Xαχχαχα το μιτρίο είναι σε μάντρα με καλό όνομα...ρώτα τους ΙΔΙΟΥΣ! :P
Για την μιλφάρα μπορώ να σου πω το γυμναστήριο που πάει,να σε φιλοξενίσω σπίτι μερικές μέρες,να γραφτείς και μετά είναι δικό σου θέμα...δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις...![]()
Xαχχαχα το μιτρίο είναι σε μάντρα με καλό όνομα...ρώτα τους ΙΔΙΟΥΣ! :P
Για την μιλφάρα μπορώ να σου πω το γυμναστήριο που πάει,να σε φιλοξενίσω σπίτι μερικές μέρες,να γραφτείς και μετά είναι δικό σου θέμα...δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις...![]()
Vassilis ///M (21-09-12)
Ευχαριστώ!
Και καλό και κακό βεβαίως γιατί καθώς ήταν γυναίκα δε ξέρω κατά πόσο το πρόσεχε και αν έκανε συχνά τα σέρβις του, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το αδύναμο φύλο.
Ήθελα να πάω να το δω σήμερα το απόγευμα, αλλά δε προλαβαίνω γιατί 8 κλείνουν και τέτοια ώρα θα φτάνω στο Ελ. Βεν.
Αύριο προπόνηση...οπότε Δευτέρα πάω να το τσεκάρω.![]()
Nikos
Vasilis M3 (23-09-12)
η τιμη ειναι καλη παντως για facelift m3 e46 τωρα για την κατασταση του πρεπει να το πας να το δουν
αντε γεια...
Δεν ειναι facelift. Τα facelift εκτος απο τα led πισω εχουν και πιο μακρυ χερουλι στο πορτ-μπαγκαζ, εκει που ειναι τα φωτα της πινακιδας. Για να μπει το χερουλι ομως επρεπε να αλλαχτει το ολοκληρο το πορτ-μπαγκαζ οποτε οι περισσοτεροι στα pro F/L αλλαζανε μονο τα παλια πισω φωτα με τα νεα τυπου led. Αν ειχαμε και μια εικονα του κινητηρα θα το διαπιστωναμε καλυτερα![]()
pilot (21-09-12), Vassilis ///M (21-09-12)
Σίγουρα θα τσεκαριστεί.
Το facelift πότε βγήκε?
Nikos
νικο με μπερδευει κατι η κονσολα του κλιματισμου και τα led πισω φαναρια δειχνουν facelift ομως το σημα smg στο κιβωτιο νομιζω εμπαινε μονο στα προfacelift μοντελα εκτος να το κολησε αυτος δεν ξερω
αντε γεια...
ναι ρε μητσο αλλα η κονσολα του κληματισμου ειναι σιγουρα απο facelift
αντε γεια...
BILL007 (21-09-12), Panos 316T (21-09-12), zaharias (21-09-12)