Σελίδα 28 από 34 ΠρώτηΠρώτη ... 182627282930 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 271 έως 280 από 337

Θέμα: SpeedSector

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως από κάποια Video που είδα στο site, υπάρχουν αυτοκίνητα στις εκδηλώσεις που εμείς οι αυτοκινητόφιλοι τα "ζηλεύουμε", τα ονειρευόμαστε !
    Να είναι καλά τα παιδιά να τα χαίρονται, να ομορφαίνουν τους δρόμους μας, και τα όνειρά μας.

Στέλιο πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι και δεν χρειάζεται κάποιος να δικαιολογήσει τίποτα. Μία άλλη παρέα είναι , ένα άλλο κλαμπ μάλλον, με δικούς του κανόνες . Τυγχάνει να μην τους γνωρίζουμε.

Σε κάποιους μπορεί να φαντάζει από τη μία σαν επίδειξη, και από την άλλη κάπως "υφάκι μπλαζέ" που έλεγε και ένας τραγουδιστής... , ίσως ξαναλέω γιατί δεν ξέρουμε.
    Προσωπικά έστειλα μέηλ, αν και μάλλον λίγο βιαστικό και ακαταλαβίστικο, λόγω φόρτου εργασίας εκείνη την ώρα , αλλά για να πάρω μία ιδέα.

2. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (11-11-14), aristent (11-11-14), steliosm46 (11-11-14), tokiko (11-11-14), VanVIC (11-11-14), Vassilis ///M (11-11-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέλιο απλά συζήτηση γίνεται, δε νομίζω οτι κάποιος πήρε κάτι στραβά αλλά κυρίως δεν έγινε πουθενά λόγος περί εμπάθειας ή χλευασμού, μην δημιουργούνται θέματα και εντυπώσεις απο ΄κεί που δεν υπάρχουν.
    Σαφεστατα! συζητηση κανω και εγω.

4. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

VanVIC (11-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Στο video από τη στενή Ευβοίας είδα να εχουν πάρει μέρος στο event boxster/cayman, TTS, 1series coupe.
    Και εντάξει τα porsche είναι porsche (αν και τα συγκεκριμένα είναι του φτωχου :ρ ) τα υπόλοιπα δε μου μοιάζουν για dream cars.

Rides
    0

Προεπιλογή

*ή super cars.
    Ευχαριστω

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MINI_vag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο video από τη στενή Ευβοίας είδα να εχουν πάρει μέρος στο event boxster/cayman, TTS, 1series coupe.
    Και εντάξει τα porsche είναι porsche (αν και τα συγκεκριμένα είναι του φτωχου :ρ ) τα υπόλοιπα δε μου μοιάζουν για dream cars.
    Δεν εχει να κανει με dream cars club, ασχετα αν τα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι αυτης της κατηγοριας. Ειναι μια παρεα ανθρωπων που εχει αποφασισει να κανει ενα club/forum που να μην ειναι ανοιχτο στον καθενα και να ακολουθει συγκεκριμενους κανονες ως προς την εγγραφη των νεων μελων εκει.
    Δικαιωμα τους ειναι να δεχονται οποιον θελουν, οπως και δικαιωμα τους ειναι να θετουν τους οποιους κανονες λειτουργιας ως διαχειριστες.
    Οπως φυσικα ειναι και δικαιωμα του καθε μελους που ειναι εκει, να αποχωρησει αν δεν του αρεσουν ο κανονες λειτουργιας του φορουμ, οπως ακριβως γινεται και στο δικο μας φορουμ.
    Αν σε ενδιαφερει να γινεις εκει μελος μπορεις να απευθυνθεις στην διαχειριση τους για λεπτομερειες.

