Σελίδα 26 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 16242526272836 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 251 έως 260 από 603

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    άσχετο αλλά κράταγα σήμερα το 3g s μου στο χέρι. το χέρι τεντωμένο προς τα κάτω, πολύ κοντά στο έδαφος δηλαδή. Μου έπεσε το τηλέφωνο απο το χέρι και έγινε 100 κομμάτια το τζάμι της οθόνης. Που να έπεφτε και απο το 2ο όροφο δηλαδή...
    σήμερα έπαθε τα ίδια ο ξάδελφος μου...
    Τελικά είναι της πλάκας, ποτέ δεν έχω ξαναδεί συσκευή να σπάει τόσο εύκολα.

Υπάρχει κανένα online μαγαζί με όμορφες θήκες? Γιατί ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι σαν να φοράς γούνα στη Μόσχα
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων

αυτο και τωρα γινεται.
    Για ειμαι πιο ακριβης, εδω και αρκετα χρονια.
    Απλα το πανε λαου λαου για να το περασουν στο κοσμο σα να μη συμβαινει τπτ και σαν μια ακομα εφαρμογη......δεν ειναι ομως ετσι.
    πολύ σωστά, έτσι είναι
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Rides
    0

Προεπιλογή

H Apple μόλις έδωσε σε κυκλοφορία το iTunes 9.2 για Windows και Mac.
    https://www.apple.com/itunes/download/

4. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

BILL007 (18-06-10)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχει κανένα online μαγαζί με όμορφες θήκες? Γιατί ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι σαν να φοράς γούνα στη Μόσχα
    δοκιμασες θηκη σιλικονης? υπαρχουν και δερματινες οι οποιες ειναι σαν βιβλιο..

Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά, πιστεύω ότι για κατεξοχήν κινητό, η nokia ήταν και είναι η ανώτερη εταιρεία. Παλαιότερα και η ericsson ήταν πολύ κοντά, τα τελευταία χρόνια όμως όχι. Και υπόψιν, όταν λέω κατεξοχήν κινητά δε μιλάω για smartphones (που και εκεί τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει πάρα πολύ βέβαια) αλλά για αξιόπιστα και εύχρηστα κινητά τηλέφωνα με πρώτη προτεραιότητα αυτό που είναι σχεδιασμένα να κάνουν, δηλαδή σωστή επικοινωνία (με αξιοπιστία, λειτουργικά και εύκολα μενού κλπ), κάτι που πιστεύω είναι η βασική προτεραιότητα των περισσότερων χρηστών, οι οποίοι όμως παρασύρονται και αγοράζουν κινητά που κάνουν "παπάδες', για να στείλουν απλά κανα μήνυμα, άντε και κανα mms. Επίσης, είναι πολύ καλά και σε δευτερεύουσες χρήσεις όπως κάμερες, ήχο, συμβατότητα με άλλες συσκευές, τη στιγμή που άλλα κινητά υπολείπονται, ακόμα και το διάσημο κινητό της apple.

Τo i phone τώρα, είναι ένα πραγματικά καλό εργαλείο για εφαρμογές και ένα σωρό ακόμα gadgets τα οποία για ορισμένους είναι πολύ χρήσιμα. Σίγουρα όμως δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη και σίγουρα δεν πιστεύω ότι είναι αντάξιο της τόσο υψηλής του τιμής. Το ίδιο θεωρώ και για το i pod της ίδιας εταιρείας.
    Όταν όμως κυκλοφορεί καινούριο μοντέλο και πέφτουν όλοι σαν τους τρελούς να το αγοράσουν, τη στιγμή που οι διαφορές του με το υπάρχον μοντέλο είναι ουσιαστικά ασήμαντες για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, τότε καλά κάνει και η apple και κοπανάει 600-700 ευρώ, αφού το προϊόν της έχει ζήτηση και η ίδια δεν είναι φιλανθρωπική εταιρεία!

Εκτιμώ το i phone σαν συσκευή, αποδοκιμάζω όμως τον όλο πανικό και το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό, κυρίως από ανθρώπους που το έχουν απλά για να παίζουν κανα παιχνιδάκι και να το μοστράρουν στην καφετέρια. Και αυτοί είμαι σίγουρος ότι θα είναι το 90% από αυτούς που τρέχουν σαν μανιακοί να αγοράσουν το καινούριο μοντέλο, όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά επειδή είναι το τελευταίο μοντέλο.
    Ευτυχώς, τουλάχιστον εδώ βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που, κατά πλειοψηφία, ξέρουν γιατί έχουν το i phone και εκμεταλλεύονται σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητές του.

Όσο για το android, πιστεύω ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο, κυρίως λόγω της προσιτής του τιμής και το πλήθος των ελεύθερων εφαρμογών. Φοβάμαι όμως ότι όλα αυτά θα είναι προσωρινά και στο μέλλον, αν έχει την αποδοχή του i phone, θα έχει και την ίδια τιμολογιακή πολιτική...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Πετρο εγώ αποφάσισα να χρησημοποιώ δερματινη (εστω και αν αφαιρεί την κομψότητα του τηλεφώνου) κι ετσι, παρά το γεγονός οτι αυτό είχε δύο πτώσεις, δεν έπαθε τιποτα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Δες το μαγαζί του αδελφού μου Πέτρο:
    https://extreme-mobile.gr/shop/products
    Οι Kidigi ειναι καλές.
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες το μαγαζί του αδελφού μου Πέτρο:
    https://extreme-mobile.gr/shop/products
    Οι Kidigi ειναι καλές.
    Έχει ο αδελφός σου μαγαζί και μας το κρατάς κρυφό Γιάννη???

Θέλω 70% έκπτωση !!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Βασίλη πες του ότι είμαστε φίλοι...αν και ενδέχεται να τις ανεβάσει αν το πεις (j/k) Τσεκάρετέ τον και με Σκρουτζ είναι από τους πιο φτηνούς και φέρνει πολύ ποιοτικά πράγματα...ψώνισα ένα κάρο πράγματα για το ipad και το iphone πρόσφατα.
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασίλη πες του ότι είμαστε φίλοι...αν και ενδέχεται να τις ανεβάσει αν το πεις (j/k) Τσεκάρετέ τον και με Σκρουτζ είναι από τους πιο φτηνούς και φέρνει πολύ ποιοτικά πράγματα...ψώνισα ένα κάρο πράγματα για το ipad και το iphone πρόσφατα.
    ipad? ακόμα να κάνεις review?

Σελίδα 26 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 16242526272836 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP