Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 293 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 193243283291292293294295303 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.921 έως 2.930 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα τεκμηρια θα καταργηθουνε λεει μολις ολοκληρωθει το νεο ηλεκτρονικο περιουσιολογιο.
    Εχει πλακα παντως που δεν προκειται να παρουν νεα μετρα οπως λενε.
    Κι ολα αυτα τι ειναι?Αντιμετρα?

2. The Following User Says Thank You to mikegr For This Useful Post:

S8N (13-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι αλλεργικός στον Χατζηπαπάρα, δεν μπόρεσα να το διαβάσω.

4. The Following 2 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

oldcarskickass (14-07-13), S8N (13-07-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι αλλεργικός στον Χατζηπαπάρα, δεν μπόρεσα να το διαβάσω.
    αυτός την κατεστρεψε την καρριέρα του, όταν επί εποχής Αλτερ, αποφάσισε να συνταχθεί με το λαϊκισμό. Και να ήθελε να κάνει πίσω τώρα, δεν τον εμπιστευεται πιά κανείς από τις παλιές του παρέες.

Rides
    0

Προεπιλογή

ε καλά δεν είναι και για λύπηση. μια ζωή στο mega δεν θα έπαιρνε μισθό υπαλλήλου ....

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ανοιξα αυτο το θεμα στις 28-05-11....σχεδον καθε μερα παρακολουθω τις αποψεις σας και σιγουρα οι περισσοτερες ειναι σεβαστες....το προβλημα ειναι οτι αν καθησετε και τις ξαναδιαβασετε θα δειτε οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν παρακολουθειτε ενα εργο η ενα σηριαλ σαν θεατες στην 55αρα LED τηλεοραση σας, και πετατε μια γνωμη για τον ηρωα που βλεπετε στην οθονη σας....τον εναν τον φταινε οι δεξιοι,τον αλλο οι αριστεροι(που ουτε καν ανελαβαν κατι στη χωρα ποτε,απλα λενε μαλακισμενες λυσεις), και στον αλλο η Χ.Α για καποιους λογους.......καπου χασαμε το νοημα και ξεχασαμε οτι οι πρωταγωνιστες σ'αυτες τις μαλακιες που συμβαινουν,και σ'αυτο το εργο , ειμαστε ΕΜΕΙΣ.....και λεω λοιπον...αν ΔΕΝ αλλαξουν τερμα πανω οι μπαρες χρωμα ..αν ΔΕΝ ξαναψηφισουμε τα ιδια γουρουνια που κυβερνανε,αν ΔΕΝ καθομαστε να βλεπουμε αυτες τις πορνογραφικες ειδησεις στην τηλεοραση,αν ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.....τοτε και στα επομενα 50 χρονια θα τα λεμε εδω ...στο ιδιο θεμα,με το ιδιο πληκτρολογιο,στο ιδιο μονιτορ....Πριν βιαστειτε να μου την πειτε(σωπα ρε μαγκα..κι εσυ το ιδιο δεν κανεις?)..απλα σκεφτειτε....πλεον ΠΡΕΠΕΙ να θυσιασουμε κατι για να δουμε ασπρη μερα....αν ζουσαμε σε κανονικο πολεμο ΙΣΩΣ να ηταν οι ζωες μας....σ'αυτο τον οικονομικο πολεμο που ζουμε,και που τον διαλεξαν καποιοι που ουτε καν τους ξερουμε, πρεπει να θυσιασουμε η τα αμαξια μας, η τις διακοπες μας, η τις δουλειες μας, η ...η...η

Σας αφηνω γιατι θα χασω το αεροπλανο για Μυκονο....Καλες διακοπες

8. The Following 2 Users Say Thank You to optostyle For This Useful Post:

katsaraios (16-07-13), spar@ (14-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτός την κατεστρεψε την καρριέρα του, όταν επί εποχής Αλτερ, αποφάσισε να συνταχθεί με το λαϊκισμό. Και να ήθελε να κάνει πίσω τώρα, δεν τον εμπιστευεται πιά κανείς από τις παλιές του παρέες.
    μια χαρα ειναι μην τον λυπασαι... τα βγαζει περα μια χαρα με το σιτε στο internet και με την εφημεριδα του !!! τον θεωρω απο τους πιο αντικειμενικους!!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να αλλάξω το δίλιτρο πετρελαιοκίνητο Xtrail μου με dacia ή qasqai ή ASX???
    Είναι δίλιτρο, αισθάνομαι κορόιδο που πληρώνω... τέλη και φόρο πολυτελείας!
    Θα δώσω 5000-15000 επιπλέον. Θέλουμε ένα οικογενειακό τετρακίνητο... με χαμηλή κατανάλωση. Με αυτό κάνουμε τα πολλά χιλιόμετρα ....
    Η λογική λύση βέβαια θα ήταν να έδινα απλά το Μ3... αλλά κλαψ... μάλλον θα συνεχίσω να πληρώνω τα σπασμένα του κράτους μας...