8. The Following 5 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (09-01-15), BILL007 (09-01-15), doctore (09-01-15), gant (09-01-15), pilot (09-01-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε turbodog δε νομίζω να γίνω δεκτός,όχι ότι προσπάθησα να πω την αλήθεια.
    Εχω ενα ταπεινό ΜΙΝΙ turbo αγορά 33Κ + 15Κ εξτρα τη στιγμή που μπορει κάποιος να παρει με 15Κ ένα cayman ενα Μ3 Ε46 και να κάνει join.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα παιδια που εφτιαξαν το συγκεκριμενο φορουμ εθεσαν καποιους ορους ως προς το ποια μοντελα απο καθε μαρκα ειναι..''eligible'' για εγγραφη, κατι που δεν εχει να κανει με την τρεχουσα τιμη τους στην αγορα των μεταχειρισμενων.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα παιδια που εφτιαξαν το συγκεκριμενο φορουμ εθεσαν καποιους ορους ως προς το ποια μοντελα απο καθε μαρκα ειναι..''eligible'' για εγγραφη, κατι που δεν εχει να κανει με την τρεχουσα τιμη τους στην αγορα των μεταχειρισμενων.
    +1
    Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την 'εχθροτητα' οπως και την εμπαθεια που βγαζουν ορισμενοι απεναντι στο συγκεκριμενο φορουμ, που πιθανον να προσπαθησαν να γινουν μελη (η αποφασισαν τελικα να μην προσπαθησουν) και τελικα δεν εγιναν. Δεν αναφερομαι στο παλικαρι που γραφει απο πανω αλλα γενικοτερα.

Καποιοι αποφασισαν να κανουν ενα φορουμ με συγκεκριμενους κανονες και ορους. Προφανως αρκετοι δεν θα μπορεσουν να γινουν μελη καθως οι διαχειριστες αποφασισαν να θεσουν ορους λιγο πιο hardcore σε σχεση με τα δημοσια φορουμ. Ε και? Δεν χαθηκε και ο κοσμος αν καποιος δεν καταφερει να γινει μελος.
    Και στην τελικη υπαρχουν ενα εκατομμυριο διαφορετικα φορουμ που ο καθενας μπορει να γινει μελος.
    Ας μην γινομαστε κακοπροαιρετοι λοιπον και ας αφησουμε τα παιδια στο συγκεκριμενο φορουμ να κανουν την δουλεια τους οπως θελουν και εχουν αποφασισει να κανουν.
    Αυτη ειναι και η αποψη μου, που δεν ειναι απαραιτητα να ειναι και αποδεκτη απο ολους.

12. The Following 5 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (09-01-15), katsaraios (10-01-15), pilot (10-01-15), steliosm46 (09-01-15), vagmag (09-01-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλε μου φίλε , δεν ψήνεις το γνωστό σου , να πάρει το M5 μου , να μπορεί να γραφτεί κ στο speedsector???

14. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

pilot (10-01-15)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1
    Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την 'εχθροτητα' οπως και την εμπαθεια που βγαζουν ορισμενοι απεναντι στο συγκεκριμενο φορουμ, που πιθανον να προσπαθησαν να γινουν μελη (η αποφασισαν τελικα να μην προσπαθησουν) και τελικα δεν εγιναν. Δεν αναφερομαι στο παλικαρι που γραφει απο πανω αλλα γενικοτερα.

Καποιοι αποφασισαν να κανουν ενα φορουμ με συγκεκριμενους κανονες και ορους. Προφανως αρκετοι δεν θα μπορεσουν να γινουν μελη καθως οι διαχειριστες αποφασισαν να θεσουν ορους λιγο πιο hardcore σε σχεση με τα δημοσια φορουμ. Ε και? Δεν χαθηκε και ο κοσμος αν καποιος δεν καταφερει να γινει μελος.
    Και στην τελικη υπαρχουν ενα εκατομμυριο διαφορετικα φορουμ που ο καθενας μπορει να γινει μελος.
    Ας μην γινομαστε κακοπροαιρετοι λοιπον και ας αφησουμε τα παιδια στο συγκεκριμενο φορουμ να κανουν την δουλεια τους οπως θελουν και εχουν αποφασισει να κανουν.
    Αυτη ειναι και η αποψη μου, που δεν ειναι απαραιτητα να ειναι και αποδεκτη απο ολους.
    + 10000000000000

Σελίδα 28 από 34 ΠρώτηΠρώτη ... 182627282930 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP