Ρε παπαριδη μέχρι και ο Μονστα μας έπιασε στο ψιλό!
Βούλωνε λίγο να μάθουμε τίποτα
Ρε παπαριδη μέχρι και ο Μονστα μας έπιασε στο ψιλό!
Βούλωνε λίγο να μάθουμε τίποτα
Σε μία κούπα καφέ θα αραιώσεις CiF/ Vanish (ανάλογα την επιφάνεια) & λευκό ξύδι 3:1. Στο μίγμα αυτό θα προσθέσεις 10 σταγόνες λεμόνι. Ανακάτεμα καλό & ζέσταμα στο microwave για 1'. Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το τρίψιμο. Αν σου ξεβάψει, δεν ευθύνομαι σε τίποτα. Κάνε δοκιμή σ ένα σημείο για να δεις τι γίνεται.
Ανάλογα τη βρώμα θα χρειαστείς 3-4 κουβάδες μίγματος όπως και δυνατή σκούπα αναρρόφησης υγρών. Δύο-τρία περάσματα στο τέλος με καθαρό νερό (ψεκαστά) και πάλι αναρρόφηση.
Φιλιά από τις αγγλίδες νοικοκυρές που καθαρίζουν σπίτια.
m-power_01 (02-02-12)
Ναι ναι....και μετα ελατε απο το μαγαζι μου να σας κανω βιολογικο ωστε να φυγει η μποχα με ολα αυτα που θα βαλετε μεσα.
monsta dld αν βαλεις 3 κουπες ζιφ θελει μια κουπα ξυδι? δεν θα ειναι πολυ πηχτο?
καλα εγω δεν μπαινω μετα μεσα γιατι θα βρωμαει!
Ρε με έχετε πεθάνει !
Όχι ξύδι Κώστα ... Δεν την παλεύω την μυρωδιά!
Ελάτε ρε παιδιά πείτε μου κάτι!
Δεν έχουν Λεκέδες τα καθίσματα μου, αφού ούτε καπνιζω , ούτε καφέ πίνω, ούτε τρώω στο αυτοκίνητο. Μόνο ότι μαζεύει απο το καυσαέριο και την φυσιολογική μπίχλα των 8-9 μηνών που έχουν περάσει απο το τελευταίο καλο πλύσιμο.
Θα ήθελα απλώς μία τόνωση στο χρώμα.
Υπάρχει κάποιο προϊόν που να υπόσχεται κάτι τέτοιο;
m-power_01 (02-02-12)
Κοστίζει κάνα 1000άρικο;
εδώ μέσα γιά να μάθει κανείς κάτι που δεν ξέρει, μόνο αν ρωτήσει καινούργιος μαθαίνουμε, αν ρωτήσει "δικός μας", το σκίζουμε στο χαβαλέ
Ρε Σπυράκο, νοικοκύρη θες να σου πει ? Κάτσε να το δει η Γιωργάρα![]()
m-power_01 (02-02-12)