Σελίδα 271 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 171221261269270271272273281 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.701 έως 2.710 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα τελευταια 5-6 χρονια που ειμαι μελος εδω, πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε οτι αφορά πολιτική.

Χωρις να ασχολουμαι με πολιτική, νιωθω (μπορει να κανω και λαθος γιατι δε γνωριζω) περήφανος για τον Ελληνα πρωθυπουργό και την αμετακίνητη σταση που κράτησε, σε αντιθεση με τον δικό μας που αφου αυτός, η οικογενεια του, οι κολλητοί του, και όλοι οι εκατομυριουχοι της Κυπρου εβγαλαν τα χρηματα τους στο εξωτερικό, εδωσε εντολή για κουρεμα και συνεχίζεουν με τον ιδιο ρυθμό να κατασπαράζουν όλους τους κερδοφορους ημικρατικούς οργανισμους.

Εγω ρε παιδιά σαν Κυπριος, ντρεπομαι γι αυτό που έγινε εδω με το κούρεμα καταθεσεων και το μνημόνιο.
    Οχι οτι είχα χρηματα για να μου τα κουρέψουν, αλλα το θεωρω μεγαλη ξεφτίλα .
    Ξεφτίλα και ντροπή νιωθω και για την κατασταση που επικρατεί εδω τα τελευταια τρια χρονια.
    Δεν υπαρχει κρατος. Ειναι εικονικό και οι νομοθεσίες, διαταγές κλπ, έρχονται απο Γερμανία με ενα σκοπό. Ο φτωχός θα γινει φτωχότερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος. Ετσι παει η κατασταση εδω. Να μην εχουν προβλημα 5-10 οικογένειες, και ο υπολοιπος κόσμος στο μαντρί με τα αρνιά.

Λοιπόν, οπως εγραψα και πιο πανω, ντρεπομαι γι αυτό το ξεφτίλισμα που αφησα να μου κανουν .
    Η Ελλαδα με το μνημόνιο θα κανει πολλα χρόνια για να (αν) σηκωσει κεφαλι. Το ιδιο και με ενα σεναριο πτώχευσης.
    Τουλαχιστον, ας περασουν αυτα τα χρόνια χωρις να ειναι το πουτανακι κανενός Γαλογερμανου...
    Παρόλο, που η εδω κατασταση θα ειναι καλύτερη στη περίπτωση που η Ελλαδα αποδεχτει τα μέτρα μνημονιου, εαν γυριζε ο χρονος πισω και μου ζητουσαν πριν τρια χρονια τι θα ηθελα να κανω, θα γυριζα στη Κυπριακή λίρα με χίλια, και όσες συνεπειες θα είχε αυτό.

Χιλιες φορες Τσιπρας, παρα κατι σαν αυτό που θελει να λεγεται ηγετης χωρας.

M3 CSL

2. The Following 7 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

A8hnaios (27-06-15), Christopherk (27-06-15), katsaraios (27-06-15), Nino (27-06-15), paganis (28-06-15), Panos 316T (27-06-15), Vassilis ///M (28-06-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάμε καρφωτά για ΟΧΙ.

Ρίξτε μια ματιά εδώ.

https://dimopsifisma2015.gr/
    Από λάθος σου έσβησα το ποστ με τα κόκκινα bolt, επειδή μου το έβγαζε διπλό.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Christopherk (27-06-15)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από λάθος σου έσβησα το ποστ με τα κόκκινα bolt, επειδή μου το έβγαζε διπλό.
    δεν πειράζει!
    Με καλύπτουν άριστα τα δικά σας ποστ

chief / gant

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διάλυσαν την υγεία, έριξαν φόρους και φόρους, μείωσαν και μείωσαν μισθούς και συντάξεις, φορολόγησαν και έγδαραν τους επαγγελματίες και μικρόεπιχειρήσεις, κατάργησαν δικαιώματα εργαζομένων
    Υπέγραφαν εν ψυχρώ ότι ήθελαν τα κολλητάρια τους οι ευρωπαίοι λαικοφασίστες, ανοίγοντας τους περισσότερο την όρεξη για ολοκληρωτική υποδούλωση.
    Βγήκαν και μιλάνε και εκφέρουν γνώμη κοι οι πεινασμένοι του πρωην ανατολικού μπλοκ, που πήγαινες παλιότερα με 1 τζιν και πηδούσες 2.
    Μας έριξαν και ένα game over και τώρα φταίει ο Τσίπρας.

Και φυσικά είμαι υπερ του ευρώ αλλιώς θα ήμουν ηλίθιος αλλά μετα τα μέτρα αυτά θα έρχονταν και νεα το οκτώβρη κ.ο.κ
    Οι ίδιοι παλιότερα παραδέχτηκαν ότι τελικά δεν ήταν σωστά και όμως το συνεχίζουν, που άραγε εν τέλει αποσκοπούν?
    Κύριε Γιώργο , δε συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
    Προτίμησαν οι πολιτικοί μας να βάλουν ΕΝΦΙΑ, να βάλουν φόρους, να κόψουν από υγεία και παιδεία και να συνεχίσουν να δίνουν 1300 ΕΥΡΩ στον πεθερό μου που βγήκε στη σύνταξη στα 52 και 1000 ΕΥΡΩ στην πεθερά μου που βγήκε στα 43 !!!!!!

Ο Τσίπρας φταίει που συνεχίζει και υποστηρίζει αυτή την πολιτική της διόγκωσης του δημοσίου τομέα και της υπερφορολόγησης όλων !!!!
    Ο Τσίπρας φταίει που έφτασε τη χώρα να αποφασίσει έστω και με δημοψήφισμα την τελευταία μέρα, στο χείλος του γκρέμού και με πιθανόν κλειστές τις τράπεζες.
    Είχε 5 μήνες να απευθυνθεί στο λαό.
    Τώρα θα μας παρουσιάσουν ότι΄για όλα τα δεινά φταίνε οι κακοί ξένοι και θα πάρουμε το δρόμο μας.
    Αφού ΔΕ θέλουμε να συμμορφωθούμε... γιατί θέλουμε τα δανεικά !!!!!

Τι την θέλετε την Ευρώπη αφού είναι στραβοί ;;;;

Μη δω κανένας σας σε ATM.... να υποστηρίξετε τον Τσίπρα, και τη ΝΔ, και το Ποτάμι κλπ κλπ κλπ
    Τις τράπεζες δεν θα τις κλείσουν οι ξένοι. Εμείς θα τις κλείσουμε. Με τις πλάτες των ξένων είναι απλά ακόμα ανοιχτές.

7. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-06-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριε Γιώργο , δε συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
    Προτίμησαν οι πολιτικοί μας να βάλουν ΕΝΦΙΑ, να βάλουν φόρους, να κόψουν από υγεία και παιδεία και να συνεχίσουν να δίνουν 1300 ΕΥΡΩ στον πεθερό μου που βγήκε στη σύνταξη στα 52 και 1000 ΕΥΡΩ στην πεθερά μου που βγήκε στα 43 !!!!!!

Ο Τσίπρας φταίει που συνεχίζει και υποστηρίζει αυτή την πολιτική της διόγκωσης του δημοσίου τομέα και της υπερφορολόγησης όλων !!!!
    Ο Τσίπρας φταίει που έφτασε τη χώρα να αποφασίσει έστω και με δημοψήφισμα την τελευταία μέρα, στο χείλος του γκρέμού και με πιθανόν κλειστές τις τράπεζες.
    Είχε 5 μήνες να απευθυνθεί στο λαό.
    Τώρα θα μας παρουσιάσουν ότι΄για όλα τα δεινά φταίνε οι κακοί ξένοι και θα πάρουμε το δρόμο μας.
    Αφού ΔΕ θέλουμε να συμμορφωθούμε... γιατί θέλουμε τα δανεικά !!!!!

Τι την θέλετε την Ευρώπη αφού είναι στραβοί ;;;;

Μη δω κανένας σας σε ATM.... να υποστηρίξετε τον Τσίπρα, και τη ΝΔ, και το Ποτάμι κλπ κλπ κλπ
    Τις τράπεζες δεν θα τις κλείσουν οι ξένοι. Εμείς θα τις κλείσουμε. Με τις πλάτες των ξένων είναι απλά ακόμα ανοιχτές.
    Βαγγέλη έχεις μια εμμονή με τους συνταξιούχους εδώ και πολύ καιρό, δικαίωμα σου.
    Το χουμε πει δεν συμφωνώ κι εγώ με τι πρόωρες συντάξεις, αφού ο ίδιος δούλεψα 31 χρόνια, θα ήθελα κι άλλο αλλά δεν με άφηναν, πόσο μάλλον με το παράδειγμα που αναφέρεις.
    Για την διόγκωση του κρατισμού αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου, κανείς δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ λέω αυτό και κλείνω.

Η κοπέλα μου κάνει μεταπτυχιακό στα οικονομικά στο πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχουν μεγάλο κεφάλια μέσα σαν συμμαθητές και καθηγητές. Όλοι οι χωμένοι στα πράγματα λένε ότι δεν θα γίνει τπτ αλλά όλοι τους άργησαν σήμερα το πρωί να πάνε για μάθημα..

Sent from my Microsoft Lumia
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christopherk : 27-06-15 στις 11:44

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    και αυτός που αυτοκτονεί μόνος του παίρνει την απόφαση.
    Την άλλη μέρα απλά δεν υπάρχει. Δεν λύνει το πρόβλημα της οικογένεεκφρτου.

Ας πάρει ο καθένας όποια απόφαση θέλει.

Την απόφαση να ξεφτιλιστούμε την πήραμε μόνοι μας με όλους αυτούς που ψηφίζουμε 40 χρόνια.

Τόσο το σενάριο της ρήξης όσο και του νέου μνημονίου είναι δύσκολα.
    Το ένα σε πάει 100 χρόνια πίσω όμως. Και τέλος πάντων ας βγει κάποιος να ξεκαθαρίσει στον κόσμο τι σημαίνει το κάθε σενάριο.

Να ξέρουμε τις επιλογές μας.

Γνωρίζει κανείς ποια θα είναι η επόμενη μέρα από μία ρήξη;;;; Γνωρίζουν έστω οι πολιτικοί μας ;;; Αν ναι γιατί δεν μας το λένε ;;;;
    Αν είναι έστω και 1% καλύτερα να ψηφίσουμε όλοι τη ρήξη !!!

Αν όχι ;;; Αν δεν ξέρουν ;;;; Που πάμε ;;; Με βάρκα την ελπίδα ; Αυτός είναι ο σχεδιασμός ;;;;

Μήπως όλος ο σχεδιασμός είναι για να άρουμε μόνοι μας την απόφαση και να πτωχεύσουμε και να μας πουν μετά οι πολιτικοί μας, είχαμε λαϊκή εντολή ;;;

Ας μας πουν το πρόγραμμα εντός ή εκτός Ευρώπης !!!!!

Πριν λίγο βρέθηκα με ένα φίλο που έχει μαγαζί και θεωρούσε ότι είναι απαράδεκτο να δανείζεται το μαγαζί του με 6% ενώ ο γερμάνός με 1%..... Η κουβέντα κατέληξε ότι αφού θα δανείζετε με 16-26-36% μετά, απλά δε θα έχει καν δυνατότητα να είναι ανοιχτά..... και ότι μάλλον ήδη σκέπτεται ότι από αύριο οι πιστώσεις που αυτός έδινε σε supermarket... να τις κόψει ... γιατί ΑΝ , ΑΝ λέμε γίνει κάτι στραβό , αυτός θα πάει φυλακή , μιας και ΑΝ δεν τον πληρώσουν τα supermarket πως θα πληρώσει αυτός προσωπικό, ΙΚΑ, ΦΠΑ, τράπεζες, προμηθευτές κλπ κλπ ....

Δεν νομίζω ότι μπορούμε καν , να φανταστούμε την επόμενη μέρα μετά τη ρήξη!!! Ας μας εξηγήσει κάποιος και ας μην αποφασίσουμε ελαφρά την καρδία.
    Γιατι ρε πατριωτη χρησιμοποιεις πρωτο πλυθηντικο προσωπο;
    Που ξερεις εσυ και γιατι τσουβαλιαζειςντο κοσμο τι ψφισε και τι επιλογες εκανε;
    Γιατι οι τραπεζες που μας λιβανιζεις συνεχεια οτι εμειναν ανοιχτες να μην πανε στο διαολο (και μην μου σβησετε το ποστ γιατι διαβασα χειροτερες εκφρασεις)και να μας φερουν πισω τα λεφ τα που τα κομματα που προφανως εσυ ψηφισες τους δανεισαν χαριστικα δλδ καπου 40 δις;
    Γιατι σωνει και καλα θα μας κανουν χαρη οι αρπαγες του πλουτου μας να μας δανειζουν και να μας εκβιαζουν με καθε ειδους αιτηματα και σιγουρα με ζητημα κυριαρχιας;
    Και που ξερουμε εμεις που μας προπαγανδιζουν τα συμφεροντα ποιος και που θα τρεξει να βολευτει με τα βουτυροπαιδα του για να μην πεινασει σε ενδεχομενη χρεωκοπια;
    Που ησουνα να ικετευεις οταν υπογραφανε και κονομαγανε οι Παπανδρεου με τα spreads και μετα με το psi που φαγανε τα δικα μου λεφτα;
    Οχι αλλο καρβουνο ξερουμε καλα τι ειναι και τι υπαρχει γυρω μας ,μηπως η κοντινη σου Βουλγαρια ή τα Σκοπια οταν φυγανε οι μαγκες οι επιχειρηματιες που κανουν και κριτικη ξερουν καλυτερα τι θα γινει αν συνεχισουμε ετσι με τις προτεινομενες αφορητες προτασεις;
    Να μιλας για τον εαυτο σου οπως εγω εχω γραψει τι δουλεια κανω τι και ποσες ωρες δουλευω και δεν γουσταρω να με τσουβαλιαζεις με δικες σου επιλογες ψηφου που ΤΩΡΑ καταλαβες οτι φταιγανε.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

11. The Following 6 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Christopherk (27-06-15), Driver M (27-06-15), kostas 325 (27-06-15), micz (27-06-15), Nino (27-06-15), paganis (28-06-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατς. Με τόσες επιταγές στον αέρα μόλις 3 μέρες πριν το κλείσιμο του μήνα, η τραπεζική κατάσταση της χώρας τουλάχιστο για την επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να μας απασχολεί πιο πολύ απ'ολα θα έλεγα.

Μέσα σε μια εβδομάδα κινδυνεύει να ανατιναχτεί στον αέρα ότι έχει απομείνει από την αγορά, αφήνοντας πολύ κόσμο ξεκρεμαστο.

Όσων αφορά τις επιλογές, δεν έχουμε καμία εικόνα του τι σημαίνει να πούμε όχι. Το ερώτημα για το δημοψήφισμα είναι αν συμφωνούμε η όχι με την πρόταση των δανειστών. Στην περίπτωση του ναι, έρχεται ένα τρελό αγγούρι που μας φέρνει η κυβέρνηση, στην περίπτωση του όχι, πρέπει κάποιος να βγει ΤΏΡΑ και να ξεκαθαρίσει τι γίνεται. Έξοδος από το ευρώ και παραμονή συν ένωση? Έξοδος από ευρώ και ένωση ταυτόχρονα? Τι ακριβώς θα γίνει?

Στην περίπτωση εξόδου από την ένωση, πόσο σίγουροι είστε για την θέση μας στο ΝΑΤΟ, πόσο σίγουροι είστε πώς οι Τούρκοι θα μείνουνε στη θέση τους και χίλια δυο αλλά.

Πρέπει κάποιος να βγει και να εξηγησει το τι θα γίνει ακριβώς και να σταματήσουμε όλοι μας να εκφέρουμε άποψη για θέματα που νομίζουμε ότι έχουμε γνώση ενώ έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Το θέμα δεν είναι να την πούμε στους Ευρωπαίους, το θέμα είναι να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα και αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-06-15), Loukas (27-06-15), m_power_lunatic (27-06-15), Nick bmwlover (29-06-15), Panos 316T (27-06-15), Ptboul (27-06-15), vagmag (27-06-15)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο Βενιζέλος θέλει εκλογές!

Ριχτε του μια φάπα του πουλημένου με το σκάφος του σε αγγλική offshore το λαμογιο

Sent from my Microsoft Lumia

16. The Following 2 Users Say Thank You to Christopherk For This Useful Post:

gant (27-06-15), katsaraios (27-06-15)

Σελίδα 271 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 171221261269270271272273281 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP