Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 41

Θέμα: [E36] φρενα....τι ειναι αυτο?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να μην το ψαξει καθολου πες του...και να το κανει να δουλεψει,δεν θα συνεργαστει ποτε σωστα η μοναδα ABS του 316 με τα φρενα του Μ3......Παρεπιπτοντως τα φρενα των Ε36 ειναι πολυ καλυτερα χωρις ABS,ειναι πολυ προοδευτικα και αρκετα δυνατα σε συνθηκες δρομου.Το ABS του Ε36 ειναι σχετικα απαρχαιωμενο,μπερδευεται ευκολα σε συνεχομενες ανωμαλιες ή στη μεταβαση απο καλο σε λειο οδοστρωμα φρεναροντας δυνατα.Ασ'το λοιπον οπως ειναι,μην μπαινεις σε περιττα εξοδα(3000 ευρω γι'αμαξι που κανει 6000 ολο???) και μαθε να φρεναρεις σωστα.Προπονησου,ωστε ο πανικος σου να μην υπερκαλυπτει την οδηγικη σου ικανοτητα...Τωρα αν τ'αμαξι σου δεν φρεναρει ισια,δεν φταιει η ελλειψη ABS αλλα πολλα αλλα,αναμεσα στα οποια ειναι και η κατανομη φρεναρισματος.Ενα φρενομετρο θα σε βοηθησει να βγαλεις συμπερασματα.
    απλα εξηγησε μου πως αλλιως να φρεναρω?τι λαθος κανω? σε ωρα πανικου το τσαρουχονω κ το αφηνω ταυτοχρονα γιατι δεν εχω τιμονι κ το ξανα παταω κ ετσι εχω σωθει αυτες τις φορες που μου εχει τυχει αυτο κ ολα αυτα εχουν γινει σε δρομο γυαλι.....για πες πως να αλλαξω το φρεναρισμα μου?
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πηγα στο συνεργειο που μου προτεινε ο bill007 κ τον ευχαριστω γιαυτο...κ μου ειπε οτι πιθανον να δουλευει η μονοδα του abs του 316 αλλα θα πρεπει να κλεισω ραντεβου για να του το αφησω να το ψαξει.....(θελει κ μεχρι 100ευρο για να το ψαξει.....)
    Συγγνώμη και σου ζήτησε 100 ευρώ μόνο για να ψάξει ή για να βρει λύση?Δεν καταλαβαίνω... Δηλαδή αν δεν βρει λύση τα 100 ευρώ πάνε έτσι???

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνώμη και σου ζήτησε 100 ευρώ μόνο για να ψάξει ή για να βρει λύση?Δεν καταλαβαίνω... Δηλαδή αν δεν βρει λύση τα 100 ευρώ πάνε έτσι???
    ο ναι λεει αν ειναι κατι απλο ξεκιναμε απο 30ευρο εαν ειναι κατι δυσκολο κ πρεπει να το ψαξω αρκετα θα φτασει μεχρι κ 100 ευρο......αυτο ειπε....αλλα λεφτα για να το ψαξει κ αλλα λεφτα για να το φτιαξει.....τι ειναι ρε τα ευρα?στραγαλια???

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο ναι λεει αν ειναι κατι απλο ξεκιναμε απο 30ευρο εαν ειναι κατι δυσκολο κ πρεπει να το ψαξω αρκετα θα φτασει μεχρι κ 100 ευρο......αυτο ειπε....αλλα λεφτα για να το ψαξει κ αλλα λεφτα για να το φτιαξει.....τι ειναι ρε τα ευρα?στραγαλια???
    Koίτα έχει μια λογική σε ένα σημείο...Για κάτι που δεν έχει ξανακάνει κάποιος αν φάει 10 ώρες για να μπορέσει να σου πει το ναι ή το όχι λογικό είναι τις 10 ώρες να τις πληρωθεί...Ειδικά όταν έχει και άλλους πελάτες στην ουρά και πρέπει να τους αφήσει...Δυστηχώς σε αυτό τον κόσμο κανείς δεν κάνει τίποτα για το τσάμπα...ή ακόμα και να το κάνει πάλι θέλει να βγάλει σε 2ο χρόνο...

Τι να πώ...Δεν είναι και το εξωφρενικό ποσό χιλιάδων,αλλά όπως είπες είναι δύσκολες εποχές...

Υ.Γ Τα ευρώ έχουν γίνει στραγάλια απο όταν πρωτοκυκλοφόρησαν,όταν θεωρήσαμε οι αφελείς πολίτες αυτού του κράτους ότι 1ευρώ=100 δρχ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 03-10-11 στις 11:57

5. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

konstantinaM3 (03-10-11), Panos 316T (03-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα μου επιτέψετε να πω πως στο δικό μου αυτοκίνητο e36 compact με 6πίστονα εμπρός και 4πίστονα πίσω το abs και τα φρένα λειτουργούν άψογα! Η γνώμη μου στο προβλημά σου Κωvσταντίνα είναι η έλλειψη του abs και όχι κάτι άλλο!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το τσαρουχωμα σιγουρα δεν ειναι σωστο!!Δυνατο προοδευτικο φρεναρισμα ωστε να ελεγχεις το μπλοκαρισμα των τροχων σου....Γενικα τα Ε36 και ειδικα τα Μ3 εχουν πολυ προοδευτικα πενταλ και φοβερη αισθηση και πραγματικα ειναι ευκολο να πετυχεις αποτελεσμα ισαξιο του ABS αν προσπαθησεις....Αν ομως αφηνεις τον πανικο να σε καταβαλλει,τοτε δεν κανεις τιποτα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Αμα κανεις συνδιασμο κατεβασματος και φρεναρισματος ταυτοχρονα εκει να δεις αποτελεσματικοτητα αμα εχεις χωρο αμα σου πεταχτει κατι στα 10 μετρα και πηγενεις πανω απο 100 δεν προλαβενεις να κανεις και πολλα.
    Εχω προπονηθει αρκετα σε αυτο το συνδιασμο κατεβασμα-φρεναρισμα ταυτοχρονα και σχεδον ποτε δεν μου εχει μπει το abs στην μεση.
    Αντιθετα οπως ειπε και ο φιλος mike σε ανωμαλιες οδοστρωματος μολις τσιμπαω λιγο το φρενω πιανει αμεσως το abs.

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το τσαρουχωμα σιγουρα δεν ειναι σωστο!!Δυνατο προοδευτικο φρεναρισμα ωστε να ελεγχεις το μπλοκαρισμα των τροχων σου....Γενικα τα Ε36 και ειδικα τα Μ3 εχουν πολυ προοδευτικα πενταλ και φοβερη αισθηση και πραγματικα ειναι ευκολο να πετυχεις αποτελεσμα ισαξιο του ABS αν προσπαθησεις....Αν ομως αφηνεις τον πανικο να σε καταβαλλει,τοτε δεν κανεις τιποτα...
    μαλλον θα πρεπει να το οδηγησεις να το δεις γιατι δεν παιζει κατι συμβαινει....κ να μην το τσαρουχονω αμα ειναι γυαλι ο δρομος μου κανει τα ιδια γιατι εχει τυχει φορες που το δοκιμαζα κ εκανε παλι τα ιδια με λιγο παραπανω πατημα το φρενο οχι τσαρουχομα σε εκεινη την περιπτωση δεν μπορουσα να κανω κατεβασμα γιατι ειχα τελιωματα δευτερας......

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

μαλλον θα πρεπει να το οδηγησεις να το δεις γιατι δεν παιζει κατι συμβαινει....κ να μην το τσαρουχονω αμα ειναι γυαλι ο δρομος μου κανει τα ιδια γιατι εχει τυχει φορες που το δοκιμαζα κ εκανε παλι τα ιδια με λιγο παραπανω πατημα το φρενο οχι τσαρουχομα σε εκεινη την περιπτωση δεν μπορουσα να κανω κατεβασμα γιατι ειχα τελιωματα δευτερας......
    Μαλλον ναι....μου φαινεται περιεργο αν οντως μπλοκαρουν τοσο ευκολα....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

μερικες γενικες παρατηρησεις στο θεμα 'φρεναρισμα':

κατ'αρχην, οπως θα ξερουν οι μηχανοβιοι πιο πολυ, ελεγχουμε τα παντα γυρω μας,
    ωστε να μην χρειαζεται 'τσαρουχωμα' τελευταιας στιγμης. δεν κανουμε υπερβολες, και κοιταμε οταν επιταχυνουμε, να'χουμε χωρο/χρονο για να φρεναρουμε.

δευτερον, δεν 'τσαρουχωνουμε' τα φρενα. παταμε το μεγιστο, ακριβως πριν να αισθανθουμε οτι πανε να μπλοκαρουν οι τροχοι. θελει προπονηση και αισθηση στο πεταλ του φρενου.

τριτον, το abs δεν ειναι για να φρεναρει καλυτερα το αυτοκινητο. ειναι για να συνεχισει να μπορει να στριβει το αμαξι εκει που θα ειχανε μπλοκαρει οι τροχοι. καθυστερει ομως το φρεναρισμα.

τεταρτον, προσοχη μεγαλη και στα 'κατεβασματα', μη σβουριξει για αυτο το λογο το αμαξι

Κωνσταντινα, ποιοι τροχοι μπλοκαρουνε? οι μπροστα ή οι πισω?
    εαν ειναι οι πισω, μηπως παιζει κατι με την κατανομη οπως ειπανε τα παιδια. εαν σου βαλανε μονο μπροστα φρενα απο Μ3 και οχι τα πισω.
    αλλιως, τα λαστιχα σε τι κατασταση ειναι?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 05-10-11 στις 03:10
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP