Bουλιαγμενης ενα βραδυ, επιστροφη στο σπιτι μετα απο Ζαχο, σε ολη την διαδρομη κυριος, στο υψος του πρακτικερ στην αριστερη ενα 206 παει με 70, κανω σφηνα και ανοιγω μεχρι τα 140 μπαμ μπαμ.Πισω μου λεον τουρμπι κανει την ιδια σφηνα και δινει και αυτος.Κοβω και σταματαω αριστερα στο φαναρι να παω απο Αλιμου.Το λεον σταματημενο τερμα δεξια και να σου τα παιδια με τα μπλε σταματανε στην μεσαια, ανοιγουν πορτες, την συνεχεια την ξερετε.Θα σταθω στο αποτελεσμα πανω απο 1300 Ευρω, αδεια,πινακιδες και τα λοιπα...
Καλα που υπαρχουν καλη τσει, φανταστητε να επεφτα σε ****** θα με ειχε γαμησει κιολας
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ενταξει αλλα ειναι 300ευρο...
Δεν αστειεύονται εκεί στο Αμέρικα :
Εδώ βλέπουμε Βραζιλιάνου αστυνομικούς. Δεν διαφέρουν βέβαια και πολύ απο αυτούς που συλλαμβάνουν.
Monsta (27-01-12)
Nick bmwlover (27-01-12)
πριν 2 χρονακια κανονιζω να παω για ενα καφεδακι με τον κολλητο μου. Πριν φτασω στο καφε κανα 3 λεπτο με παιρνει τηλ
-ελα που εισαι τρακαρα....-ερχομαι!!....του χει πεταχτει μια καρακαηδονα που θεωρησε το στοπ ως εργο τεχνης και διακοσμισης μονο....εχει σκασει ο φιλος μου με το triumph to tiger στον μπροστα τροχο του οδηγου και εχει περασει πανω απο το καπω σουπερμαν!!
Για την ιστορια......μου λεει ρε συ δες τη μηχανη ....κοιταω....του λεω ρε φιλε κυριλε δειχνει αλλα εχει γινει λιγο motard (ειχε παρει σκελετο απο λαιμους!!) Πηγε ολικη αντικατασταση.
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση ομως ο ζητας που ηρθε...του λεει γραψε σε ενα χαρτι τι και πως εχεις απο υλικες φθορες, εκτος μηχανης για να το υπογραψω να το χεις για τις ασφαλειες...εμεις μειναμε μαλ@κες!!! Με κοιταει ...μου λεει τι να γραψω ρε ...του λεω γραψε ρε το κρανος 250 ευρω, αυτο του λεω αμα πεσεις το αλλαζεις!!! Το γραφει ....ερχετε ο Ζητας, το βλεπει...τι ναι αυτο ρε φιλε του λεει?? Εεεε το κρανος...του απανταει ο φιλος μου. Ρε συ του λεει γραφε!!! Παντελονι 50 ευρω, παπουτσια 100, γαντια τοσο, μπουφαν τοσο, ρολοι, μπλουζα, .....τι θες του λεει ρε φιλε του λεει να παω να στα αγορασω κιολας....γραφε σου λεω!!! Παιδια αυτο δεν μου χε ξανασυμβει ...του γραψαμε ....τη μανα του και τον πατερα του μεχρι και το κινητο! Τα διαβαζει ο ζητας υπογραφει απο κατω οτι εγω ο ταδε...κτλ πιστοποιω φθορες στα ανωθεν αναφερωμενα κτλ κτλ...και τα πηρε απο την ασφαλιστικη ΟΛΑ! Το θετικο βεβαια ειναι οτι δεν χτυπησε ....αλλα για την ιστορια παλι....ειχε προς πωληση το μηχανακι 6500 και πηρε απο την ασφαλεια κοντα στα 8000. Οχι οτι δεν ειχαν φθορες αυτα που γραψαμε απλα δεν γνωριζαμε καν οτι μπορεις να τα ζητησεις, απλα λοιπον μας ανοιξε τα ματια ο τυπος που θα μπορουσε να αδιαφορισει οπως κανουν πολλοι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 26-01-12 στις 20:58
Να πω κι εγω μια λιγο αστεια ιστορια...
Κατεβαινω με το 28αρι την Κατεχακη,βρεχει και θελω να παω αριστερα προς Κοκκινοπουλου,Γουδι.Φτανω στο φαναρι,εχουν ηδη στριψει τ'αυτοκινητα κι εγω το προλαβαινω πορτοκαλο-κοκκινοκατεβαζω 2α,διπλωνει και μπαινω Κοκκινοπουλου διπλωμενος,μεχρι δεξια λωριδα(εχει 2 εκει) μετα σφαλιαρα στην αριστερη λωριδα και....ΩΩΩχ Οκταβια περιπολικο στο φαναρι σταματημενο!Παω σαν βρεγμενη γατα διπλα τους,ανοιγει το παραθυρο:
-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??
εγω: εεεε μου γλυστρισε,βρεχει...
-ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΡΕ!
εγω:εεε σιγα πηγαινα αλλα δεν εχω λαστιχα
-ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ!
εγω:δεν εχω λεφτα...
-ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ!εχε χαρη που βιαζομαι,φυγε και με προσοχη(ηρεμος πλεον)
Φυσικα εφυγα ζωγραφιζοντας παλι(τη λατρευω τη βροχη!!) Ευτυχως γλυτωσα το χαρατσι!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....