Christopherk (27-06-15)
Διάλυσαν την υγεία, έριξαν φόρους και φόρους, μείωσαν και μείωσαν μισθούς και συντάξεις, φορολόγησαν και έγδαραν τους επαγγελματίες και μικρόεπιχειρήσεις, κατάργησαν δικαιώματα εργαζομένων
Υπέγραφαν εν ψυχρώ ότι ήθελαν τα κολλητάρια τους οι ευρωπαίοι λαικοφασίστες, ανοίγοντας τους περισσότερο την όρεξη για ολοκληρωτική υποδούλωση.
Βγήκαν και μιλάνε και εκφέρουν γνώμη κοι οι πεινασμένοι του πρωην ανατολικού μπλοκ, που πήγαινες παλιότερα με 1 τζιν και πηδούσες 2.
Μας έριξαν και ένα game over και τώρα φταίει ο Τσίπρας.
Και φυσικά είμαι υπερ του ευρώ αλλιώς θα ήμουν ηλίθιος αλλά μετα τα μέτρα αυτά θα έρχονταν και νεα το οκτώβρη κ.ο.κ
Οι ίδιοι παλιότερα παραδέχτηκαν ότι τελικά δεν ήταν σωστά και όμως το συνεχίζουν, που άραγε εν τέλει αποσκοπούν?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 27-06-15 στις 12:07
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
A8hnaios (27-06-15), Alex_ (27-06-15), Bitz (27-06-15), Christopherk (27-06-15), katsaraios (27-06-15), Nick bmwlover (29-06-15), Nino (27-06-15), Panos 316T (27-06-15), Ptboul (27-06-15)
Κύριε Γιώργο , δε συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
Προτίμησαν οι πολιτικοί μας να βάλουν ΕΝΦΙΑ, να βάλουν φόρους, να κόψουν από υγεία και παιδεία και να συνεχίσουν να δίνουν 1300 ΕΥΡΩ στον πεθερό μου που βγήκε στη σύνταξη στα 52 και 1000 ΕΥΡΩ στην πεθερά μου που βγήκε στα 43 !!!!!!
Ο Τσίπρας φταίει που συνεχίζει και υποστηρίζει αυτή την πολιτική της διόγκωσης του δημοσίου τομέα και της υπερφορολόγησης όλων !!!!
Ο Τσίπρας φταίει που έφτασε τη χώρα να αποφασίσει έστω και με δημοψήφισμα την τελευταία μέρα, στο χείλος του γκρέμού και με πιθανόν κλειστές τις τράπεζες.
Είχε 5 μήνες να απευθυνθεί στο λαό.
Τώρα θα μας παρουσιάσουν ότι΄για όλα τα δεινά φταίνε οι κακοί ξένοι και θα πάρουμε το δρόμο μας.
Αφού ΔΕ θέλουμε να συμμορφωθούμε... γιατί θέλουμε τα δανεικά !!!!!
Τι την θέλετε την Ευρώπη αφού είναι στραβοί ;;;;
Μη δω κανένας σας σε ATM.... να υποστηρίξετε τον Τσίπρα, και τη ΝΔ, και το Ποτάμι κλπ κλπ κλπ
Τις τράπεζες δεν θα τις κλείσουν οι ξένοι. Εμείς θα τις κλείσουμε. Με τις πλάτες των ξένων είναι απλά ακόμα ανοιχτές.
chrisgiapz3 (27-06-15)
Βαγγέλη έχεις μια εμμονή με τους συνταξιούχους εδώ και πολύ καιρό, δικαίωμα σου.
Το χουμε πει δεν συμφωνώ κι εγώ με τι πρόωρες συντάξεις, αφού ο ίδιος δούλεψα 31 χρόνια, θα ήθελα κι άλλο αλλά δεν με άφηναν, πόσο μάλλον με το παράδειγμα που αναφέρεις.
Για την διόγκωση του κρατισμού αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου, κανείς δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος.
Τους έχεις ρωτήσει πόσα έχουν πληρώσει τόσα χρόνια σε κρατήσεις;; γιατί να μην πάρουν τα λεφτά αυτά πίσω.
Εγώ τελευταίο μισθό έπαιρνα 1920¤ ξέρεις πόσα έμεναν καθαρά; 1680¤ άρα 240¤ το μήνα μείον.
240¤ χ 47 χρόνια δουλειά (δουλεύω από τα 20 μου υπάλληλος και όχι αφεντικό) = 135.360,00¤ αυτά δεν φτάνουν να πάρω μια σύνταξη ώστε να μπορέσω να ζήσω;;;!! πρέπει να πάω Ευρώπη και να μου δώσουν 300¤.
Δεν αναφέρω πόσοι με ΤΕΒΕ πληρώνουν 800αρια+++ τον μήνα.
Δεν αναφέρω πόσοι αστυνομικοί προσπαθούν να ζήσουν με 800¤ και κινδυνεύουν να φάνε τα καλάσνικοφ για να είμαστε ