αλλαγη οθονης ναι.
Το restore επιβαλεται μετα απο αγορα τηλεφωνου.....
Σκεψου οτι τωρα πινεις απο το ποτηρι του διπλανου σου...Οσο καθαρο και ομορφο και αν φαινεται, το ρισκαρεις??
αλλαγη οθονης ναι.
Το restore επιβαλεται μετα απο αγορα τηλεφωνου.....
Σκεψου οτι τωρα πινεις απο το ποτηρι του διπλανου σου...Οσο καθαρο και ομορφο και αν φαινεται, το ρισκαρεις??
Ασε που μπορει να σε παρακολουθει κιολας απο την καμερα.
(μετρηστε σε ποση ωρα θα κανει restore)
ωραια παω για restore, αλλα πειτε μου πως?????? και μετα το restore εχουμε πολλα να πουμε![]()
το ιδιο θα επρεπε να ανησυχει και αυτος που του το πουλησε...
το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να βγαλεις την καρτα απο την συσκευη.
αν το τηλ ειναι jailbroken νομιζω θελει restore απο το itunes, αν ειναι μαμα
πας ρυθμισεις-γενικα επαναφορα.
Πριν πηγαινε στο apple id και διεγραψε τον λογαριασμο σου (λογικα εκει ομως θα πρεπει να εχει τον λογαριασμο του προηγουμενου εκτος και αν τον ειχε διαγραψει.
Καλα τα λεω master ace?
Mετα set up as new και συνδεση στο itunes.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 07-08-12 στις 20:54
dimtz (07-08-12)
καλα τα λες αλλα δεν ειναι αναγκαια ολα αυτα.
Απλα κουμπωσε το στο πσ
ανοιξε το itunes.
πατα restore
και αστο να κανει τη δουλεια του.
μολις τελειωσει
ξεπλαγκαρεις το στηνεις στις γκρι οθονες που εχει
βαζεις λογαριασμους, κωδικους wifi, κλπ
και εισαι ετοιμος.
Μετα αν θες σπασιματα και λοιπα διαβαζεις το παρον θρεντ και το προηγουμενο απο την αρχη και ΜΕΤΑ οτι αποριες σου δημιουργηθουν εδω ειμαστε....
Υ.Γ: stam το παρακανες ρε συ!!!!! χχαχαχα
Παιδια το 4s μου εχει ενα προβλημα και θελω να δω αν εχει παρουσιαστει σε αλλον.
Ορισμενες φορες δεν δουλευει το touch της οθονης χαμηλα εκει που πρεπει να μετακινησεις το δαχτυλο για να απαντησεις.Δεν γινεται συνεχεια αλλα αραια και που.
Η εκδοση που εχω ειναι η 5.1.1
Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ε? Αν εννοείς αυτο, συμβαίνει σε πολυ κόσμο. Bug είναι. Μπορείς να απαντήσεις ως εξής. Πατά το power button, θα σβήσει η οθόνη, πατά home button και μετα θα δουλέψει λογικα.![]()
Εμένα έτσι δουλεύει. Το θέμα είναι μη βαρεθεί να περιμένει ο άλλος και στο κλείσει :lol:
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Nikos
Λογικα στο iOS 6.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Nikos