Μολις ειδα το Man of Steel.
Πολυ καλο, μου αρεσε.
Απο τα σοβαρα super hero movies.
Ο σκηνοθετης / παραγωγος Christopher Nolan ειναι εγγυηση.
![]()
Μολις ειδα το Man of Steel.
Πολυ καλο, μου αρεσε.
Απο τα σοβαρα super hero movies.
Ο σκηνοθετης / παραγωγος Christopher Nolan ειναι εγγυηση.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Bazil Van Sinner (01-07-13), bill_m3 (01-07-13), Nino (14-07-13)
Evil Dead
Αθλια. Μην κανετε καν τον κοπο.
Το 63 και 69% που δινουνε κριτικοι και κοινο, μου φαινονται πολυ ψηλα.
Πιο πολυ διασκεδαστικη προς γελοια ειναι, παρα τρομακτικη.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
World War Z.
ουτε κρυο ουτε ζεστη...
δεν εχει κατι "δυνατο" να πει. κατι καινουριο να δειξει.
Ασχετο, αλλα μακραν καλυτερη ταινια το Man of Steel.
RTFM
S8N (16-07-13)
nikos1400 (14-07-13)
RTFM
άσχετο: γενικά δεν είμαι καθόλου των ταινιών (τις βλέπω για να κοιμηθώ), είδα εχθές την πτήση (όσο είδα).
Σε μια φάση ο τυπάς μπαίνει στο γκαράζ του και έχει μέσα ένα cessna 172. Αυτό σε συνδιασμό με το πόστ του ζιζού περί διπλώματος αεροπλάνου, με έχουν βάλει σε εντονότατες σκέψεις.(τα έχω όλα λυμένα βλέπεις το αεροπλάνο με μάρανε)
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
A8hnaios (15-07-13), Bazil Van Sinner (15-07-13), bill_m3 (16-07-13), katsaraios (16-07-13), nikos1400 (15-07-13), Nino (16-07-13), Panos 316T (15-07-13), S8N (16-07-13), zizu (16-07-13)
θέλεις κάνα 10ρικακι για το PPL όμως..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Ptboul (16-07-13)