Τα 125.000 κμ είναι πολλά για Μ3 ε;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Τα 125.000 κμ είναι πολλά για Μ3 ε;
Nikos
αντε γεια...
και εγώ το δικό μου το πήρα με 102000 χιλιόμετρα και πραγματικά ντρεπόμουν να ακουμπήσω μέσα. Ήταν του Μονστα.... και το είχε πιο καθαρό και περιποιημένο και από καινούργιο! Αν είναι συντηρημένο σωστά (ένα βιβλίο σέρβις ή τα τιμολόγια...κάτι τελος πάντων) και γενικά αν δεν είναι σε κακή κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά.... μάλλον είναι καλή επιλογή. Το ελέγχεις βέβαια...κοιτάς τι χρήζει αλλαγής και αποφασίζεις.
Εάν είναι καλά συντηρημένα είσαι ΟΚ...θα έρθουν κάποια τιμολόγια συντήρησης πιό κοντά, από την άλλη θα το αγοράζεις λογικά πιό φτηνά.
Εμένα, σα georGAZ, με ενδιαφέρει περισσότερο σε τί κατάσταση είναι το εσωτερικό του αυτοκινήτου, γιατί πολλά trimings είναι ακριβά, δυσεύρετα και κυριότερο όλων οι μάστοροι στην Ελλάδα βγάζουν 1, γδέρνουν 3 και μένει και μία χούφτα βίδες.
Άρα, για μένα, πρώτα κοιτάς structural damage και κάνεις ανάλογο ψαλίδι στην τιμή, μετά εσωτερικό, τα μέταλλα θα τα έκανα από μόνος μου ουτως ή άλλως κλπ κλπ κλπ.
Άιντε προχώρα, do it, do it.
GiannisRob (21-09-12), Stathis (21-09-12), Thomelef (21-09-12), zaharias (21-09-12), zizu (21-09-12)
Πως μπορώ να ξέρω ότι είναι καλά συντηρημένο όμως;
Αυτός μπορεί να πει ό,τι θέλει. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος;
Nikos
Ελήφθη.
Θα πάω να το δω από κοντά από βδομάδα.
Γι'αυτό προκειται:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2770454/
127Κ, σόρυ.
Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο;
Nikos
Vasilis M3 (21-09-12)
Λοιπόν φίλε Νίκο είμαι ο άνθρωπος σου!
Το συγκεκριμένο αμάξι πηγαίνω και το χαζεύω με τις ώρες έξω απο την μάντρα..
Το είχε ένα ξανθό μιλφάκι η οποία πήγαινε τα παιδιά σχολείο το πρωί και το απόγευμα πήγαινε γυμναστήριο...με το Μ3 όλα αυτά.
Γι αυτό μάλλον τα τόσα χιλιόμετρα.Επίσης δεν το έχω δει να ανοίγει ποτέ το συγκεκριμένο.Γενικά εδώ Μαρκόπουλο έχουμε πολλά Μ3 Ε46...είναι το μόνο που δεν έχω δει να κάνει ταρζανιές...
Αν δεν έχει θέμα με στούκες που είπαν κάποιοι πιο πριν πιστεύω αξίζει πραγματικά να το πάρεις!
Ελπίζω να σε βοήθησα![]()
Nikos! (21-09-12), Vassilis ///M (21-09-12)
Vassilis ///M (21-09-12)