Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Certificate για το Μ3 Ακούω προτάσεις για κορνίζα... Βρες μια carbon αν υπαρχει
EVERGET (15-11-11)
η φτιάξε μια με 3Μ dinoc
Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Certificate για το Μ3 Ακούω προτάσεις για κορνίζα... Ήμουν σίγουρος! Καλά φτίαχτηκε 14/7 και παραδόθηκε Γαλλία 16/7...? Πολύ γρήγορα...
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Στεφανε τωρα που ανατιναξαν τη Γλυφαδα και γινεται χαμος, δεν ερχεσαι προς τα εδω που εχουμε ησυχια? (φερε και τον αλοιφαδορο, εχω 4 ωρες κενες) Επειδή τώρα το είδα , φρόντισε το χώρο να είναι κλειστός και θα στο κάνω ξανά αμάξι το μπρίκι σου.....
Αρχικό μήνυμα απο stef Επειδή τώρα το είδα , φρόντισε το χώρο να είναι κλειστός και θα στο κάνω ξανά αμάξι το μπρίκι σου..... Κλειστος ειναι ρε, αντε τελειωνε και ελα το Σ/Κ γιατι με κραξαν στα Μεγαρα, μου λενε που πας να μπεις με τις αραχνες
Εχει νουμερο 4693.. *55¤, 258.115¤. Καθολου ασχημα.
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εχει νουμερο 4693.. *55¤, 258.115¤. Καθολου ασχημα. Τα έξτρα μπαξίματα που αφορούν σε ΟΕΜ εξοπλισμό τα περιλαμβάνει;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Τα έξτρα μπαξίματα που αφορούν σε ΟΕΜ εξοπλισμό τα περιλαμβάνει; Οχι δειχνει οσα βγηκαν απο το εργοστασιο, καποιος ειχε πει οτι μπορεις να τα δηλωσεις μετα αλλα δεν θυμαμαι ποιος.
Ptboul (16-11-11)
Κανονισμός του Φόρουμ