Κατά τη γνώμη μου πάντως, ο Αιμίλιος καλά κάνει και το ψάχνει τόσο διεξοδικά και ψάχνει να βρει το καλύτερο deal που τον καλύπτει.
Δεν μιλάμε για Getz, για Μ3 μιλάμε.
Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που το παντρεύεσαι, για πάντα.
Φιλικά πάντα.![]()
Κατά τη γνώμη μου πάντως, ο Αιμίλιος καλά κάνει και το ψάχνει τόσο διεξοδικά και ψάχνει να βρει το καλύτερο deal που τον καλύπτει.
Δεν μιλάμε για Getz, για Μ3 μιλάμε.
Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που το παντρεύεσαι, για πάντα.
Φιλικά πάντα.![]()
Nikos
Bazil Van Sinner (09-11-13), Dermatis (09-11-13), nik200 (10-11-13), Vasilis M3 (09-11-13)
Συμφωνώ...όταν κάτσει να σαι σίγουρος οτι θα το πληρώσω αν μπορω.
Αν δε κατσει δε θα τα βαλω και μαυρα επειδη δε βρισκω το Μ3 που θα ηθελα.Υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα.Πολλα,λιγα,συγκ κριμενα δε ξερω αν ζηταω....Μ3 καθαρο και περιποιημενο το βλεπω εγω.Ουτε πληρωνω μαγκες καντε στη μπαντα ειπα.Θελω για τα γουστα που μου αναλογουν να πληρωσω το αναλογο τιμημα....
Ευχαριστω για την ευστοχη τελευταια τοποθετηση του turboday και τα τελευταια σχολια BazilVanSinner-Nikos!-VasilisM3 επισης.
Δε σας κρυβω οτι με σταναχωρησε πολυ η τροπη που πηρε οσο δε φανταζεστε...και παρολο τη περασμενη ωρα ενοιωσα οτι επρεπε να γραψω για να μη παρεξηγηθουμε.Δεν ειπα ουτε ρημαδι ουτε τροπετο κανενα.Ελπιζω να επανελθουμε στο θεμα μας και να τελειωσει εδω η τραβιγμενη λογομαχια.![]()
Bazil Van Sinner (10-11-13), Vasilis M3 (10-11-13)
Σου παραθετω τα παρακατω απο απαντησεις μου και για το Ε21 που το χεις ξαναπει αλλα δε μπηκες στο κοπω να το διαβασεις και για το budget μου οπως εχουν υποθει.Μαλλον στη συζητηση ερχεσε ουρανοκατεβατος....
copy-paste απο προηγουμενα post...
Παραπανω μιλαω για ευρω...τι δε καταλαβενεις???
Vasilis M3 (10-11-13)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Οταν δεις του ιδιώτη και του μαντρά απο κοντα
Θα καταλάβεις και την διάφορα χρημάτων !!!
Μεσα απο την οθόνη όλα είναι φωτογραφίες τιμές
και παχουλα όμορφα λόγια !!!
Καλημερα...
Συμφωνοι... αλλα και συ γινεσαι αυστηρος με του μαντρα τωρα χωρις να το εχεις δει...εκτος κι αν ξερεις και το αλλο.Τοτε μονο θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη!!!Πριν απ το μαντρα καποιου χριστιανου ηταν κι αυτο.Καμια φορα μια φωτογραφια 1000 λεξεις.Εννοειται οτι πρεπει να το δεις απο κοντα αλλα απο μια φωτογραφια και δυο λογια γινεται η εκκινηση για ερευνα.Δε νομιζω οτι ειναι κακο να βαζω προτεραιοτητα ακομα και στο χρωμα.
Νο1 silver gray
No2 carbonschwarz-μπλε
No3 scwarz 2-μαυρο
Νο4 phoenixgelb metallic-κιτρινο(πολυ ιδιαιτερο γιατι φωναζει Μ3,Νο 2 κι αυτο για να το βλεπω ομως)
Ασημι-laguna seca αποκλειονται...
Για τα χρωματα εχω κανει τοποθετηση απ την αρχη της ζητησης.
Χρηστο τελος αφου κι εσυ ενδιαφεροσουν για ενα estoril του lunatic κι αφου το ξερεις του φιλου...γιατι δε το παιρνεις εσυ?
Ερωτηση κανω δε στη λεω!!!Γιατι απ το πληκτρολογιο βγαινουν αλλα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 10-11-13 στις 11:52
Φιλε μου λιγο πολυ εδω εμεις στην Θεσσαλονικη ειμαστε σαν ενα μεγαλο χωριο οποτε τα αυτοκινητα ειναι λιγο πολυ γνωστα οπως επισης και οι ανθρωποι που τα πουλανε οποτε εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις τι εννοω !!!
Για το χρωμα ειμαι μαζι σου και εγω ασημι αμαξι που δεν εχει οροφη δεν θα επαιρνα ολα μου τα αυτοκινητα 4 ε46 αλλαξα τα δυο απο αυτα 330 ηταν μαυρα και μπλε !!!
Οταν ενδιαφερομουν για το estoril ειχα ειδη και το 330 οποτε μου ηταν
δυσκολο να εχω 2 καρπουζια σε μια αμασχαλη Αιμιλιε . . .
Εγω δεν ανοιξα κανενα θρεντ για να αναζητησω αυτοκινητο εδω προσπαθουμε
με νορμαλ συζητηση να βγαλουμε μια ακρη με το τι θες εσυ αλλα απ'οτι βλεπω στο car δεν υπαρχει κανενα που να σε ενδιαφερει τοσο ζεστα,αλλο για το χρωμα αλλο για την τιμη και οτι αλλο εχεις βγαλει εκτος !!!
Για το θεμα αυτοκινητο ειδη περιμενω μια απαντηση απο ενα πελατη μου για να κανω κινηση οι φιλοι μου απο εδω μεσα ξερουν που σχεδον εσω καταληξει και λεω σχεδον διοτι εχω κατι ακομη στο μυαλο μου και ειμαι 50/50 οποτε για εμενα μην ανυσηχεις φιλε μου !!!
Αν ηταν να μαλωσουμε μεσα απο ενα πληκτρολογιο για τα σιδερα δεν θα επρεπε να ηταν 2013 αλλα 1821!!!
Bazil Van Sinner (10-11-13), doctore (10-11-13), gant (10-11-13), Konstantinos E60 (11-11-13), Leonidas_E39 (10-11-13), mark e92 (10-11-13)
Χρηστο βαση της συζητησης την 4/11 σε ρωτησα.
Οσο για αυτα που εχω απορριψει...νομιζω οτι κανενα δε πλησιαζει στα στανταρ που εχω αναφερει.Οποτε γιατι να μη τα απορριψω?Με το τροπο που το λετε δε θα επρεπε να ειχα ξεκινησει καν το θεμα της ζητησης.
Α οκ ξυπναω ενα πρωι κοιταω τη χρηματα εχω...ανοιγω το car κι οποιο βρεθει παω να το παρω!!!