Σελίδα 287 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 187237277285286287288289297 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.861 έως 2.870 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήγε η γυναίκα μου στον Γερμανό να πληρώσει τα τηλ μας....

Δεν δέχονται πιστωτική!!!.... Γουστάρω με τρέλα αριστερά, που θελει να πληρώνουμε με μετρητά το δημόσιο και τις δεκο- μεκο- ξεκω.... Ενώ εχει capital control, Και δεν κανει υποχρεωτική την αποδοχή πιστωτικής αυτο το διάστημα....
    Ερασιτέχνες.....

Γιαννη!!
    Ελληνες λαμογια οταν τελειωσει ολο αυτο να θυμομαστε τι εκανε ο καθενας Και μιλαω για τον επιχειρημστια που ανεφερες...

β) συναλλαγές άνευ περιορισμών, πέραν αυτών που ίσχυαν πριν την έκδοση της παρούσας με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας, δηλαδή για πληρωμές σε πίστωση λογαριασμού που τηρείται στην Ελλάδα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μιας και το νήμα εχει θεμα "επικαιρότητα και προβληματισμοί ", σήμερα πήγαμε να βγαλουμε φωτογραφίες για διαβατήριο στην ενός έτους κόρη μου ( ξερω ξερω πολλοί απο εσάς θα κράξετε ) , και πριν απο εμας είχε 7 αλλα παιδάκια που έκαναν ακριβώς το ίδιο .
    Άντε εγώ ειμαι προβληματισμένος ..... Υπάρχουν και άλλοι.... Προβληματίστηκα ακόμα περισσότερο ....
    Φαντάζομαι ολοι διακοπές στο εξωτερικό θέλουν να πανε . Κεφάλαιο θα ειναι !

3. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), mitsos_chania (01-07-15), Panmilios (02-07-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σε περιπτωση που δεν γινει συμφωνια μεχρι την κυριακη, μπορεί κάποιος να μου πει αν ψηφισουμε ΝΑΙ τι φόρους θα έχουμε πόσο θα πάνε οι συντάξεις το ΦΠΑ και ο φόρος σε ελεύθερους επαγγέλματιες. + πόσες απολύσεις θα έχουμε από το Δημόσιο ( χαραμοφαϊδων ή μη ) τι θα γίνει με τους φόρους στα αμάξια με τον ενφια κτλ...
    Με το όχι οκ τα είπαμε τι και πως...
    Πάντως τέτοια αγάπη από Σοϊμπλε Γιουνκερ και όλους τους υπόλοιπους δεν την περίμενα με τίποτα. ..
    ...βρε να παρακαλάμε να κατάστραφούμε και αυτοί εκεί να μας σώσουν με το ζορι .. Αν τελικά σωθούμε λέω να τους κάνουμε ένα μνημείο για να τους δοξαζουμε που μας εσωσαν δίπλα στον άγνωστο στρατιώτη. .. και κάθε τόσο που θα ψηφίζεται ένας φορος/νόμος του νέου μνημονίου να κάνουμε κατάθεση στεφανων. ..
    Περιμενω την απάντηση από όποιον γνωρίζει. ..

.....
    Πάντως πέρα από όλα αυτά θεωρώ ότι δεν θα γίνει δημοψηφισμα και θα πάμε σε λύση πριν από αυτό. ..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 30-06-15 στις 18:55

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό τι σημαίνει , οτι επειδή επιτρέπονται , πρεπει ο κόσμος να δέχεται ;
    Και οι επιταγές επιτρέπονται , λέτε να τις χρησιμοποιεί ο κόσμος σήμερα ;
    Επίσης και μεταφορά στο λογαριασμό να μας κανει κάποιος στο λογαριασμό μας, δεν μπορούμε να στείλουμε ούτε cents , για να προμηθευτούμε πρώτες ύλες .
    Όλα καλα .

6. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), mitsos_chania (01-07-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήγε η γυναίκα μου στον Γερμανό να πληρώσει τα τηλ μας....

Δεν δέχονται πιστωτική!!!.... Γουστάρω με τρέλα αριστερά, που θελει να πληρώνουμε με μετρητά το δημόσιο και τις δεκο- μεκο- ξεκω.... Ενώ εχει capital control, Και δεν κανει υποχρεωτική την αποδοχή πιστωτικής αυτο το διάστημα....
    Ερασιτέχνες.....
    Ελπίζω να μην του έκανε τη χάρη να πληρώσει μετρητά και να πήγε αλλού. Είμαι σίγουρος ότι η κουφάλα φοβάται το κούρεμα καταθέσεων και τα σεντουκιάζει

8. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Z4 DCT (30-06-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ητανε που δεν διαπραγματευεται ο Τσιπρας μωρε.........καθηστε μεχρι την Κυριακή αν το τραβηξει να δειτε τι εχει να γίνει.

Προτεινε κλωτσια στο ΔΝΤ αν και το βλεπω δυσκολο να το δεχθουνε αμεσως τσιμπησανε, ο Σόιμπλε το εβαλε το νερακι του στο κρασακι του.

Ειμαι σιγουρος οτι και αυτος εχει τις ανησυχιες του ο Τσιπρας δηλαδη αλλα φανηκε ξεκάθαρα ότι μπορουσανε να δωσουνε και αλλα, ομως εκβιασανε.Αυτη ειναι η διαπραγματευση ομως αυτη την εντολη πηρε απο τον λαο και τα ταρακουνηματα-ελεγχος κεφαλαιων κτλ-ητανε για εμενα τουλάχιστον αναμενομενα αν και διαφωνω με την μικρη διαρκεια εβδομαδας, θα μπορουσε να το θεσει απο νωριτερα το δημοψήφισμα σαν τελικη ημερομηνια πριν στερεψει η κανουλα.Κωλοβαρεσανε ελαφρως ειναι αληθεια.

Παντως το ξεφτιλικι του Σκαι δεν υπαρχει, πουλημενα τομαρια.
    insane in the ///Midbrain

10. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Alex_ (30-06-15), gant (30-06-15), Panmilios (02-07-15), Ptboul (30-06-15), spaka (30-06-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελπίζω να μην του έκανε τη χάρη να πληρώσει μετρητά και να πήγε αλλού. Είμαι σίγουρος ότι η κουφάλα φοβάται το κούρεμα καταθέσεων και τα σεντουκιάζει
    ναι ρε εσυ αλλα στα δυσκολα ξεχωριζουν οι σωστοι απο τους γερολαδαδες και τους γαρμπηδες...
    Το μεσημερι ημουν Σκλαβενιτη και δυο μπροστα μου πληρωσαν με πιστωτικη και εγω με χρεωστικη

12. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

vagmag (30-06-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτός ο Παππάς του ΣΎΡΙΖΑ, έχει κάποια συγγένεια με εκείνο τον ψηλό, απέθαντο πρώην πρόεδρο της ΝΔ; Είπε ότι ξημερώνει μια πολύ όμορφη μέρα, κλείσανε οι τράπεζες, στηνομαστε για εξήντα ευρώ σε ουρές και τώρα, καλοκαιριατικα γ@μηθηκε το σύμπαν από τη βροχή.Άμα ξημερωνε μια σκ@τα μέρα, τι θα γινόταν;

14. The Following 7 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

alexm (01-07-15), chrisgiapz3 (30-06-15), ghost-rider (30-06-15), Konstantinos E60 (30-06-15), Ptboul (30-06-15), vagmag (30-06-15), Z4 DCT (01-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και στον Μασουτη δέχονται πιστωτική .
    Βασικά οποίος εχει εγχώριους προμηθευτές , δεν εχει πρόβλημα με πιστωτική και ebanking. Για τα εισαγώμενα υπαρχει πρόβλημα .

16. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (01-07-15), BILL007 (30-06-15), Konstantinos E60 (30-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και για να μην λέμε ότι οι ξένοι έκλεισαν τις τράπεζες....

"Δεν είναι έτσι. Ναι, όντως οι τράπεζες είναι κλειστές, αλλά όπως βλέπετε και στην Αθήνα και στις άλλες περιφέρειες της χώρας η ζωή συνεχίζεται. Ναι, όντως κλείσαμε τις τράπεζες, όχι όμως γιατί ξυπνήσαμε στραβά και αποφασίσαμε να το κάνουμε. Τα τελευταία χρόνια οι ευρωπαϊκές δομές ακολουθούσαν λανθασμένη πολιτική απέναντί μας. Και δεν θέλουν να συνεχίσουν τη διαδικασία έκτακτης χρηματιστικής βοήθειας στη χώρα μας. Χρειάστηκε να αμυνθούμε, να υπερασπιστούμε τον πληθυσμό μας, τους ανθρώπους που έχουν αποταμιεύσεις στις τράπεζες, ώστε η χώρα μας να μπορέσει να προχωρήσει στο μέλλον".

https://www.newsit.gr/politikh/eidis...-kosmou/414142

Για το καλό μας τις έκλεισαν.....

18. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15), mitsos_chania (01-07-15)

Σελίδα 287 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 187237277285286287288289297 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP