Σελίδα 28 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 18262728293038 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 271 έως 280 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερωτηση!Τα ηχεια μπροστα ποσο τα πηρες και απο που.Και τα πισω αν μπορεις την τιμη τους
    Τα πηρα απο ebay.de γυρω στα 300 ευρω εμπρος-πισω + μεταφορικα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    χρονια πολλα καλη χρονια παιδια(1ο ποστ για φετος)!!!Ζαχο παρε απ το 9 πιν που λεει 12V Dir(directed) δλδ ειναι συνεχομενο 12v ρευμα!!αν και να σου πω την αληθεια δεν υπαρχει λογος μιας και θα βαλεις κοντα κοντα τον ενισχυτη και το converter παρε με ενα καλωδιο λιγο χοντρο (πχ 3mm) ρευμα απο κει και δωσε στο converter!! απλα εκει θελεις 12v σταθερα!!!
    Καλη χρονια & χρονια πολλα και σε σενα Πανο!!
    Απο που εκει Πανο..??
    Αυτη τη στιγμη εχω συνδεσει σε σειρα πρωτα τον επεξεργαστη (Remote Out) με τον ενισχυτη.. Στο Remote in του επεξεργαστη (εχω τραβηξει καλωδιο μεχρι μπροστα) ειχα σκοπο να συνδεσω το 16πιν (12V Ant Out)... (δεν εχω κοψει ακομη κανενα καλωδιο πισω απο τη πηγη)
    Οποτε τραβαω ακομα ενα καλωδιο απο το 9πιν(12V Dir), το συνδεω στο +12V του επεξεργαστη και ειμαι ready..??

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω Ζαχο, να εισαι καλα ! Αν παρεις απο μπροστα , παρε απο το 9 , οπως σου ειπε ο Πανος, νομιζω ειναι το κιτρινο καλωδιο. Αλλιως παρε κατ'ευθειαν απο πισω !
    Απο πισω που βρε συ..?? ( μη πηγαινει στο πονηρο το μυαλο!!)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξερεις τι γινεται Μπιλη?ασφαλεια πισω για τον ενισχυτη και ασφαλεια για τον converter γεμιζει ο τοπος ασφαλειες!!! ετσι κι αλλιως η αποσταση ειναι μικρη απ την μπαταρια, οποτε τραβαει διπλα απ το ν ενισχυτη και τελειωνει η ''μπουγαδα''!!!!
    Απο που..??

@gyiama & georggge46 Λιγα ποστ πιο πανω ρωταω αν μπορω να περασω τα καλωδια απο καποιο αλλο σημειο και για γειωση πισω να μου πειτε τη γνωμη σας..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα καλωδια που θα συνδεθουν πισω απο την πηγη, μπορουν να περαστουν απο εδω.. ?? Απο εκει περναει και η "μαμα" πλεξουδα που παει στη πηγη.. (ή πρεπει να περαστουν οπωσδηποτε πισω απο το κοντερ κτλ κτλ..??)

Επισης, γειωση πισω, να παρω απο ενα σημειο που παιρνει και η "μαμα" πλεξουδα που παει καπου πισω.?? Μπορω να παρω απο το ιδιο σημειο γειωση για τον ενισχυτη & τον επεξεργαστη..??
    Αφου τα εχεις ολα λυμενα περνα τα απο οπου σε βολευει καλυτερα ! Γειωση για τον ενισχυτη, θα παρεις κατ'ευθειαν απο το - της μπαταριας. Ρευμα πισω για τον επεξεργαστη παρε απο τον ενισχυτη , το οποιο θα εχεις παρει παλι απο την μπαταρια [το+] αλλα θα μεσολαβησει ασφαλεια !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georggge46 : 03-01-11 στις 00:15

3. The Following 2 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

m-power_01 (03-01-11), zaharias (03-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου τα εχεις ολα λυμενα περνα τα απο οπου σε βολευει καλυτερα ! Γειωση για τον ενισχυτη, θα παρεις κατ'ευθειαν απο το - της μπαταριας. Ρευμα πισω για τον επεξεργαστη παρε απο τον ενισχυτη , το οποιο θα εχεις παρει παλι απο την μπαταρια [το+] αλλα θα μεσολαβησει ασφαλεια !
    Απλα νομιζω οτι ειναι πιο ευκολα απο εκει που λεω..
    Θα δειξει.. Μια δοκιμη θα μας πεισει..
    Αυτο που θελω ειναι να μην εχω παρασιτα κτλ..
    Απ'οτι μου ειπε και ο m-power01 (Σπυρος) κι εκεινος απο εκει τα ειχε περασει και δεν ειχε προβλημα..
    Οποτε αλλαζω το καλωδιο που εχω βαλει στον επεξεργαστη στο Remote Out (που το εχω συνδεσει με τον ενισχυτη) και το βαζω στη παρα-διπλα εισοδο που λεει +12V.. Σωστα..??
    Και συνδεω τον ενισχυτη (Battery) με το + στη μπαταρια με την ασφαλεια κοντα στον πολο και στο - βαζω τη γειωση του ενισχυτη.. Σωστα..??

Οποτε καλυτερα ετσι, παρα να τραβαω καλωδια απο μπροστα..

Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια παιδες!!!!!!!!!!!!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Προεπιλογή

Μετα απλα θα πρεπει να συνδεσω 3 καλωδια μεταξυ τους (αυτο που θα κοψω στη μεση και το αλλο που θα "αναψει" τον επεξεργαστη).. Το λεω μην κανω καμια μ@λ...α!!
    Αν δεν το εχεις κανει ήδη... παρε αναπτηρα και καψε το καλωδιο που θες σε ενα σημειο, εκει πανω μετα αν εχεις ορεξη κολησε το αλλο με κολητηρι.
    Εναλλακτικη, κοψε το αλλα μετα βαλε θερμοσυστελομενο μακαρονι για να τα κρατησει σιγουρα.

6. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

zaharias (03-01-11)

Προεπιλογή

Οποτε αλλαζω το καλωδιο που εχω βαλει στον επεξεργαστη στο Remote Out (που το εχω συνδεσει με τον ενισχυτη) και το βαζω στη παρα-διπλα εισοδο που λεει +12V.. Σωστα..??
    Και συνδεω τον ενισχυτη (Battery) με το + στη μπαταρια με την ασφαλεια κοντα στον πολο και στο - βαζω τη γειωση του ενισχυτη.. Σωστα..??

Οποτε καλυτερα ετσι, παρα να τραβαω καλωδια απο μπροστα..

Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια παιδες!!!!!!!!!!!!!
    Απο το + του ενισχυτη στο + του επεξεργαστη. και δυο ξεχωριστες γειωσεις στο - της μπαταριας. Αν δεν βολευεσαι να τις βαλεις στον πολο πανω μπορεις να τις βαλεις πανω στο σασι εκει που γειωνει και η μπαταρια, ξερεις μεσα στην γουβα... επισης δοκιμασμενο σημειο.

8. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

georggge46 (03-01-11), NickE60 (04-01-11), zaharias (03-01-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι, το Remote Out του επεξεργαστη που ειναι συνδεμενο με το Remote in του ενισχυτη ,δεν το πειραζεις ! Στο +12V του επεξεργαστη θα βαλεις μια γραμμη που θα ερχεται απο το +12V του ενισχυτη, το οποιο +12V του ενισχυτη θα ειναι συνδεμενο με χονδρο καλωδιο και ασφαλεια με το +12V της μπαταριας !

10. The Following 3 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

m-power_01 (03-01-11), NickE60 (04-01-11), zaharias (03-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Περασα τα καλωδια χθες..

Παρεα με την ΟΕΜ πλεξουδα..

ΧΙΟΣ-CHIOS

12. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

georggge46 (04-01-11), NickE60 (04-01-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπραβο Ζαχο !! Εργοστασιακη δουλεια !!

14. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

zaharias (04-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τα καλωδια περασαν δεξια και πισω απο τον κλιματισμο και βγηκαν δεξια πισω απο τη πηγη..

Επρεπε να κοπουν οι εργοστασιακες φυσες στα μπροστα ηχεια τελικα.. Και να μπουν φυσακια που ειχαν μεσα τα μπροστινα Rainbow..

ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τα πισω ηχεια, συνδεδεμενα με τον ενισχυτη και προχειρα τοποθετημενα γιατι σημερα θελω να κανω δοκιμη..

Και μια φωτο του πορτ μπαγκαζ.. Με το subακι πρωτη μουρη..

ΧΙΟΣ-CHIOS

Σελίδα 28 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 18262728293038 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP