Κοιτα, εγω προτιμω να ειμαι διαλλακτικός. Με μια καλη συζητηση παντα βγαινει ακρη.
Αν παλι πεσεις σε ακραια περιπτωση οπως ο Λευτερης ειπε πριν, ε τοτε δεν εχεις κι αλλη λυση απο το δικηγορο...
Κοιτα, εγω προτιμω να ειμαι διαλλακτικός. Με μια καλη συζητηση παντα βγαινει ακρη.
Αν παλι πεσεις σε ακραια περιπτωση οπως ο Λευτερης ειπε πριν, ε τοτε δεν εχεις κι αλλη λυση απο το δικηγορο...
Εγω ζητησα απο μονος μου μειωση στο ενοικιο και μου εκανε μειωση 10%.Εκανε η ιδιοκτητρια ενα καινουριο συμφωνητικο(το οποιο το θεωρησε στην εφορια) στο οποιο ανεφερε οτι εχει γινει μειωση και ποσο εγινε τωρα το ενοικιο.Για 200 ευρω κτλ δεν ξερω τιποτα ουτε αναφερθηκε πουθενα,πρωτη φορα το ακουω
quattro ist fur sissies
Πάντως ένα 10-15% μείωση τις εποχές αυτές, προσωπικά το θεωρώ γελοίο.
Απαιτείστε μείωση του ενοικίου σας, αντίστοιχο με το ποσοστό μείωσης του τζίρου σας. Μιλάω καθημερινά με πολύ κόσμο που έχουν επιχειρήσεις και οι περισσότεροι έχουν υποστεί μείωση τζίρου κοντά ή και άνω του 50% και σχεδόν όλοι έχουν κατεβάσει τα ενοίκιά τους σχεδόν στο μισό.
Είναι καιρός επιτέλους να προσγειωθούν λιγάκι οι τιμές που είχαν φτάσει σε επίπεδο Νέας Υόρκης / Καλιφόρνιας.
imolarot (20-11-11), oldcarskickass (20-11-11), Stathis (20-11-11)
Ολα τελικα ειναι θεμα συζητησης εγω θα κανω μειωση 10% στις οικιες που νοικιαζω και οποιος θελει ας συνεχισει να μενει δεν μπορω παραπανω διοτι δεν μου μειωθηκε ουτε το δανειο ουτε τα υπολοιπα χαρατσια που πληρωνω
και εγω εκανα μειωση απο 530 στα 500. με ειδικο ορο να τα βρουμε στο "συμφωνητικο".....
το θεμα ειναι οτι το νοικι κατεφερνεις κ το κατεβαζεις...
την υπολοιπη καθημερινοτητα δεν βλεπω να κατεβαινει..
ουτε το σουπερ μαρκετ,
ουτε το φουρνο,
ουτε την ΔΕΗ ,
ουτε την ΕΥΔΑΠ,
ουτε την βενζινη,
ουτε καν τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας!
μ αυτα?εχει να μας προτεινει καποιος καμμια λυση?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Kostas_1 (21-11-11)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
^^ Μόνο στην Ελλάδα του αλαλούμ γίνονται αυτά ....
Όσο για το παρακάτω σε bold
εγώ δεν έχω δει καμία πτώση τιμής στη λιανική όλα αυτά τα χρόνια.Ομως, παρά τη σημαντική μείωση της τιμής της πρώτης ύλης, αλλά και την πτώση των τιμών λιανικής, οι πωλήσεις των γαλακτοβιομηχανιών έκλεισαν στα 403,8 εκατ. ευρώ, έναντι 431 εκατ. ευρώ το 2008, παρουσιάζοντας πτώση κατά 6,45% και αναγκάζοντάς τις να επιδιώκουν περαιτέρω μείωση της τιμής παραγωγού για να περιορίσουν τις απώλειές τους, καθώς ούτε το 2010 αναμένεται αύξηση των πωλήσεών τους.![]()