302 seira.
mono stin arta eimoun 2 mines kai meta terma alla to mono pou mporo na po einai oti itan kali empeiria .( tha itan amartia na po oti ekana kai strato)
302 seira.
mono stin arta eimoun 2 mines kai meta terma alla to mono pou mporo na po einai oti itan kali empeiria .( tha itan amartia na po oti ekana kai strato)
live free and drive hard
ας πω και εγω την δικη μου θητεια..
280 σειρα 02' Ε ΕΣΣο.
1.παρουσιαστικα Μεγαλο Πεύκο
2.μετα πηγα Μυτηληνη για Τπεν (δλδ εκπαιδευση για να παρουμε τον πρασινο πολυποθητο μπερε) και συγχρονως ειδικοτητα εκει
3.ξανα πισω στο Μεγαλο Πευκο για να περασουμε ΛΥΒ οπου βγηκα Λοχιας και συγχρονως και προτινομενος για Αλεξιπτωτα, ομως την θεση μου τελικα μου την εφαγε καποιος βυσματιας Πεζοναυτης.
4. και τελευταιο πηγα στην μοναδα οπου ανηκα δλδ στο 4ο ΕΤΕΘ της Σαμου σε Μοιρα Αμφιβιων Καταδρομων οπου και απωληθηκα απο εκει..
Συνολο θητειας 14μηνες.
Εχουμε και λεμε...
Σειρα 237, 95Δ
Παρουσιαστικα κορινθο μετα πολυκαστρο κιλκις στο 525 κατοπιν ΛΥΒ
σταυρουπολη ξανθης, ξανα πολυκαστρο, πεσαμε πανω στα Ιμια
ξανα μεταθεση πεπλο εβρου σε φυλακιο οπου απο εκει καλημεριζα τον
αχμετ για κανα δυο μηνες!![]()
στρατο θα μιλησω ειλικρινα, ειδικα στην αρχη δεν παλευοταν.. αλλα μετα το πηρα ξερεις καπως αλλιως. ηθελα να δω τα ορια μου τα οποια φυσικα ξεπερασα κατα πολυ.ουτε περιμενα οτι εγω θα πηγαινα εκει και ποσο μαλλον θα απολυομουν απο εκει.
οταν εβλεπα καποιον ενω ηδη ημουν στο κοκκινο ελεγα απο μεσα οχι ρε..δ μασαω σιγα δλδ αυτος τη ειναι καλυτερος απο μενα ποιο μαγκας ειναι??
κ ετσι καπως συνεχισα..αλλα μετα πλεον ειχα συνιθησει και πλεον μ φαινοταν ολα κανονικα!!
stratos (12-05-11)
302,A'ΕΣΣΟ'08.ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,251 ΓΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (133ΣΜ) ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ!!!!!
Πολεμικό ναυτικό 94Δ
Φρεγάτα Μακεδονια F-458 (μηχανικός)
εχουμε και λεμε
σειρα 294 γ εσσο 2005 μηχανικο
ναυπλιο (2 μηνες)- αρχοντας
λουτρακι (3 βδομαδες)-αρχοντας
μυτιληνη (5 μηνες)-εκει περναω λυβ και γινομαι λοχιας (λεμε τωρα)...
κορωπι (σχολη ευελπιδων) (4 μηνες)-αρχοντας