306 σειρα.παρουσιαστηκα αρτα υγειονομικο,5 μηνες μυτιληνη κ την υπολοιπη θητεια Επιτροπη Απαλλαγων Αθηνων για οποιον εχει ακουστα....![]()
306 σειρα.παρουσιαστηκα αρτα υγειονομικο,5 μηνες μυτιληνη κ την υπολοιπη θητεια Επιτροπη Απαλλαγων Αθηνων για οποιον εχει ακουστα....![]()
07' Γ ΕΣΣΟ - (ναυτικο) !! παρουσιαστικα τελος αυγουστου στο Κ.Ε ΠΑΛΑΣΚΑΣ καπου κοντα εκει στον ασπροπυργο (ειχα διπλα μου και τον δωνη τον προπονητη τοτε της λαρισας βεβαια αυτος εδωσε ενα χαρτι και δρομο) μετα πηγα ΣΑΛΑΜΙΝΑ 5 μηνες και αλλους 5 μηνες μετα στο Ν.Ν.Α (ναυτικο νοσοκομειο αθηνων) στο κολωνακι!!! ειδικοτητα μαγειρας (λογω της δουλειας μου ζαχαροπλαστικη) παρολο που δεν μαγειρεψα ποτε μου και γενικα μπορω να πω πως περασα καλα!!!!!! :P
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstakhs_Z4 : 04-01-12 στις 21:17
Γιατι "εχω επιλεγει" αφου ουτε καν στο κεντρο δεν μπηκα ακομη? Μετα δεν παιρνεις την ειδικοτητα? Αλλαξε το συστημα? Bill σου ηρθε χαρτι απο την αστυνομια ή στο site το ειδες? (καπου ειδα πως κοψαν τα χαρτια).Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ).
Έχετε επιλεγεί Διαβιβάσεις.
Τι βυσμα ρε, ουτε ο πατερας μου δεν ξερει το ΣΑ μου ακομα! Λεω να το παιξω κομαντο και αν δεν μου αρεσει να φυγω αλα ΣτρατοςΜετα γυρναω πεζικο οπου κατσει ή παλι αυλωνα-διαβιβασεις? Το 1ο ε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 04-01-12 στις 22:24
Ρε συ αυλωνα εχει τεθωρακισμενα, διαβιβασεις και υγειονομικο. Δεν σου ηρθε κατι παραξενο. Αυτα ειναι σωματα οχι ειδικοτητες... Βυσματικη η ειδικοτητα σου.
Εγω απο τεθωρακισμενα που ημουν, πηγα πυροβολικο τελικα και ειμαι στα αντιαεροπορικα στα ΧΩΚ.
Εγω σου προτεινω παντως να αλλαξεις κεντρο και να πας Λαμια Υλικου Πολεμου..![]()
εγω ΟΥΚ ηθελα να παω αντε στην χειροτερη αλεξιπτωτα που ηταν και ο ΜΠΑΜΠΑΣ μου.........αλλα ο ΜΠΑΜΠΑΣ μου () δεν ηθελε.....
αντε με το καλο φανη και θα δεις οτι θα περασει και ουτε θα το καταλαβεις....
αν και εγω βεβαια ουτε μια ωρα δεν ξαναεμπαινα εκει μεσα και ας πηγαινα μονο για 5-6 ωρες την ημερα και μετα σπιτι μου (σαν δημ.υπαλληλος)
ΜΕ ΤΑ Μ***ΙΑ.........
ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗ!!!!!!
Λογικά κατά 99% θα παραμείνεις στις διαβιβάσεις
Υ.Γ 1)Έχεις επιλεγεί,γιατί όπως θα μάθεις και μέσα αν είσαι σε γραφείο βέβαια και νταλαβερίζεσαι με έγγραφα,ολοι οι στρατιώτες είναι "οι κληρωτοί"Kατα την ίδια λογική έχεις "επιλεγεί"
2)Mην φοβάσαι αν θα σε πουν βύσμα.Προσωπικά δεν γνώρισα άτομο που να μην είχε κάτι (έστω και μπάρμπα).Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν το παλεύουν καθόλου βάζοντας κάποιο γνωστό/μέσο/βουλευτή/μπάρμπα κτλπ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 04-01-12 στις 22:49
Για εξηγησε λιγο ρε Μπιλλ να καταλαβω τι γινεται..
Παλαιοτερα εμπαινες χωρις ειδικοτητα και την επαιρνες μετα? Τωρα αυτη τι ειναι? Γιατι εξ'αρχης λεει διαβιβασεις? Παραμενεις εκει (99%?) ή αλλαζεις μετα? Και πως αλλαζεις? Σε βαζουν οπου θελουν? Οποιος κοπει απο ΕΔ γυρναει εκει που ηταν ή γενικα πεζικο και ο,τι κατσει?
Πως σου φαινεται μεσα? Καλυτερα καμια ασκηση παραπανω ή καλυτερα να λουφαρεις? Ποσες εχεις ακομα?
Εγώ έχω απολυθεί παλικάρι μου...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????![]()
Μπαίνεις ξέροντας αρχικά σε τι σώμα/όπλο ανήκεις.Την ειδικότητα και την παραμονή ή μετάταξη(δηλαδή απο διαβιβάσεις να σε πάνε πεζικό που λέει ο λόγος) την μαθαίνεις λίγες μέρες μετά την ορκομοσία σου στο κέντρο (εκτός και αν είσαι τόσο μεγάλο jack που το ξέρεις που θα πας πριν καν παρουσιαστείς)
Όλα ανατρέπονται αν διαλέξεις (ή σε διαλέξουν με το ζόρι -γκαντέμης-) να πας σε ένα σώμα/όπλο που είναι επιλογής,όπως ΕΛΔΥΚ,Ειδικές Δυνάμεις,Στρατονομία και τα σχετικά.
Αν πας σε αυτά και μετά φύγεις (δεν ξέρω μέχρι πότε μπορείς να το κάνεις αυτό και σε ποια -νομίζω μόνο για τις Ε.Δ- ),λογικά θα καταλήξεις πεζικάριος.
Οσον αφορά τι το καλύτερο,εγώ σου λεω φιλικά (επειδή είδα και μπόλικα παιρνώντας απο πολλές θέσεις για 9 μήνες) μακριά απο τέτοιες καταστάσεις.
Να περάσεις όσο το δυνατόν απαρατήρητος,λουφαδόρος και να φεύγει το βάσανο.
Φίλος καλός απο το πανεπιστήμιο που μπήκε μαζί μου ίδια σειρά,υπηρέτησε Ειδικές Δυνάμεις (έρχονται όσοι θέλουν,μένουν όσοι μπορούν) και μετά που απολυθήκαμε και βρεθήκαμε απο κοντά παραδέχτηκε μπροστά σε όλη την παρέα ότι ήταν η μεγαλύτερη μ@λακία που έκανε στην ζωή του.
Τώρα όλα είναι θέμα γούστου...
Διαλέγεις και παίρνεις...
Υ.Γ Λογικά δεν θα σε διώξουν απο Διαβιβάσεις,αν και ποτέ δεν ξέρεις...Εδώ έδιωξαν εμένα απο το σώμα Έρευνας Πληροφορικής...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 04-01-12 στις 23:46