Γιατί να νιώθω άσχημα που έχω απλά δύο αυτοκίνητα που στο σύνολο τους δεν μου κόστισαν πάνω 30.000 ευρώ....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη, το Nissan βγαίνει με τη τετρακίνηση μόνο στα 2.000cc. Πάντως φίλος πήρε πριν λίγες μέρες το 1.6d και για τα λεφτά του είναι εξαιρετική λύση.

12. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Ptboul (15-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να αλλάξω το δίλιτρο πετρελαιοκίνητο Xtrail μου με dacia ή qasqai ή ASX???
    Είναι δίλιτρο, αισθάνομαι κορόιδο που πληρώνω... τέλη και φόρο πολυτελείας!
    Θα δώσω 5000-15000 επιπλέον. Θέλουμε ένα οικογενειακό τετρακίνητο... με χαμηλή κατανάλωση. Με αυτό κάνουμε τα πολλά χιλιόμετρα ....
    Η λογική λύση βέβαια θα ήταν να έδινα απλά το Μ3... αλλά κλαψ... μάλλον θα συνεχίσω να πληρώνω τα σπασμένα του κράτους μας...

Γιατί να νιώθω άσχημα που έχω απλά δύο αυτοκίνητα που στο σύνολο τους δεν μου κόστισαν πάνω 30.000 ευρώ....
    To dacia εχεις δει τι τελη εχει?
    Ρωτω γιατι εχω ακουσει οτι με τους ρυπους το στελνουν πολυ ψηλα.
    Ειναι λεει απαρχαιωμενοι οι κινητηρες του.

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο optostyle Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανοιξα αυτο το θεμα στις 28-05-11....σχεδον καθε μερα παρακολουθω τις αποψεις σας και σιγουρα οι περισσοτερες ειναι σεβαστες....το προβλημα ειναι οτι αν καθησετε και τις ξαναδιαβασετε θα δειτε οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν παρακολουθειτε ενα εργο η ενα σηριαλ σαν θεατες στην 55αρα LED τηλεοραση σας, και πετατε μια γνωμη για τον ηρωα που βλεπετε στην οθονη σας....τον εναν τον φταινε οι δεξιοι,τον αλλο οι αριστεροι(που ουτε καν ανελαβαν κατι στη χωρα ποτε,απλα λενε μαλακισμενες λυσεις), και στον αλλο η Χ.Α για καποιους λογους.......καπου χασαμε το νοημα και ξεχασαμε οτι οι πρωταγωνιστες σ'αυτες τις μαλακιες που συμβαινουν,και σ'αυτο το εργο , ειμαστε ΕΜΕΙΣ.....και λεω λοιπον...αν ΔΕΝ αλλαξουν τερμα πανω οι μπαρες χρωμα ..αν ΔΕΝ ξαναψηφισουμε τα ιδια γουρουνια που κυβερνανε,αν ΔΕΝ καθομαστε να βλεπουμε αυτες τις πορνογραφικες ειδησεις στην τηλεοραση,αν ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.....τοτε και στα επομενα 50 χρονια θα τα λεμε εδω ...στο ιδιο θεμα,με το ιδιο πληκτρολογιο,στο ιδιο μονιτορ....Πριν βιαστειτε να μου την πειτε(σωπα ρε μαγκα..κι εσυ το ιδιο δεν κανεις?)..απλα σκεφτειτε....πλεον ΠΡΕΠΕΙ να θυσιασουμε κατι για να δουμε ασπρη μερα....αν ζουσαμε σε κανονικο πολεμο ΙΣΩΣ να ηταν οι ζωες μας....σ'αυτο τον οικονομικο πολεμο που ζουμε,και που τον διαλεξαν καποιοι που ουτε καν τους ξερουμε, πρεπει να θυσιασουμε η τα αμαξια μας, η τις διακοπες μας, η τις δουλειες μας, η ...η...η

Σας αφηνω γιατι θα χασω το αεροπλανο για Μυκονο....Καλες διακοπες
    Ποιος τους ψηφισε? Με 30% εγιναν κυβερνηση

Σελίδα 293 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 193243283291292293294295303 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP