υπαρχει παρομοιο θεμα.....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...EF%EB%E9%EA%EF
και εδω...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3722
υπαρχει παρομοιο θεμα.....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...EF%EB%E9%EA%EF
και εδω...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3722
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη individual : 13-05-14 στις 18:44
PANOS-E60 (13-05-14)
99'Β ΕΣΣΟ ή 263σειρά.Πήγα στην ηλικία μου ,πιτσιρικάς με αργοπορεία 4 σειρές.
Η θητεία ήταν 18μήνες και εγώ έκανα 21 ο π@π@ρ@ς.
Δέν έχω χρόνο να γράψω πολλά τώρα αλλα θα επανέλθω.
Ημουν οδηγός,στην ειδικότητα,και έχω κάνει τα άπειρα χλμ με STEYER έντος επικρατείας.Απο Πολύκαστρο (στην 140) μέχρι Α.Στέφανο (ΑΒΥΠ) για να φορτώσω ελαστικά,όλη την Ροδόπη και όλα τα φυλάκια.
Ημουν όδηγός διοικητη για 3 μήνες με Mercedes 240GD και κανα 3μηνο στην Ξάνθη(171) είχα χρεωμένο ένα 290GD.
Πρόλαβα φαιοπράσινες και το σύστημα του παλίος-νεός
Έπι της ευκαιρίας θέλω να κράξω και ένα mpousti απο την Λειβαδία!Παγουράς είναι το επώνυμο του(μικρό δέν θυμάμαι),τον βγάζει στούς τίτλους τεχνικών του ΑΝΤ1 και έυχομαι να το διαβάσει.Αύτος μάζι με ένα άλλο απο Αθήνα(επίθετο Μπαριμιάν) μάς είχαν ξεσκίσει στο καψόνι,καψόνι έ με τόνους ειρωνίας και ελεείνα σχόλια,αυτοί και κάτι άλλα μάνγκες είχαν το τραπέζι τους στα εστιατόρια και μείς είμασταν οι σερβιτόροι τους......έ λοιπόν,έχω βουτήξει τις μπριζόλες τους στην τουαλέτα πρίν τις τηγανίσουμε,έχω φτήσει σε όλες τις σαλάτες λάχανο που τους σέρβιρα ,όπως επίσης και σε όλους τους Νεσκαφε που τούς χτυπούσα μέχρι να κάνουν κρέμαέχουμε βάλει τρίχες απο .... στο φαί τους και ότι άλλο σας περναέι απο το μυαλό!!!!!!
Μάζεψα πολλές φυλακές γιατί έκανα χοντράδες με τους καραβανάδες και με το στρατόπεδο,τούμπαρα αμάξια ,έχασα το την τελαμώνα,μπήκα στο στρατόπεδο μάζι με την πύλη![]()
φορούσα αμερικάνικες παραλλαγες και τζόκευ ,αλητεία τελειώς.
Τελευταια για απόψε και συνεχίζουμε αύριο.
Άνοιξη 2001 και έχει ζεστάνει η νύχτα,πέφτει το σιωπητήριο και γώ με μιά σείρουλα μου ,να ναι καλά ώπου είναι,παραγγελνουμε σάντουιτς απο telemenu ,μαζί πέρνουμε και 2 6αδες μπυρες....2ώρες μετα,μας βρίσκει ο ΑΞΥΠ μέσα στο ελικόπτερο του στρατηγου(έχει ελικοδρομια στο σώμα στην Ξάνθη,τότε είχαμε και ελικόπτερο για τώρα δεν ξέρω)
-Τι κάνετε έδω????Πώς μπήκατε????
(είχα σπασει το λουκέτο της πόρτας)
-Ναααα βρήκαμε ανοιχτα και μπήκαμε
-Και τί θέλετε εδω μέσα?
-(εγω)Να το βάλω μπρόστα να του ακούσω πα πα πα πα πα
20φ για φθορα δημόσιας περιουσιας
20φ γιατι είμασταν έξω απο την πυροβολαρχια μετά το σιωπητήριο
20φ γιατι είμασταν μεθυσμενοι
20φ γιάτι θέλαμε να πέταξουμε το ελικόπτερο
![]()
chrisgiapz3 (14-05-14), doctore (13-05-14), Lambros46 (13-05-14), Leonidas_E39 (14-05-14), ntinos (13-05-14), Ptboul (14-05-14), Vasilis M3 (13-05-14), Vassilis ///M (14-05-14)
Καλά εννοείται πως δεν θα έκανες φυσιολογικό στρατό εσύ με την τρέλα που κουβαλάςΕγώ είμουν 244 και είμουν Ηλεκτρολόγος τροχοφόρων
Έκανα και εγώ οδηγός διοικητή με G240 και αξιοματικών με λεοφωρείο Ford 600 στις Μάνδρες Κιλκίς.
https://www.imcdb.org/i017339.jpg
Φορούσε μηχανή από REO βενζίνα -τρομπέτο εννοείται- και κάποιος βαρυποινήτης μηχανικός είχε κάνει πατέντα το σεβρό και γέμιζε πίεση κάθε 4-5 πατήματα,αποτέλεσμα 1ο 2ο 3ο 4ο πεντάλ πάτωμα και εκεί που αρχίζεις να ιδρώνεις με το πέμπτο πάτημα κόκκαλο το λεφορείο και οι αξιοματικοί κουτουλούσαν στα μπροστινά καθίσματατρελό εργαλείο!! Επίσης έφαγα ένα σασμάν από Μ37 και ένα από Σεβρολέτα BLAZER
https://24.media.tumblr.com/tumblr_m...2aeo1_1280.jpg
αυτοματίλα φυσικά γιατί το άφηνα με Ν στην κατηφόρα ανάποδα και κάρφωνα την D και σανίδα! Όργωνε μιλάμε...μοτέρ V8 6200cc πετρέλαιο.Με λίγα λόγια το έκανα ευθανασία το σαζμάν! Κι άλλα κι άλλα... ποιος δεν θυμάται τέτοια!
Bazil Van Sinner (13-05-14), chrisgiapz3 (14-05-14), Lambros46 (13-05-14), Leonidas_E39 (14-05-14), ntinos (13-05-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (13-05-14)
chrisgiapz3 (14-05-14), Leonidas_E39 (14-05-14)
Το χασα σόρρυ!!!
Η 70 όταν ερχόταν τόσες μέρες μου έμεναν κανονικά!!
Με καταραστήκατε πατόψαρα!!
¨οταν ήσουν εσυ κιλκίς εγώ ήμουν Ξάνθη,παίζει να λέμε για τον ίδιο Κόμματο!
800+ μέρες έχω γραμμενες στο pay book,δέν έχωσα ποτέ κανέναν,δεν βγήκα Ε.Υ. επίσης,δεν καψονάρησα ούτε μυρμήγκι!
Τα'κανα όμως οοοοοοοόλα ποτ@ν@ ,ΟΛΑ !!!!
το μπι κοντινιουεντ.
ps.καλύτερα να υπηρετούσα και τις 800 πάρα αυτό που συνέβει και με "βοήθησε" να απολυθώ........
Ptboul (14-05-14)
Bazil Van Sinner (14-05-14)
Άλλο που θυμήθηκα από Σαμοθράκη.Έχω απογευματινό περίπολο με έναν ΕΠΟΠ λοχία.Το περίπολο υποτίθεται ότι είναι συνολικά τρείς ώρες.
Αφού έχουμε περπατήσει 10 λεπτά και έχουμε βάλει 1 από τις 15 υπογραφές ανα γύρο αρχίζει και κόβει βήμα.Καθώς περνάγαμε μπροστά από το εκκλησάκι του στρατοπέδου τον βλέπω να χώνεται μέσα.
Μου λέει "Μπές και άραξε".Πετάμε όπλα,εξαρτήσεις κράνη και τις λοιπές μαλ@κείες,καθόμαστε μέσα στο εκκλησάκι,κλείνουμε πόρτα και σερφάραμε από τα κινητά για κανα δύωρο μέχρι που αξιωθήκαμε να πάμε να βάλουμε όλες τις μούφα υπογραφές.Τρελό το φίδιασμα μέσα στην εκκλησία
ΥΓ:Φάνη τί είναι ο αντάρτης ρε??
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
chrisgiapz3 (14-05-14)
Ο ανταρτοπολεμος (Αχιλλευς) ειναι η πιο καυλωτικη ασκηση στις ΚΔ. Χωριζονται οι λοχοι και κανουν πορεια με διανυκτερευση στο βουνο καμια 80αρια χλμ σε 4 μερες. Εχεις πληρη φορτο 25-30 κιλα με το Μ4 και τροφη/νερο, και καθε λιγο αλλαζουν χερια το TRC (ασυρματος) και τα MAG (πολυβολα) για να ξεκουραζονται οι προηγουμενοι. Κανεις αναγνωρισεις (περνανε τα Steyr με αλλα νουμερα στις πορτες καθε φορα) και σημειωνεις ωρα και νουμερο για να ξερουν οτι δεν φιδιασες. Ψαχνεις κρυμμενο φαι/νερο και ριχνεις χαλαζολη για να το πιεις. Περιπολα και σκοπιες το βραδυ. Τη προτελευταια μερα ενεδρα σε στρατοπεδο πεζικου - ασκηση Κερβερος- (τους εχουν ενημερωσει για να μη φανε κανεναν, την ωρα δεν ξερουν) με υπερυθρα, εκρηκτικα μικρης ισχυος (ισα το τσαφ δηλαδη) εικονικες εκτελεσεις και αιχμαλωσιες. Για σπιτι εχεις το poncho με "χταποδια" και κλαδια, ή χυμα στον υπνοσακο αν δεν εχει πολυ κρυο. Και μια απο τις μερες κανεις παραλαβη αερομεταφορας. Νομιζα οτι μας λενε μαλακιες και οτι απλα θα ψαχνουμε κρυμμενα πακετα αλλα οντως πεταξε C130 ! Ειναι ασκηση και για αυτους. Σε συγκεκριμενο χωρο και ωρα περιμενεις να περασει το C και να ριξει τα κουτια. Μετα πρεπει να πας να τα μαζεψεις. Εμεις τρεξαμε 1.5 βουνο παραπερα γιατι εκαναν λαθος
Ηταν η μονη ασκηση που οταν γυρισαμε ειχαμε ξενερωσει ολοι. 4 μερες αξυριστος, απλας, με τα στελεχη ηταν σαν να εισαι κατασκηνωση (ενω στη μοναδα μπορει να σε ζαλιζαν για ηλιθιους λογους εκει δεν τους ενοιαζε). Μακαρι να γινοταν καθε μηνα! Εχει τρελα εξοδα ομως και δεν τους συμφερει.
Αλλες ωραιες ασκησεις που ειχαμε ηταν το ορεινο (γερμανικη και ρουμανικη καταρριχηση), πολλες αμφιβιες αναγνωρισεις σε βραχονησιδες, πελεκυς (χαζη ασκηση, τσαμπα η ταλαιπωρια), θαλασσιες, η πενηνταρα (πορεια-βολη 50χλμ), νυχτερινες βολες, χειροβομβιδες, βολες με AT, ναρκοθετηση κ.α
chrisgiapz3 (14-05-14), Lambros46 (14-05-14)
Πατρα.
Ταγματάρχης: "Ντινο αγόρι μου πήγαινε στον διοικητή (ταξίαρχος) που σε θελει"
Πηγαινω
Ταξίαρχος: "Επειδη εχει αρχίσει η μουρμούρα που την κοπανας μερα παρα μερα (σημείωση: στις 8 εβδομάδες εκπαίδευσης, δικαιουμασταν 2 ΣΚ άδεια), βγες στην αναφορά ενα πρωι, και ζητά απο τον λοχαγο μια καλύτερη μεταχείριση στις άδειες λόγω αθλητικών υποχρεώσεων"
"Ενταξει, μεθαυριο θα βγω"
-"στρατιώτης εφοδιασμού μεταφορών Π.xxxx Κωσταντινος, 98Δ ΕΣΟ... Μπλα μπλα μπλα μπλα"
Λοχαγός (καραβανας) : "ρε αιντε στο διαλο μας έχεις σπάσει τ´******α κάθε τρεις και λιγο άδεια. Αει παγαινε απο δω"
Αιφνιαδιαζομαι...
Οταν τελειώνει η αναφορά, έρχεται ενας ανθυπολοχαγός και μου λέει πως με θελει ο λοχαγός στο γραφείο του.
Πάω ολίγον εκνευρισμενος:
- "Κυρ λοχαγε ήσουν λιγάκι αγενης πριν λιγο και βγήκα αναφορά επειδη μου το ζήτησε ο κυρ. Xxxxxxx
- "το ξερω παλικάρι μου, συγγνωμη που σου έβαλα τις φωνές, αλλα το εκανα για να δουν οι άλλοι οτι εδω είμαστε αυστηροί. Άντε φύγε τωρα, μην σε πιάσει και η κίνηση"
Bazil Van Sinner (14-05-14), chrisgiapz3 (14-05-14), fanisk (14-05-14), Lambros46 (13-05-14), Vasilis M3 (14-05-14), Vassilis ///M (14-05-14)