Ρε τα τσογλανια θα κρατησουν αναδρομικα τωρα? δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο ρε τα εχουν ισοπεδώσει ολα
ναι
οχι
Ρε τα τσογλανια θα κρατησουν αναδρομικα τωρα? δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο ρε τα εχουν ισοπεδώσει ολα
Ο φορος πολυτελειας βασιζεται και υπολογιζεται βαση τεκμηριου χρησης αυτοκινητου που βασιζεται στους μηνες κατοχης που εχουμε/ειχαμε το αυτοκινητο στην συγκεκριμενη χρονια. Στην αρχη του χρονου παιξανε την πρωτη π@υστια και ανακοινωσανε οτι το μετρο θα εφαρμοστει για το 2013 (δηλ. για τις δηλωσεις που θα καναμε το 2014) 3 ημερες μετα το κλεισιμο για την παραλαβη του τελους κυκλοφοριας 2013 (καθως αν το ανακοινωναν νωριτερα θα εχαναν και το σημα αλλα και τα εσοδα απο τον φορο πολυτελειας λογω χρησης, γιατι οσοι πηραν σημα ηταν λιγο δυσκολο να πανε την επομενη μερα να καταθεσουν πινακιδες αφου δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων στο σημα) και τωρα τα λ@μογια επαιξαν την δευτερη και καλυτερη π@υστια και εφαρμοσαν αυτο ακριβως το μετρο αναδρομικα ωστε να ισχυσει και για την χρηση του ετους 2012, δηλαδη για τις δηλωσεις που κανουμε τωρα το 2013. Και επειδη οι περισσοτερες δηλωσεις εχουν αποσταλει, θα ακολουθησει ειδικο μπιλιετακι ξεχωριστα για την βεβαιωση φορου πολυτελειας για την χρηση του ετους 2012
Τοτης μανας τους. Κ@ριολια
![]()
Θα καταντήσουμε να κυκλοφοραμε με 1000ακια όπως το 90!!!
BILL007 (10-07-13)
Ο αυνανισμος μεσα στο παραβαν στις εκλογες πληρωνεται... και μαλιστα ακριβα
Συνεχιζει να μου προκαλει εντυπωση που καποιοι εκπλησσονται...
kostas 325 (10-07-13)
aristent (10-07-13)
το 90 συνεβαινε το εξης
ο δανεισμος ειχε ταβανι το δεκαοχταμηνο τα επιτοκια ηταν της ταξεως του 3% το μηνα.ΝΑΙ ναι καλα διαβασατε...
Αν υπολογισεις και τους χαμηλους μισθους ο καθενας αγοραζε αυτο που του επετρεπε η οικονομικη του θεση (εισοδηματα).
Πενβε ας πουμε εκεινη την εποχη ειχαν μονο οι εχοντες και κατεχοντες.
Τωρα καπου εκει θελουν να μας ξαναγυρισουν αφου πρωτα μας ρουφηξουν (με φορολογια ) και το τελευταιο ευρω που εχει ο καθενας σε καταθεσεις ( και μη γελιεστε ξερουν πολυ καλα ποιες ειναι αυτες).
Ειμαστε μια χαρα χωρισμενοι μεταξυ μας, οτι θελουν τωρα το περνανε και σκατα να πουνε θα τα φαμε γιατι εμεις τους αφησαμε να το κανουν και συνεχιζουμε να τους αφηνουμε...
φορος πολυτελειας με αναδρομικη ισχυ= νομοθετικη αλητεια.
/
Οπως ειπε παλιοτερα και ενας πελατης μου
"Επιτελους να ξεβρωμισει το Βυζαντινο απο τη μασχαλιλα, να ξερουμε πλεον ποιοι ειμαστε εδω μεσα"
* ειναι παλια οικογενεια της πλουτοκρατιας του παλιου Ψυχικου, θαμωνας του Χιλτον και η δηλωση αυτη εγινε οταν μπηκε ενα απογευμα στο Βυζαντινο για καφε με τον λογιστη του και την αφεντια μου και το βρηκε αδειο.
Ρωτησε τον "μαιτρ" τι εγινε δεν εχετε ανοιξει;
Η κριση κυριε Ταδε μου, ηταν η απαντηση. Η κριση μας εχει περιορισει τη δουλεια.
Και επεσε αυτη η ατακα.
Απο ενστικτο σηκωσα το πετο μου και επιβεβαιωσα οτι φορουσα αποσμητικο, αλλα φευ, η αναφορα δεν ηταν για την οσμη, αλλα για την κοινωνικη καταταξη.
alexm (11-07-13), chrisgiapz3 (11-07-13), ghost-rider (11-07-13), Panos 316T (11-07-13), Ptboul (11-07-13), S8N (11-07-13)
Αυτη η κοινωνική κατάταξη είναι που επαναπροσδιοριζεται!!
Τα θέλω και τα μπορώ θα διαχωριστουν!
Το αστείο και τραγική ειρωνεία είναι οτι στα περισσότερα αυτοκίνητα που μπαίνει ο φόρος πολυτελείας, αυτα η πραγματική τους αξία είναι πολυ ποιο κάτω και απο τα καινούργια που δεν πληρώνουν ουτε καν τέλη.
Πχ του Μπεν s8n Αφλεκ το rav του δίνουν ανταλλαγή 8000 και όμως εχει φόρο πολυτελείας , τι και αν η αξία του είναι μικρότερη απο ένα c4
Παραλογισμός ...
Το "πραγματικο" χρημα χεστηκε αν πληρωνει και 5.000 το χρονο τελη κυκλοφοριας.
Οσοι εζησαν με την ψευδαισθηση οτι "ανεβηκαν" οικονομικα επειδη ειχαν το ιδιο αμαξι με τον Γιαγκο Δρακο, λαθος καταλαβαν.
Διοτι οπως θυμαστε, ο Γιαγκος οταν "αγοραζε" τον Ομιλο του ανταγωνιστη του εδωσε πεντε τρισεκατομμυρια μετρητα.
Δεν μπορεις κυριε να κυκλοφορεις με πεντακοσαρα μερσεντε τη στιγμη που ο Γιαγκος σε παιζει στα ζαρια για την πλακα του.