Να γιατί κι εγώ αποφάσισα να πάρω το 4άρι απο vodafon και ξέμπλεξα μια και καλή απο jailbreaks, unlocks, modem firmwares και δε συμμαζεύεται.
BTW, για το ξυπνητήρι έχετε δίκιο, αν δεν είναι επαναλαμβανόμενο δε δουλεύει...
Να γιατί κι εγώ αποφάσισα να πάρω το 4άρι απο vodafon και ξέμπλεξα μια και καλή απο jailbreaks, unlocks, modem firmwares και δε συμμαζεύεται.
BTW, για το ξυπνητήρι έχετε δίκιο, αν δεν είναι επαναλαμβανόμενο δε δουλεύει...
επειδη ειναι τεραστιο το θρεντ και δεν μου το βγαζει στην αναζητηση,τι μπορει να γινει σε 3gs ωστε να αυξηθει ο αριθμος των χαρακτηρων σε ενα μηνυμα??
τιποτα μητσο.
να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες.
160 δε σου αρκουν δημητρη???
αν εισαι jb μπορεις να εχεις 160 ελληνικα με app απο cydia.
Αν εισαι μετα την 4.1 νομιζω εισαι δεν εισαι jb εχεις 160 ελληνικα
Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε στο MacWorld την ύπαρξη του προβλήματος με το ξυπνητήρι που παρουσιάστηκε χτες.
Η δήλωση της Natalie Harrison ήταν απλώς συγκαταβατική δηλώνοντας αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Δηλαδή, ότι η Apple έχει γνώση για το πρόβλημα με τα μη επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια για την 1η και 2α Ιανουαρίου και απλώς συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε επαναλαμβανόμενες ώρες και να περιμένετε μέχρι την 3η Ιανουαρίου
“WeΆre aware of an issue related to non repeating alarms set for January 1 or 2. Customers can set recurring alarms for those dates and all alarms will work properly beginning January 3.”
Nino (03-01-11)
εχω το 4αρι και εχω ενα προβλημα...εκανα σπασιμο στην 4.1 εκδοση,περασα το ibluenova αλλα οταν το ενεργοποιω και παω να ανοιξω τις φωτογραφιες με πεταει στο springboard?????τι προβλημα υπαρχει???
PATSIMINI (02-01-11)