δεν φαινεται καθαρα αν υπηρχε συνοδηγος....παντως περιεργο που ουτε καν τραυματιστηκε κ βγηκε αμεσως.....δες κ τα προηγουμενα video που εχουν ανεβει εδω....θα σε πιασει πονοκεφαλος βεβαια....
δεν φαινεται καθαρα αν υπηρχε συνοδηγος....παντως περιεργο που ουτε καν τραυματιστηκε κ βγηκε αμεσως.....δες κ τα προηγουμενα video που εχουν ανεβει εδω....θα σε πιασει πονοκεφαλος βεβαια....
Οντως υπαρχει και συνοδηγος μεσα στο Lada.Παρολο που το ειδα χθες το συγκεκριμενο βιντεακι δεν το παρατηρησα τοσο καλα.Σωστη η παρατηρηση του φιλου.Ανεξαιρετως αυτο βεβαια, πραγματικα ειχε Αγιο τουλαχιστον ο οδηγος..μιας και μιλαμε για μηδενικη ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια το Lada.
katrin_bmw (30-10-12)
-------------------
Γιατί πρέπει να φοράς ζώνη ασφαλείας ακόμα και στη γειτονιά σου
Και ψηλοκάβαλο παντελόνι για παν ενδεχόμενο…![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
katrin_bmw (07-11-12), katsaraios (08-11-12), nikos valvetronic (07-11-12), pilot (08-11-12), S8N (26-11-12)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-12-12 στις 07:27
τα κοκκινα γραμματα ειναι δικη μου προσθηκη...
σ'αυτα τα compilation υπαρχουν και θανατηφορα τροχαια, εκτος απο αυτα που εχουν πλακα,..
.... και επειδη και εγω εχω βαλει τετοια βιντεο εδω,λαθος μου....,καλα θα ειναι να μην συνεχισουμε να ποσταρουμε, αν δεν εχουν τις πρϋποθεσεις που γραφει ο Προεδρας.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-12-12 στις 07:46
bill_m3 (01-12-12)
Αν "προκαλεί" το βιντεάκι που ανέβασα να διαγραφεί ! Νο προμπλεμ![]()