Σελίδα 26 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 162425262728 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 251 έως 260 από 337

Θέμα: SpeedSector

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TTS05 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... αλλα δυστυχως εχουμε καποιους κανονες για την σωστη λειτουργια της καθε μας εκδηλωσης.
    εγώ θα έλεγα οτι ευτυχώς που έχετε κανόνες και αντιλαμβάνομαι τί λές αλλά απ'την άλλη θέλω να πιστευω οτι καταλαβαίνεις τί εννοώ κι εγώ.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ καλα τα γράφεις .
    Δεν το ξερω το παληκαρι που λες , κ δεν αισθάνομαι οτι θα ηθελα να ζητήσω να με καλέσει καποιος . Άλλωστε πιο άνετα αισθάνομαι σε ενα φόρουμ , απο την ωρα που εχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους κ κάνω παρέα . Εδω για παράδειγμα , εχω κάνει φίλους , εκτιμώ ανθρώπους που κάνουμε παρέα κ μπορω να περάσω όμορφα είτε με το αυτοκινητο είτε απλα στον καφε κ την εκδρομή .
    Αν κάποιοι απο τους φίλους μου βρισκόταν εκει ,τότε πιο εύκολα θα ακολουθούσα .

Δεν ξερω τα κριτήρια/ προδιαγραφές του speed sector , πέραν της πρότασης απο άλλο μελος .

Λογικό ειναι η προσπάθεια προστασίας του κλαμπ,να μας δημιουργεί την εντύπωση μιας ελιτίστικης ή σνομπ συμπεριφοράς . Κ εμένα δε μου αρέσει . Υπαρχουν ακριβά αυτοκινητα , περιουσίες ομως κ σημερα αυτο πρέπει να προσταυθει μιας κ κακόβουλοι μπορει να υπάρξουν πολλοι .

Εγω συμφωνώ οτι πρώτα ειμαστε άνθρωποι, κ οι σχέσεις μας δεν επηρεάζονται αρνητικά ή θετικά απο το τι οδηγούμε .

3. The Following 10 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (09-11-14), aristent (09-11-14), Bazil Van Sinner (09-11-14), Civileng (11-11-14), gant (10-11-14), Leonidas_E39 (10-11-14), mark e92 (10-11-14), tokiko (10-11-14), VanVIC (09-11-14), Vassilis ///M (10-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Συντομα θα γινει μια αλλαγη στο site και θα ειναι ολα πιο ευκολα στην κατανοηση τους,το δουλευουμε και τωρα που σας μιλαω.

Δυστυχως πρεπει να υπαρχουν κανονες, υπαρχουν αυτοκινητα μεγαλης αξιας μεταξυ μας και κατα καιρους εχουμε συναντησει πολλους επιτηδιους...καταλαβαινετε νομιζω...

Οσο για την παρεα ρωτηστε καποιο παιδι που εχει συμμετασχει μαζι μας η τον Gant που ηρθε και μας γνωρισε εστω και για λιγο!

vagmag εαν θελεις μπορεις να μου στειλεις ενα mail στο info@speedsector.com και να σου εξηγησω το τροπο εγγραφης. Δεν εχω καταλαβει Lotus η Μ3 εχεις??
    997 Turbo

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TTS05 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συντομα θα γινει μια αλλαγη στο site και θα ειναι ολα πιο ευκολα στην κατανοηση τους,το δουλευουμε και τωρα που σας μιλαω.

Δυστυχως πρεπει να υπαρχουν κανονες, υπαρχουν αυτοκινητα μεγαλης αξιας μεταξυ μας και κατα καιρους εχουμε συναντησει πολλους επιτηδιους...καταλαβαινετε νομιζω...

Οσο για την παρεα ρωτηστε καποιο παιδι που εχει συμμετασχει μαζι μας η τον Gant που ηρθε και μας γνωρισε εστω και για λιγο!

vagmag εαν θελεις μπορεις να μου στειλεις ενα mail στο info@speedsector.com και να σου εξηγησω το τροπο εγγραφης. Δεν εχω καταλαβει Lotus η Μ3 εχεις??
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αν και κυρίως αναφέρομαι στα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα.
    Δεν έχω ούτε Μ3, ούτε lotus αυτή την περίοδο !

Θα στείλω μέηλ, μιας και πραγματικά δεν έχω καταλάβει... no offence
    Εδώ πχ γράφουν και διαβάζουν όσοι έχουν/είχαν/θα έχουν κλπ ή αγαπούν τα bmw. Στο τέλος της ημέρας πάλι οι ανθρώπινες σχέσεις θα κρατήσουν παρέες και σχέσεις και όχι τα αυτοκίνητα. Είναι όμως ένα κοινό χόμπυ - ενδιαφέρον .

Με τον κ. Γιώργο Gant η αλήθεια είναι δεν έτυχε να ξαναβρεθώ μετά το event, για να μάθω περισσότερα.

6. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-11-14), scania124 (11-11-14), VanVIC (10-11-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παίδες εγώ προσωπικά είμαι μέλος του SpeedSector και συμετείχα και στο track day των Σερρών τελευταία.

Μην παίρνεται κάτι στραβά. είναι ένα φόρουμ μια κοινότητα οπως θέλεται πείτε το, το οποίο περίλαμβάνει κάποια αυτοκίνητα supercars, luxury cars. και γενικά αυτοκινητα με ένα brand name οπως είναι για παράδειγμά το Μ3 το Μ5 το Μ6 το 1Μ το Μ4 οσο αναφορά τα BMW.

Επειδή τυχαίνει και γνωρισα κόσμο οπως επισης γνωρίζω και προσωπικά τον Γιώργο (ΤΤS05) δεν υπαρχει καμία εμπάθια κανένας χλευασμος με κανεναν ανθρωπο.

απλα υπάρχουν κάποιοι κανόνες του συγκεκριμένου φορουμ τους οποιους τους εξηγει επιγραμματικά ο Γιώργος. αλλα και οποιος θέλει μπορεί να επικοινωνησει μαζι του με e-mail για περισσοτερες λεπτομερειες.

συμμετεχουν καποια αυτοκινητα συγκεκριμενα λογω του οτι ειναι αυτη η φιλοσοφια του συγκεκριμενου φορουμ.

Κανονιστε Μ5, Μ3, Μ6 ακηδες κλπ να συμμετεχεται στο επομενο track day!

Αλεξ θέλω να δω το αρμα την επομενη βορειο ελλαδα να βουλωσει μερικα στοματακια! φερραρικά κλπ!

8. The Following 2 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

alexm (11-11-14), gant (10-11-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Μην παίρνεται κάτι στραβά...
    ...δεν υπαρχει καμία εμπάθια κανένας χλευασμος με κανεναν...
    ...
    Στέλιο απλά συζήτηση γίνεται, δε νομίζω οτι κάποιος πήρε κάτι στραβά αλλά κυρίως δεν έγινε πουθενά λόγος περί εμπάθειας ή χλευασμού, μην δημιουργούνται θέματα και εντυπώσεις απο ΄κεί που δεν υπάρχουν.

10. The Following 5 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

alexm (11-11-14), aristent (11-11-14), BILL007 (11-11-14), deepBLUE (09-01-15), vagmag (11-11-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέλιο απλά συζήτηση γίνεται, δε νομίζω οτι κάποιος πήρε κάτι στραβά αλλά κυρίως δεν έγινε πουθενά λόγος περί εμπάθειας ή χλευασμού, μην δημιουργούνται θέματα και εντυπώσεις απο ΄κεί που δεν υπάρχουν.
    Σαφεστατα! συζητηση κανω και εγω.

12. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

VanVIC (11-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή SpeedSector

Ισχύει ότι ένας απ τους κανόνες του speedsector είναι να έχεις ειδικό αυτοκίνητο πχ M3 γνήσιο, και ότι κάποια μελη με αυτοκίνητα πχ 318 μετατροπή σε 320 δεν έχουν θέση;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

14. The Following User Says Thank You to JiMk86 For This Useful Post:

Vassilis ///M (10-11-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως από κάποια Video που είδα στο site, υπάρχουν αυτοκίνητα στις εκδηλώσεις που εμείς οι αυτοκινητόφιλοι τα "ζηλεύουμε", τα ονειρευόμαστε !
    Να είναι καλά τα παιδιά να τα χαίρονται, να ομορφαίνουν τους δρόμους μας, και τα όνειρά μας.

Στέλιο πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι και δεν χρειάζεται κάποιος να δικαιολογήσει τίποτα. Μία άλλη παρέα είναι , ένα άλλο κλαμπ μάλλον, με δικούς του κανόνες . Τυγχάνει να μην τους γνωρίζουμε.

Σε κάποιους μπορεί να φαντάζει από τη μία σαν επίδειξη, και από την άλλη κάπως "υφάκι μπλαζέ" που έλεγε και ένας τραγουδιστής... , ίσως ξαναλέω γιατί δεν ξέρουμε.
    Προσωπικά έστειλα μέηλ, αν και μάλλον λίγο βιαστικό και ακαταλαβίστικο, λόγω φόρτου εργασίας εκείνη την ώρα , αλλά για να πάρω μία ιδέα.

16. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (11-11-14), aristent (11-11-14), steliosm46 (11-11-14), tokiko (11-11-14), VanVIC (11-11-14), Vassilis ///M (11-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Στο video από τη στενή Ευβοίας είδα να εχουν πάρει μέρος στο event boxster/cayman, TTS, 1series coupe.
    Και εντάξει τα porsche είναι porsche (αν και τα συγκεκριμένα είναι του φτωχου :ρ ) τα υπόλοιπα δε μου μοιάζουν για dream cars.

Σελίδα 26 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 162425262728 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP