Σελίδα 273 από 299 ΠρώτηΠρώτη ... 173223263271272273274275283 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.721 έως 2.730 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Rides
    0

Προεπιλογή

Ntinos εγώ δεν υπονόησα ότι είμαστε άμοιροι ευθυνών. Αντιθέτως μάλιστα και συμφωνώ και ότι οι περισσότεροι λειτουργούσαν όπως το παράδειγμα που περιγράφεις. ΑΛΛΑ δε μπορούν να με πείσουν οι ξένοι που μας κουνάνε το δάχτυλο ότι πρέπει ο λαός εγώ και συ να ξεπληρώσουμε και να πληρώνουμε τόκους για
    τα στραβά υποβρύχια που μιζαρανε οι Γερμανοί τον Άκη και μας τα φόρτωσανε. Εχω μάθει και για μια αντίστοιχη φουρνιά από τανκς που δεν δούλεψαν ποτέ αλλά δεν έχω στοιχεία...
    Τα δισεκατομμύρια της Siemens που όλοι ξέρουμε ότι λαδωθηκε όλο το πολιτικό σύστημα τότε και δε βγάζει κάνεις αχνά.

Να αύξησω τον ΦΠΑ στα νησιά να πάνε όλοι οι τουρίστες στα παραλία της Τουρκίας που είναι γεμάτο ξενοδοχεία Γερμανικών συμφερόντων
    Να μειώσουμε τη δαπάνη στις ένοπλες δυνάμεις αλλά όχι από εξοπλισμούς μιας και αυτά τα αγοράζουμε από Γερμανία-Γαλλια.
    Πείτε μου κάποιος με πόσο επιτόκιο δανείζομαι εγώ που θέλω να επενδύσω εδώ στην Ελλάδα και πόσο επιτόκιο ο Γερμανός.
    Είμαστε και μάλλον έτσι θα παραμείνουμε τα παραπαιδια της ευρωζωνης. Τι να κανουμε , ας πληρώσουμε για να μάθουμε τι ψηφιζαμε τόσα χρόνια. Αν κάι χλωμό το κόβω...

3. The Following 3 Users Say Thank You to spaka For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15), Nick bmwlover (01-07-15), pilot (01-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το μ*** τον Χριστοφοράκο γιατι γ*** δεν τον στελνεις Ελλαδα να τον ανακρινουμε???

EDIT
    Γιάννη, όλοι βρισκόμαστε σε ένταση,

Θα σε παρακαλούσα όμως να εκφράζεσαι ποιο κόσμια
    Σε ευχαριστώ Ηλίας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wheelman : 01-07-15 στις 16:10
    insane in the ///Midbrain

5. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

alexm (01-07-15), Panos 316T (01-07-15), spaka (01-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μ*** τον Χριστοφοράκο γιατι γ*** δεν τον στελνεις Ελλαδα να τον ανακρινουμε???

EDIT
    Το σκεφτηκα Ηλια και εγω αλλα η αλλη μου επιλογη ειναι να παω στο σπιτι του Γερμανου πρέσβη στα 500μ απο εδω και να ριξω χειροβομβιδα αλλα σκεφτομαι την κορη μου ελπιζω να καταλαβες πως το λεω.

Θα το παλεψω I promise!

7. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

wheelman (01-07-15)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν παριστανω τον ενημερωμενο και δεν ξερω αν ειδε κανεις χθες cnn, αλλα ρωτησε ο richard quest ton νταηζελμπλουμ για αυτα και του απαντησε οτι η μεχρι τωρα συμφωνια μολις εληξε. ειπε οτι ξερει οτι επομενη συμφωνια σιγουρα θα ειναι αυστηροτερη και με περαιτερω μετρα λογω της καταστασης που περιηλθαν οι τραπεζες.

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

9. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Thomelef (01-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως ένα πράγμα ξέρω.

με πορδές αυγά δεν βάφονται. πολάκις διαπιστωμένο...η κυβέρνηση και ειδικότερα ο γιανης και ο πρωθυπουργός, έχουν πολλές εξηγήσεις να δώσουν. ιδίως αν ΚΑΙ απο βδομάδα οι τράπεζες είναι κλειστές με κουρεμένες καταθέσεις.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικα διαφωνω με την πολιτική λιτότητας που εφαρμοζεται, δεν βγαινει.

Ειμαι οικονομολογος και εμπορος-επιχειρηματιας μαζι, δεν ξερω ουτε το 1/10000 απο τον Κρουγκμαν και ολους τους αλλους που θαυμαζω και διαβαζω και λενε τα ιδια.Δεν βγαινει χωρις γενναιο κουρεμα.....

Το ζητησε ο Τσιπρας και δεν του το δινουνε για να μην τον δυναμωσουνε και το φερει πισω, το ξερουνε και οι ιδιοι.

Αν ομως η κορη μου παρει συνταξη 200 ευρω και δεν πατησει στην Ελλαδα ουτε μια ευρωπαικη εταιρει των αδελφων-εταιρων να επενδυσει τοτε η χειροβομβιδα θα μπει στο στομα του γερμανου πρεσβη.Δεν μου φταίει σε κατι ο ανθρωπος αλλα ουτε φταιγανε σε αυτους οι 8.000 αυτοκτονιες, ειμαι σιγουρος θα καταλαβουν.

13. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (01-07-15), gant (01-07-15), paganis (01-07-15), pilot (01-07-15)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε... Αλεξη πως τα καταφερες ετσι;
    Ειχαμε μεσα μας την υπονοια οτι ολα αυτα γινονται και για παραδειγματισμο προς τους αλλους Τσιπρες, της Ισπανιας-Ιταλιας κλπ..., αλλα μαλλον δεν χρειαστηκε οι θεσμοι... να προσπαθησουν πολυ, σε αδειασανε αδερφε!!!

Το ισπανικό κόμμα της ριζοσπαστικής Aριστεράς, Podemos ανακοίνωσε σήμερα πως οι δανειστές "δημιουργούν μια κατάσταση αφόρητη" για την Ελλάδα, διαβεβαιώνοντας πως το κόμμα δεν θα κάνει "τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα", αν έρθει στην εξουσία.

"Το Podemos ενδέχεται να αποτελεί σε μερικούς μήνες μέρος των θεσμών και της κυβέρνησης και δεν θα κάνουμε τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα", διαβεβαίωσε ο Νάτσο Αλβαρεθ, υπεύθυνος του κόμματος για τα οικονομικά θέματα.

Το Podemos είχε άλλοτε εξετάσει το ενδεχόμενο να απαιτήσει μια επαναδιαπραγμάτευση του ισπανικού χρέους σε περίπτωση ανόδου του στην εξουσία, πριν μετριάσει το λόγο του και ο αρχηγός του, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, διευκρινίσει ότι το ζήτημα αυτό θα εξαρτηθεί από το επίπεδο της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ισπανία.

Μολονότι η αναδιάρθρωση των χρεών των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί "προτεραιότητα" για το Podemos, σε ό,τι αφορά το δημόσιο χρέος "είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε προς μια διαδικασία αμοιβαιοποίησης των ευρωπαϊκών δημόσιων χρεών", συνέχισε ο Νάτσο Άλβαρεθ.

https://www.enikos.gr/international/...hn-Ellada.html

15. The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15), doctore (01-07-15), giannis_compact (03-07-15), pilot (01-07-15), vagmag (01-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριτσι-πριτσι ποντεμος σας πηγε,οχι καρεκλα δεν θα δειτε αλλα θα σας κανει μεροκαματο ο μουσατος...ουτε σκαμπο που εχει η διχρονη κορη μου χαχαχα!!!!

Οι κινησεις ειναι ξεκαθαρες εκτος απροοπτου.

Το πισωγυρισμα χθες βραδυ εδωσε θετικη ωθηση στα χρηματιστηρια,η Μερκελ μυριστηκε ψοφιο σκυλι=χεστη και τωρα λεει θα δουμε μετα το δημοψηφισμα (με το αναγκαστικο κλεισιμο των τραπεζων τα γκαλοπ πεφτουνε 10 μοναδες την ημερα μεχρι την Κυριακη θα φαει ηττα,δεν χρειαζεται καν να βγει να ζητησει το αναποδο οπως του λενε=να τον ξεφτυλισουνε βασικα και να τελειωσει πολιτικα).

Για αυτο το τραγικο λαθος ητανε το χασιμο χρονου του Συριζα ή το ροκανισμα χρονου απο την μερια τους (αυτο πιστευω προσωπικα),επρεπε το δημοψηφισμα να ειναι πριν την ληξη του προγραμματος.

Η Μερκελ δηλωσε οτι δεν θα παιξει την τυχη της Ευρωπης στον τζόγο ή καπως ετσι.

Μαααααα......κυρα-Μέρκελ μου ειπες οτι η Ευρωπη ειναι θωρακισμενη απο την Ελλαδα,ετσι λενε και ο γυφτο-σλοβακος και το αλλα γυφταρια που τους εχεις επιβληθει,τοτε ποια τυχη της Ευρωπης να παιξεις στον τζογο???

Γιατι λες οτι θα το σκεφτεις μετα το δημοψηφισμα???Δωσε μας μια κλωτσια να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα........αααααα ξεχασα η μεγαλη αγαπημενη ευρωπαικη οικογενεια με τα σταυροφιληματα που αλληλοβοηθιουνται ναι-ναι-ναι-ναι......

17. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

gant (01-07-15), Panos 316T (01-07-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως στα γκάλοπ αρχίζει να βγαινει το ΝΑΙ μπροστά και μάλλον όσο θα λυποθυμανε οι συνταξιούχοι μπροστά στις τραπεζες μέχρι την Παρασκευή, θεωρω οτι θα ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Βεβαια το θέμα είναι οτι μετα το ναι πρεπει να προμηθευτουμε πολλα κιλα βαζελίνη....
    Ηδη ο παταταμπλουμ το είπε οτι θα είναι σκληρότερα τα μέτρα....και όταν μιλάει αυτός όλως τυχαίως βγαίνουν......

Σελίδα 273 από 299 ΠρώτηΠρώτη ... 173223263271272273274275283 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP