Ολο το μαγαζι δικο σας![]()
Ολο το μαγαζι δικο σας![]()
Άρη θα μπάξουμε το ΠΣΚ των εκλογών που θα έρθω? Τι λέει ο πωλητής?
σας αφησα χωρις ενημερωση ε???![]()
εχουμε και λεμε,εχω στειλει απο την Κυριακη 5 μεϊλ,το πρωτο ηταν για επιβεβαιωση για τα χρηματα και μετα την Δευτερα και μεχρι σημερα,αφου δεν ειχα απαντηση, του εγραφα "που εισαι?","ελαβες τα λεφτα?","Hello!!!".....και τελικα πηρα απαντηση σημερα!!!!
..... δεν απαντουσαν στα μηνυματα μου λεει, εξαιτιας της αργιας που ειχαν στην Αγγλια μεχρι και εχτες!!!!
....ειπα να μην σας ανησυχησω(αν και τα περισσοτερα χρηματα θα τα εχανα εγω....)αλλα μου περασε απο το μυαλο μου οτι ειναι απατεωνας,......αλλα ευτυχως τελικα δεν ειναι.
....αλλα αργει πολυ με τα μηνυματα του....,του εχω στειλει τα χρηματα στις 3/6/'12 αλλα απο αυριο θα εχουμε τελικη αποστολη δεματων,αφου εξασφαλισω οτι θα μας στειλει ενα ακομη σετ για το νεο μελος μας με την Ε60 απο Λαρισα.
![]()
bimmer-corfu (06-06-12), dafidack (10-06-12), tokiko (06-06-12)
dafidack (10-06-12)
dafidack (10-06-12)
4 χρονια ειναι αυτα με Ε60!!!!....το καταλαβα σημερα που περασα το πρωτο μου ΚΤΕΟ!!!
.....αλλα και πολυ διαβασμα στα φορουμ,αρχικα στο 5seriesforum(πρωην E60forum)και πιο πολυ εδω,οπου μας λειπει ο Νικος (NickE60) με απιστευτες γνωσεις πανω στα Ε60,αν και εχουμε και αλλα "ταλεντα"στα Ε60, οπως ειναι ο Αλεξης (alexm)απο Πατρα και αλλοι που εχουν απουσιες τον τελευταιο καιρο.![]()
...κατσε να δεις και τι μου εστειλε μεταξυ αλλων σημερα ο πωλητης:
τωρα εχω μια απορια,υπαρχει αργια/γιορτη για την Βρεττανικη Τραπεζα???Thanks fro emailing us.
I am sorry that we were off as it was British Bank holiday from 2nd June- 5th June.
But we have already been back today. please let us know if you have any queries.
Best regards,
Έτσι πρέπει...όταν αγαπάς κάτι πρέπει να μελετάς και να διευρύνεις τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο![]()
aristent (06-06-12)