Σελίδα 26 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 1624252627283676 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 251 έως 260 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...4

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι δεν πιστευω οτι θα βγουμε δια μαγειας ουτε ποτε ανεφερα κατι τετοιο.
    οταν και εαν τελειωσει αυτο που συμβαινει θα ειναι να ειμαστε οι πολλοι κατα πολυ φτωχοτεροι και με ελαχιστη εως μηδαμινη ιδοκτησια μιας και ο καθενας θα πουλησει οτι μπορει για να αντεξει σε αυτη τη κατασταση ( λογω ανεργιας κλπ)
    άρα ετσι όπως το λές, θα έρθει αυτή η στιγμή.
    και επειδή μέχρι σήμερα εδώ και τρία χρόνια τα οικονομικά μας αλλάζουν προς τα κάτω, μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα συνεχιστεί μέχρι να γράψει μηδέν το κοντέρ.

Αν ηταν και τους ηταν ανωδυνο θα μας ειχαν αφησει στη τυχη μας εδω και καιρο, η αλυσιδα ακομα και ο ποιο μικρος κρικος οταν σπασει ...
    βεβαια παιζει και το αλλο σεναριο να μας "διατηρουν μεχρις να ξεφορτωνονταν τα τοξικα μας ομολογα... ή και να ειναι ποιο περιπλοκα τα ραγματα σε ενα παιγνιδι που μας ξεπερνα οπως εχω ξαναγραψει.
    φυσικά και αυτό γίνεται...προσπαθούν να πάρουν ότι μπορούν, να μικρύνουν την τρύπα που δημιούργησαν με την ελλάδα, και μετά να μας κουνήσουν το μαντήλι.

ειπα ποτε και πουθενα κατι τετοιο?
    Σαφως και δεν υπαρχουν χρηματα δεν εχει καμια σχεση η τρομολαγνεια, η οποια ομως υπαρχει και δημιουργει αλλες ανεξελενκτες καταστασεις.
    Ειδικα η δικη μου οικογενεια εχει βιωσει τις συνεπειες της κρισης παρα πολυ (μειωση εισοδηματος, ανεργια συζυγου)
    Τι κανω? αυτο που γραφω στη πρωτη παραγραφο!!
    με το ποστ που γράφεις πιο πάνω χαριτολογόντας περί λαδιού - ψωμιού - κτλ κτλ, είναι σαν να λές ότι δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. μην ξεχνάμε άλωστε πόσος κόσμος τρέχει για να φάει δωρεάν. είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινά. 'οπως και για τα παιδάκια στα σχολεία που πέφτουν κάτω απο την πείνα. οι γονείς αυτών των παιδιών άραγε δεν θα καβάτζοναν λίγο λάδι αν τους δινόταν η ευκαιρεία???ή μήπως τι παραπάνω είμαστε εγώ και εσύ, ώστε να αποκλίσουμε το ενδεχόμενο να φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα διαβίωσης???δεν ξέρω, αλλά εγώ φοβάμαι πάρα πολύ πλέον για τα χειρότερα.
    σε έναν τόπο που πάει απο το κακό στο χειρότερο, το μοναδικό που μπορεί να σε πιάνει μετά απο τρία χρόνια τρελής ύφεσης, είναι να τρομοκρατείσε πλέον. και όταν είσαι τρομοκρατημένος, τρομολαγνείς.

Να το πω αλλιως και δεν εχει σχεση με σενα.
    αν και εγω ειχα τα λεφτα μου στην ελβετια και τα χρεη μου στην Ελλαδα δεν θα με ενοιαζε καθολου αν θα γυρνουσαμε στη δραχμη και οτι αυτο θα σημαινε που μαλλον δεν το εχεις αναλογιστει καλα.
    Τωρα που εχω μονο χρεη και οικογενεια τρεμω την ωρα που θα γινει κατι τετοιο και για μενα αλλα και για την ιδια τη χωρα, σκεφτεσαι τι θα συμβει?
    φρικη χαος,αναρχια,καταστροφη.
    αυτό που είπα, είναι ότι η διαβίωση μας είναι σε δεδομένα υποτίμησης, και ότι θα μπορούσε κάλιστα να είναι η ίδια αν γυρνούσαμε στην δραχμή το 2008. ούτε για καταθέσεις σε ελβετία αναφέρθηκα, ούτε τπτ. πράγμα που επίσεις δεν βρίσκω κακό στο να κάνει κάποιος, απο την στιγμή που μιλάμε για νόμιμα κεφάλαια, και όχι για τα κεφάλαια που έχουν έξω οι πολιτικοί...

Τωρα ομως που θα αλλαξουν τα εργασιακα και στον ιδιωτικο τομεα τοτε ισως και να κλεινει ο κυκλος και να μπουν τα πραγματα σε αλλα μονοπατια..
    Εμεις απλα γυρισαμε 30 χρονια και βαλε πισω
    Θα παιξουν και τα κοιτασματα και σαν λαος που ενιωσε να γουργουριζει η κοιλια του απο πεινα δεν θα μας νοιαζει ουτε ποιος θα εκμεταλευθει την εξορυξη, ουτε πως λεγονται τα σκοπια, ουτε τιποτα αρκει να παρουμε μια ανασα και λαδωσει το εντερακι μας.
    τα εργασιακά στον ιδιωτικό, έχουν αλλάξει πολύ πρίν αλλάξουν στο δημόσιο...
    ρώτα έναν άνεργο αν θα προτιμούσε μεροκάματο 600 ευρώ και χωρίς ασφάλεια, να δείς τι θα σου απαντήσει...όσο δουλεύουμε ακόμα, εύκολα μπορούμε να παραπονιόμαστε. αν χάσουμε όμως την δουλίτσα μας, τότε να δείς τι δουλειές είμαστε ικανοί να κάνουμε...πιστεύω πως κατανοείς απολύτως τι λέω, μιάς και ανέφερες ότι η σύζηγος είναι πλέον άνεργη...
    για τα πετρέλαια κτλ, δεν σχολιάζω, μιάς και δεν πρόκειτε να δούμε τπτ απο αυτά σαν ελλάδα.
    έτσι θα μας τα φάνε και αυτά.

Αυτα Θωμα πιστευω εγω και αν διαφωνουμε δεν πειραζει μου αρεσει ο διαλογος που κανουμε!!
    και εμένα...πάρα πολύ
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nino (18-01-12), Ptboul (19-01-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χα χα ! Εγραψες Γιαννη.

Λοπόν, αφού το σήριλα Ταμάρα δεν βλέπω να τραβάει, προτείνω εσείς οι δυνατοί σεναριογράφοι να φτιάξετε νέο κύκλο επεισοδίων με γενικό τίτλο "τρομολαγνεία" και επεισόδια με κλίμα που να θυμίζει Κατοχή.

Ρίχνω ιδέα γιά το πρώτο "ο Ταμτάμ μαυραγορίτης"
    ετοιμος.... διαβασε στο χιουμορ
    αντε γεια...

4. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

BILL007 (18-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πως σκάνε ενας ενας μύτη οι λύκοι μόλις μυριστούν το αίμα ε??

ALPHA BANK: Εξαιρετικά υψηλό το επίπεδο του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα

Σοβαρό εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα αποτελεί η ύπαρξη νομοθετημένου κατώτατου μισθού, επισημαίνει σε ανάλυσή της η ALPHA BANK και χαρακτηρίζει «αδιανόητη» τη στάση της πολιτείας να συνεχίζει να επιβάλει με νόμο τους κατώτατους μισθούς.

Η ALPHA BANK χαρακτηρίζει ως εξαιρετικά υψηλό το επίπεδο του κατώτατου μισθού που ισχύει για μια οικονομία σε κρίση, όπως η ελληνική και επισημαίνει ότι έχει χαθεί πλέον η σύνδεση μεταξύ του νομοθετικά προσδιορισμένου κατώτατου ημερομίσθιου και της πραγματικής αμοιβής στην αγορά.

https://www.skai.gr/news/finance/art...u-stin-ellada/

6. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

nikos1400 (19-01-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μες στην εύθυμη νότα πάντως και αυτή η συνέχεια του σήριαλ "Επικαιρότητα - προβληματισμοί"...

Τα δυο τελευταία χρόνια χάσαμε πολλά και σημαντικά, το σπουδαιότερο εξ' αυτών όμως ήταν η αισιοδοξία μας. Με κατεβασμένο το κεφάλι δεν πρόκειται να ανακάμψουμε ποτέ, συνειδητοποιήστε το.

Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα να βλέπω αγαπητούς φίλους όπως εσένα Θωμά να είναι τόσο 'πεσμένοι'. Είσαι νέος, ωραίος, με μια υπέροχη οικογένεια και μια επιχείρηση παραγωγική κι αν μη τι άλλο καινοτόμα. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Κι εσύ είσαι πολύ καλός καπετάνιος. Δε θέλω ηττοπάθειες. Να πάνε στο διάολο πια και τα κανάλια και οι πολιτικοί και όλα τα τσουτσέκια δημοσιογραφίσκοι γαμώ την τρομολαγνεία τους μέσα. Γράφει στην πρώτη σελίδα της φυλλάδας του ο άλλος ο αυριανιστής της μαύρης συμφοράς και μεγαλοοφειλέτης του δημοσίου πως σε 70 μέρες πάμε σε χρεωκοπία και δραχμή. ΝΑ ρε λεχρίτη, ΝΑ κι αν πάμε ΝΑ κι αν δεν πάμε. Αλλά ποιος να τον ακουμπήσει, όταν έχει ράμματα για τη γούνα τους...

Αν θέλετε να γλυτώσουμε από όλα αυτά τα λαμόγια, αφήστε τα πένθη και λάβετε δράση. Ξεφύγετε από αυτή τη μιζέρια.

8. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (19-01-12), BILL007 (19-01-12), katsaraios (19-01-12), Nino (19-01-12), Stathis (19-01-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων

Σοβαρό εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα αποτελεί η ύπαρξη νομοθετημένου κατώτατου μισθού, επισημαίνει σε ανάλυσή της η ALPHA BANK και χαρακτηρίζει «αδιανόητη» τη στάση της πολιτείας να συνεχίζει να επιβάλει με νόμο τους κατώτατους μισθούς.

Η ALPHA BANK χαρακτηρίζει ως εξαιρετικά υψηλό το επίπεδο του κατώτατου μισθού που ισχύει για μια οικονομία σε κρίση, όπως η ελληνική και επισημαίνει ότι έχει χαθεί πλέον η σύνδεση μεταξύ του νομοθετικά προσδιορισμένου κατώτατου ημερομίσθιου και της πραγματικής αμοιβής στην αγορά.

Μπαρουφολογίες των αναλυτών της Αλφα τις οποίες δυστυχώς εγκρίνει η Διοίκηση και βγαίνουν προς τα έξω.

Συνηγορούν στις γενικευμενες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα τη στιγμή που δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα γιά μειώσεις στους δικούς τους. Και μαγκιά τους αν το πετύχουν τελικά (που δεν πρόκειται ασφαλώς) αλλά όχι και να κάνουν παρεναίσεις στην κυβέρνηση γιά σκληρότερη εισοδηματική πολιτική, αυτό πάει πολύ !

10. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (19-01-12), Ptboul (20-01-12), S8N (19-01-12), Stathis (19-01-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είσαι νέος, ωραίος.....

Aααα όλα κι όλα. Θέλω κι εγώ γλυκόλογα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαρουφολογίες των αναλυτών της Αλφα τις οποίες δυστυχώς εγκρίνει η Διοίκηση και βγαίνουν προς τα έξω.

Συνηγορούν στις γενικευμενες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα τη στιγμή που δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα γιά μειώσεις στους δικούς τους. Και μαγκιά τους αν το πετύχουν τελικά (που δεν πρόκειται ασφαλώς) αλλά όχι και να κάνουν παρεναίσεις στην κυβέρνηση γιά σκληρότερη εισοδηματική πολιτική, αυτό πάει πολύ !
    Ναι ναι για παραινέσεις μια χαρά τα πάνε....για να κατεβάσουν κανα ΛΥΣΤΡΙΚΟ επιτόκιο ουτε κουβέντα,,......ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ με το νόμο........

Θα μους πεις σε αναγκάζουν?....οχι....αλλα ας δούμε και τι γίνετε σε κανα άλλο μέρος της Ευρώπης.....αι σιχτιρ

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aααα όλα κι όλα. Θέλω κι εγώ γλυκόλογα.
    Me love you baby. Me love long time.

https://www.youtube.com/watch?v=12tce-THLUE

14. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Monsta (19-01-12), tmilatos (19-01-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων

δεν υπαρχει τιποτα ποιο εγκληματικο απο το να εχουν αποψη για το τρομακτικο αμαρτημα της προστασιας του ποσου των 700 ευρω ανθρωποι που αμοιβονται με 10000 το μηνα plus bonus.

16. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (20-01-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως εχθές δίερευσε ότι δύο από τα μεγαλύτερα στελέχη τραπεζών, έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για τις εξέλιξεις στο άμεσο μέλλον. Ο ένας υποστηρίζει ότι επιστρέφουμε στη δραχμή, ενώ ο άλλος είναι εντελώς αντίθετος.

Σελίδα 26 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 1624252627283676 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP