τα τεκμηρια θα καταργηθουνε λεει μολις ολοκληρωθει το νεο ηλεκτρονικο περιουσιολογιο.
Εχει πλακα παντως που δεν προκειται να παρουν νεα μετρα οπως λενε.
Κι ολα αυτα τι ειναι?Αντιμετρα?
ναι
οχι
τα τεκμηρια θα καταργηθουνε λεει μολις ολοκληρωθει το νεο ηλεκτρονικο περιουσιολογιο.
Εχει πλακα παντως που δεν προκειται να παρουν νεα μετρα οπως λενε.
Κι ολα αυτα τι ειναι?Αντιμετρα?
S8N (13-07-13)
oldcarskickass (14-07-13), S8N (13-07-13)
ε καλά δεν είναι και για λύπηση. μια ζωή στο mega δεν θα έπαιρνε μισθό υπαλλήλου ....
Ανοιξα αυτο το θεμα στις 28-05-11....σχεδον καθε μερα παρακολουθω τις αποψεις σας και σιγουρα οι περισσοτερες ειναι σεβαστες....το προβλημα ειναι οτι αν καθησετε και τις ξαναδιαβασετε θα δειτε οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν παρακολουθειτε ενα εργο η ενα σηριαλ σαν θεατες στην 55αρα LED τηλεοραση σας, και πετατε μια γνωμη για τον ηρωα που βλεπετε στην οθονη σας....τον εναν τον φταινε οι δεξιοι,τον αλλο οι αριστεροι(που ουτε καν ανελαβαν κατι στη χωρα ποτε,απλα λενε μαλακισμενες λυσεις), και στον αλλο η Χ.Α για καποιους λογους.......καπου χασαμε το νοημα και ξεχασαμε οτι οι πρωταγωνιστες σ'αυτες τις μαλακιες που συμβαινουν,και σ'αυτο το εργο , ειμαστε ΕΜΕΙΣ.....και λεω λοιπον...αν ΔΕΝ αλλαξουν τερμα πανω οι μπαρες χρωμα ..αν ΔΕΝ ξαναψηφισουμε τα ιδια γουρουνια που κυβερνανε,αν ΔΕΝ καθομαστε να βλεπουμε αυτες τις πορνογραφικες ειδησεις στην τηλεοραση,αν ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.....τοτε και στα επομενα 50 χρονια θα τα λεμε εδω ...στο ιδιο θεμα,με το ιδιο πληκτρολογιο,στο ιδιο μονιτορ....Πριν βιαστειτε να μου την πειτε(σωπα ρε μαγκα..κι εσυ το ιδιο δεν κανεις?)..απλα σκεφτειτε....πλεον ΠΡΕΠΕΙ να θυσιασουμε κατι για να δουμε ασπρη μερα....αν ζουσαμε σε κανονικο πολεμο ΙΣΩΣ να ηταν οι ζωες μας....σ'αυτο τον οικονομικο πολεμο που ζουμε,και που τον διαλεξαν καποιοι που ουτε καν τους ξερουμε, πρεπει να θυσιασουμε η τα αμαξια μας, η τις διακοπες μας, η τις δουλειες μας, η ...η...η
Σας αφηνω γιατι θα χασω το αεροπλανο για Μυκονο....Καλες διακοπες
katsaraios (16-07-13), spar@ (14-07-13)
Να αλλάξω το δίλιτρο πετρελαιοκίνητο Xtrail μου με dacia ή qasqai ή ASX???
Είναι δίλιτρο, αισθάνομαι κορόιδο που πληρώνω... τέλη και φόρο πολυτελείας!
Θα δώσω 5000-15000 επιπλέον. Θέλουμε ένα οικογενειακό τετρακίνητο... με χαμηλή κατανάλωση. Με αυτό κάνουμε τα πολλά χιλιόμετρα ....
Η λογική λύση βέβαια θα ήταν να έδινα απλά το Μ3... αλλά κλαψ... μάλλον θα συνεχίσω να πληρώνω τα σπασμένα του κράτους μας...
Γιατί να νιώθω άσχημα που έχω απλά δύο αυτοκίνητα που στο σύνολο τους δεν μου κόστισαν πάνω 30.000 ευρώ....
Βαγγέλη, το Nissan βγαίνει με τη τετρακίνηση μόνο στα 2.000cc. Πάντως φίλος πήρε πριν λίγες μέρες το 1.6d και για τα λεφτά του είναι εξαιρετική λύση.
Ptboul (15-07-13)