Θα το ψαξω μολις παω σπιτι γιατι μπαινω απο το κιν...
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (04-11-11)
Υπαρχει κανενας ιδιοκτητης Μ3 Ε46 στο φορουμ που εχει να προτεινει κατι δοκιμασμενο..??
Απ'οτι διαβαζω κανουν δουλεια αυτοι που κανουν γωνια https://m3forum.net/m3forum/showthre...=283776&page=4 (οι αλλοι που δεν κανουν γωνια κανουν δουλεια στα non-M).
Δεν βρισκω τιποτα ομως στο ebay ρε γαμωτο..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Εγω θωμα θα σου ελεγα να το αφησεις το αμαξι οπως ειναι. Εχει παρα πολυ ωραιο ηχο και με την μαμα εξατμιση. Αλλωστε οπως ειπαν οι προλαλησαντες οι πλεον αξιοπιστες λυσεις ειναι οι εταιριακες. Η ιπποδυναμη του αυτοκινητου ειναι υπεραρκετη και δεν νομιζω οτι τα 10 με 15 αλογα που θα σου δωσει η ολη ιστορια στεκουν ως κριτηριο. Απο την στιγμη κιολας που με το αμαξι κανεις αρκετα ταξιδια και εχεις και οικογενεια θα ελεγα καλυτερα να δωσεις βαρυτητα στην ανεση. Απο την αλλη θα μου πεις οτι ειναι στο αφτι του καθενος. Εμενα ας πουμε ο ηχος απο την εξατμιση του Μανου οπως το ακουσα απο κοντα μου αρεσε παρα πολυ σε καμμια περιπτωση ομως δε θα εκανα ταξιδι με την οικογενεια μου. Αν θες τοσο πολυ να προχωρησεις σε κατι τετοιο θα σου προτεινα τη λυση που ειχε ο Βασιλης στο δικο του Μ3 πριν αρχισει τις ταρζανιες στο μοτερ και το βανδαλισει. Αλλαξε μονο καταλυτες. Οπως και να εχει εσυ αποφασιζεις ξαδερφακι.
Δεν ηθελα να πω επιθετο.... Απο 318 is ξεκινησε απο τον πρωτο ιδιοκτητη, 25αρι το αγορασε και μετα το εκανε πληρη μετατροπη Μ3. Λιγο πριν το δωσει το τουρμπισε κιολας. Το ξερω ρε τρελαρα οτι ηταν 36. Στο λεω σαν ιδεα γιατι αλλαξε τον ηχο αρκετα χωρις να τον κανει ενοχλητικο.
τι να σου πώ...στο γραφείο του όταν είχα πάρει το car pc, είχαμε κάνει μεγάλη
κουβέντα, ώντας 25άρι και το κόμπακτ τότε, και μου είχε πεί αυτό το πράγμα...
ότι το 36άρι, δεν ήταν ποτέ Μ3. τι να πώ...τες πα. έτσι και αλλιώς, το θρεντ το
άνοιξα πρίν 2 χρόνια. απο τότε άλλαξαν πολά πράγματα.
![]()
sympether with chiefτης