Σελίδα 272 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 172222262270271272273274282 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.711 έως 2.720 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω παντως θεωρω οτι εδω που μας εφεραν οτι και να βγει απο το δημοψηφισμα δεν θα ειναι για καλο.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατς. Με τόσες επιταγές στον αέρα μόλις 3 μέρες πριν το κλείσιμο του μήνα, η τραπεζική κατάσταση της χώρας τουλάχιστο για την επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να μας απασχολεί πιο πολύ απ'ολα θα έλεγα.

Μέσα σε μια εβδομάδα κινδυνεύει να ανατιναχτεί στον αέρα ότι έχει απομείνει από την αγορά, αφήνοντας πολύ κόσμο ξεκρεμαστο.

Όσων αφορά τις επιλογές, δεν έχουμε καμία εικόνα του τι σημαίνει να πούμε όχι. Το ερώτημα για το δημοψήφισμα είναι αν συμφωνούμε η όχι με την πρόταση των δανειστών. Στην περίπτωση του ναι, έρχεται ένα τρελό αγγούρι που μας φέρνει η κυβέρνηση, στην περίπτωση του όχι, πρέπει κάποιος να βγει ΤΏΡΑ και να ξεκαθαρίσει τι γίνεται. Έξοδος από το ευρώ και παραμονή συν ένωση? Έξοδος από ευρώ και ένωση ταυτόχρονα? Τι ακριβώς θα γίνει?

Στην περίπτωση εξόδου από την ένωση, πόσο σίγουροι είστε για την θέση μας στο ΝΑΤΟ, πόσο σίγουροι είστε πώς οι Τούρκοι θα μείνουνε στη θέση τους και χίλια δυο αλλά.

Πρέπει κάποιος να βγει και να εξηγησει το τι θα γίνει ακριβώς και να σταματήσουμε όλοι μας να εκφέρουμε άποψη για θέματα που νομίζουμε ότι έχουμε γνώση ενώ έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Το θέμα δεν είναι να την πούμε στους Ευρωπαίους, το θέμα είναι να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα και αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε.
    Δεν ασχοληθηκα με το δημοψηφισμα ακομα....
    Ο σοι ακουνε χωρις ωτοασπιδες θα καταλαβαν οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση συμφωνιας γιατι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.
    Φροντισαν μεχρι και να εκπαιδευσουν τα παπαγαλακια να ακουμε φουμαρα...
    Οι τραπεζες λοιπον ακομα.
    ΟΧΙ.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

3. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Christopherk (27-06-15), Driver M (27-06-15), Nino (27-06-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασφαλως θα ασχοληθουμε με τι επιλογες και ΑΝ υπαρχουν θα πορευτουμε αν αποφασιστει η ρηξη απο τα προβατα οπως πολυ σωστα τα εχεις πει

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Christopherk (27-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη έχεις μια εμμονή με τους συνταξιούχους εδώ και πολύ καιρό, δικαίωμα σου.
    Το χουμε πει δεν συμφωνώ κι εγώ με τι πρόωρες συντάξεις, αφού ο ίδιος δούλεψα 31 χρόνια, θα ήθελα κι άλλο αλλά δεν με άφηναν, πόσο μάλλον με το παράδειγμα που αναφέρεις.
    Για την διόγκωση του κρατισμού αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου, κανείς δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος.
    Δεν έχω τίποτα με Τους συνταξιούχους .
    Οταν όμως σχεδόν το 40% των εσόδων πηγαίνει εκει , εύλογο ειναι οτι πρώτα απο εκει μπορούν να γίνουν περικοπές , μιας κ τα λεφτά δε φτάνουν .
    Αν τώρα το εισπράτετε σαν εχθρικοτητα ή σαν κόλλημα , δεν μπορώ να σας πείσω .

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν όμως σχεδόν το 40% των εσόδων πηγαίνει εκει , εύλογο ειναι οτι πρώτα απο εκει μπορούν να γίνουν περικοπές , μιας κ τα λεφτά δε φτάνουν .
    Τους έχεις ρωτήσει πόσα έχουν πληρώσει τόσα χρόνια σε κρατήσεις;; γιατί να μην πάρουν τα λεφτά αυτά πίσω.

Εγώ τελευταίο μισθό έπαιρνα 1920¤ ξέρεις πόσα έμεναν καθαρά; 1680¤ άρα 240¤ το μήνα μείον.

240¤ χ 47 χρόνια δουλειά (δουλεύω από τα 20 μου υπάλληλος και όχι αφεντικό) = 135.360,00¤ αυτά δεν φτάνουν να πάρω μια σύνταξη ώστε να μπορέσω να ζήσω;;;!! πρέπει να πάω Ευρώπη και να μου δώσουν 300¤.

Δεν αναφέρω πόσοι με ΤΕΒΕ πληρώνουν 800αρια+++ τον μήνα.
    Δεν αναφέρω πόσοι αστυνομικοί προσπαθούν να ζήσουν με 800¤ και κινδυνεύουν να φάνε τα καλάσνικοφ για να είμαστε ΕΜΕΙΣ με τα λούσα μας.

Όχι λαμόγια (δεν πάει σε εσένα προς θεού) θα πεινάσω αλλά θα πάρω το πτώμα σας μαζί μου!!

Το 1940 είπαμε το πρώτο ΟΧΙ!!
    Τώρα ήρθε η ώρα να το πούμε ξανά!! Ο κόσμος πείνασε και θα βγει στους δρόμους.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το thread παραμένει ανοικτό(προς το παρών) αλλά θα παρακαλούσα να προσέχουμε τις εκφράσεις μας και να αποφύγουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

9. The Following 8 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (27-06-15), alexm (27-06-15), BILL007 (27-06-15), doctore (27-06-15), giannis_compact (28-06-15), Konstantinos E60 (27-06-15), vagmag (27-06-15), wheelman (27-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τους έχεις ρωτήσει πόσα έχουν πληρώσει τόσα χρόνια σε κρατήσεις;; γιατί να μην πάρουν τα λεφτά αυτά πίσω.

Εγώ τελευταίο μισθό έπαιρνα 1920¤ ξέρεις πόσα έμεναν καθαρά; 1680¤ άρα 240¤ το μήνα μείον.

240¤ χ 47 χρόνια δουλειά (δουλεύω από τα 20 μου υπάλληλος και όχι αφεντικό) = 135.360,00¤ αυτά δεν φτάνουν να πάρω μια σύνταξη ώστε να μπορέσω να ζήσω;;;!! πρέπει να πάω Ευρώπη και να μου δώσουν 300¤.

Δεν αναφέρω πόσοι με ΤΕΒΕ πληρώνουν 800αρια+++ τον μήνα.
    Δεν αναφέρω πόσοι αστυνομικοί προσπαθούν να ζήσουν με 800¤ και κινδυνεύουν να φάνε τα καλάσνικοφ για να είμαστε ΕΜΕΙΣ με τα λούσα μας.

Όχι λαμόγια (δεν πάει σε εσένα προς θεού) θα πεινάσω αλλά θα πάρω το πτώμα σας μαζί μου!!

Το 1940 είπαμε το πρώτο ΟΧΙ!!
    Τώρα ήρθε η ώρα να το πούμε ξανά!! Ο κόσμος πείνασε και θα βγει στους δρόμους.
    Καταλαβαίνω ποσα μπορει να πλήρωσε καποιος .
    Το ιδιο κ οι γονείς μου στον ΟΑΕΕ 42 χρονια ένσημα .
    Το ιδιο κ εγω ... Εχω ήδη 19!χρονια ένσημα . Πληρώνω 900 ευρω το δίμηνο κ υποτίθεται ειναι μειωμένο αφού ειχα ζητήσει να κατέβω 2 κλίμακες . Τι θα πάρω ;;; Τα τρι@ μου , μιας κ αυτα που δίνω τωρα , πηγαίνουν στις σημερινές ανάγκες του κράτους .

Είμαι υπέρ του να πάρει ο καθεις αυτα που εχει δώσει .

Πιστεύετε οτι τα εχουν σε καποιο συρτάρι ;
    Τα έφαγαν , τα έπαιξαν , οπως θέλετε πείτε το... Δεν τα εχει κανένας .

Όσα μαζέψουν απο φορους , απο ΦΠΑ , απο ΕΝΦΙΑ , απο τους νέους ασφαλισμένους κλπ , αυτα κ θα δώσουν . Δε λέω οτι δεν τα δικαιούται ο συνταξιούχος . Πως γινεται ομως να μην κατάλαβενεται οτι για να δώσουμε αυτο που καποιος δικαιούται , ο άλλος θα πρέπει να υπερφορολογηθεί , να καταληστεύει , να χάσει το σπίτι του ... Κλπ κλπ
    Δεν Ειναι δίκαιο .

Απο την άλλη θελω να ρωτήσω ... Αν πουμε τελικα οχι , απο που θα δωθεί αυτη η σύνταξη που δικαιούστε / δικαιούμαστε ;
    Αλλα εκει διαλέγουμε την περηφάνια ; Δεν το λέω ειρωνικά ... Να καταλάβω προσπαθώ .

11. The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (28-06-15), giannis_compact (28-06-15), pilot (27-06-15), Thomelef (27-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι ρε πατριωτη χρησιμοποιεις πρωτο πλυθηντικο προσωπο;
    Που ξερεις εσυ και γιατι τσουβαλιαζειςντο κοσμο τι ψφισε και τι επιλογες εκανε;
    Γιατι οι τραπεζες που μας λιβανιζεις συνεχεια οτι εμειναν ανοιχτες να μην πανε στο διαολο (και μην μου σβησετε το ποστ γιατι διαβασα χειροτερες εκφρασεις)και να μας φερουν πισω τα λεφ τα που τα κομματα που προφανως εσυ ψηφισες τους δανεισαν χαριστικα δλδ καπου 40 δις;
    Γιατι σωνει και καλα θα μας κανουν χαρη οι αρπαγες του πλουτου μας να μας δανειζουν και να μας εκβιαζουν με καθε ειδους αιτηματα και σιγουρα με ζητημα κυριαρχιας;
    Και που ξερουμε εμεις που μας προπαγανδιζουν τα συμφεροντα ποιος και που θα τρεξει να βολευτει με τα βουτυροπαιδα του για να μην πεινασει σε ενδεχομενη χρεωκοπια;
    Που ησουνα να ικετευεις οταν υπογραφανε και κονομαγανε οι Παπανδρεου με τα spreads και μετα με το psi που φαγανε τα δικα μου λεφτα;
    Οχι αλλο καρβουνο ξερουμε καλα τι ειναι και τι υπαρχει γυρω μας ,μηπως η κοντινη σου Βουλγαρια ή τα Σκοπια οταν φυγανε οι μαγκες οι επιχειρηματιες που κανουν και κριτικη ξερουν καλυτερα τι θα γινει αν συνεχισουμε ετσι με τις προτεινομενες αφορητες προτασεις;
    Να μιλας για τον εαυτο σου οπως εγω εχω γραψει τι δουλεια κανω τι και ποσες ωρες δουλευω και δεν γουσταρω να με τσουβαλιαζεις με δικες σου επιλογες ψηφου που ΤΩΡΑ καταλαβες οτι φταιγανε.
    Πρώτο πληθυντικό χρησιμοποιώ για να συμπεριλάβω ολους μας μεσα κ να μη θεωρήσει καποιος οτι απλα κατηγορώ άλλους . Γιατι οταν αποφασίζει η πλειοψηφία , λέμε όλοι κ οχι οι άλλοι .
    Το έγραψα για να μη δημιουργήσω αντιπαραθέσεις .

Δεν Ψήφισα κανέναν απο αυτος που κυβέρνησαν . Ούτε καν στη Βουλή δεν μπήκαν πολλοι . Αυτο δε με κανει να είμαι με άλλους . Έβλεπα που όδευε η χώρα . Όσες φορές μίλησα απλα έγινα γραφικός .

Το οτι σώθηκαν οι τράπεζες , βοήθησε αυτούς που είχαν 5 δραχμές μεσα να μην τις χάσουν . Αν έκλειναν θα δικαιωνόταν τα λαμόγια που δανείστηκαν κ δεν τα επέστρεψαν κ θα την πλήρωναν οι σωστοί . Οπως εγινε στην Κύπρο . Η τράπεζα σαν εταιρια, στα φρύδια μας , ομως το παγκόσμιο σύστημα τις χρησιμοποιεί για ασφαλεια κ συναλλαγές , κ θα ηταν άδικο απέναντι στους νοικοκύρηδες , σε αυτος που στήριξαν τη χώρα κ δεν τα πήγαν έξω .
    Αν φύγουμε απο το ευρω , απο την ΕΕ κλπ πρώτα θα κερδίσουν αυτοί που τα πήγαν έξω ...

Μαγαζι εχω , απασχολώ 5 ανθρώπους , τους πληρώνω στην ωρα τους , με τα ένσημα τους , πληρώνω ολους τους φορους μου εταιρικούς κ προσωπικούς στην ωρα τους , έχασα πολλα χρηματα το 2009 ( που δεν ηταν κέρδη αλλα ηταν εμπορεύματα , φόροι, ΦΠΑ , μεροκάματα κλπ ) , με τις επιταγές που έσκασαν τότε . Δεν καθυστέρησα καμια πληρωμή σε κανέναν .
    30 του μηνός λήγουν πάλι επιταγές , κ με αυτη την αναστάτωση αμφιβάλλω αν θα καλυφθούν , αλλα εγω θα πρέπει να πληρώσω ΦΠΑ, τελος επιτηδεύματος , μισθούς , ΙΚΑ , φόρο εισοδήματος μιας κ κάναμε κ δήλωση , προμηθευτές κλπ , κ ταυτόχρονα να διαχειριστώ μια κατασταση με συνεργάτες που όσα χρονια πιστωναμε , είμασταν καλοί προμηθευτές αλλα απο αυριο που θα πρέπει να ζητήσω μετρητά λογω ελλείψεων που θα δημιουργηθούν θα γίνω κακός .
    Εργάζομαι απο παιδί , 10-18 ώρες τη μέρα πολλές φορές , κ Σάββατο , ρισκάρω τα δικα μου χρηματα , λείπω απο το σπίτι μου εβδομάδες ολόκληρες ...
    Για αυτο σκάω .

13. The Following 10 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (28-06-15), kostas 325 (27-06-15), Leonidas_E39 (27-06-15), Loukas (27-06-15), mitsos_chania (27-06-15), Nick bmwlover (29-06-15), nuovo.. (27-06-15), Panmilios (28-06-15), pilot (27-06-15), Thomelef (27-06-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και "αυτός" που πήγε να αγκαλιάσει την "αρκούδα" τον έφαγε η μαρμάγκα !!

Αυτό το πήρατε χαμπάρι....??? https://news247.gr/eidiseis/politiki...s.3549820.html

Βρίσκετε κάποια λογική συνέχεια με τα γεγονότα των ημερών ?

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και άλλες περικοπές?
    Πιστεύω να γνωρίζεις πως οι περισσότεροι απ τους 1,5 εκ ανέργους ζουν και αναπνέουν ακόμη απ αυτές τις συντάξεις.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

16. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Christopherk (27-06-15)

Σελίδα 272 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 172222262270271272273274282 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP