άρα ετσι όπως το λές, θα έρθει αυτή η στιγμή.
και επειδή μέχρι σήμερα εδώ και τρία χρόνια τα οικονομικά μας αλλάζουν προς τα κάτω, μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα συνεχιστεί μέχρι να γράψει μηδέν το κοντέρ.
φυσικά και αυτό γίνεται...προσπαθούν να πάρουν ότι μπορούν, να μικρύνουν την τρύπα που δημιούργησαν με την ελλάδα, και μετά να μας κουνήσουν το μαντήλι.
με το ποστ που γράφεις πιο πάνω χαριτολογόντας περί λαδιού - ψωμιού - κτλ κτλ, είναι σαν να λές ότι δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. μην ξεχνάμε άλωστε πόσος κόσμος τρέχει για να φάει δωρεάν. είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινά. 'οπως και για τα παιδάκια στα σχολεία που πέφτουν κάτω απο την πείνα. οι γονείς αυτών των παιδιών άραγε δεν θα καβάτζοναν λίγο λάδι αν τους δινόταν η ευκαιρεία???ή μήπως τι παραπάνω είμαστε εγώ και εσύ, ώστε να αποκλίσουμε το ενδεχόμενο να φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα διαβίωσης???δεν ξέρω, αλλά εγώ φοβάμαι πάρα πολύ πλέον για τα χειρότερα.
σε έναν τόπο που πάει απο το κακό στο χειρότερο, το μοναδικό που μπορεί να σε πιάνει μετά απο τρία χρόνια τρελής ύφεσης, είναι να τρομοκρατείσε πλέον. και όταν είσαι τρομοκρατημένος, τρομολαγνείς.
αυτό που είπα, είναι ότι η διαβίωση μας είναι σε δεδομένα υποτίμησης, και ότι θα μπορούσε κάλιστα να είναι η ίδια αν γυρνούσαμε στην δραχμή το 2008. ούτε για καταθέσεις σε ελβετία αναφέρθηκα, ούτε τπτ. πράγμα που επίσεις δεν βρίσκω κακό στο να κάνει κάποιος, απο την στιγμή που μιλάμε για νόμιμα κεφάλαια, και όχι για τα κεφάλαια που έχουν έξω οι πολιτικοί...
τα εργασιακά στον ιδιωτικό, έχουν αλλάξει πολύ πρίν αλλάξουν στο δημόσιο...
ρώτα έναν άνεργο αν θα προτιμούσε μεροκάματο 600 ευρώ και χωρίς ασφάλεια, να δείς τι θα σου απαντήσει...όσο δουλεύουμε ακόμα, εύκολα μπορούμε να παραπονιόμαστε. αν χάσουμε όμως την δουλίτσα μας, τότε να δείς τι δουλειές είμαστε ικανοί να κάνουμε...πιστεύω πως κατανοείς απολύτως τι λέω, μιάς και ανέφερες ότι η σύζηγος είναι πλέον άνεργη...
για τα πετρέλαια κτλ, δεν σχολιάζω, μιάς και δεν πρόκειτε να δούμε τπτ απο αυτά σαν ελλάδα.
έτσι θα μας τα φάνε και αυτά.
και εμένα...πάρα πολύ![]()