μονοι που μπορουν να σου λυσουν τις αποριες ειναι η dynavin.gr και τα μαγαζια που το εμπορευονται...Εγ θα το βαλω αλλα σε δευτερο χρονο..Δυσκολες εποχες για 1100ε

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Chris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι μονοι που μπορουν να σου λυσουν τις αποριες ειναι η dynavin.gr και τα μαγαζια που το εμπορευονται...Εγ θα το βαλω αλλα σε δευτερο χρονο..Δυσκολες εποχες για 1100ε
    Σίγουρα δύσκολα τα 1100 αν και νομίζω θέλει λιγότερα (έχει έκπτωση το φόρουμ σε επίσημο αντιπρόσωπο αν είδα καλά στις αγγελίες) αλλά πάλι εγώ σε λίγο καιρό θα χρειαστώ gps λόγω αλλαγής πόλης και camera για παρκάρισμα σίγουρα καθώς θα το παρκάρω και αρκετά εκτός σπιτιού...Οπότε καλύτερα να δώσω τώρα κάτι παραπάνω παρά να τρέχω για μικρογρατσουνιές και για 2-3 βόλτες παραπάνω μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου... Αλλά το ψάχνω ακόμα μέχρι να αποφασίσω καθώς θέλω να αγοράσω και άλλα για το αυτοκίνητο όπως performance brake kit και άλλα διάφορα και από λεφτά

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP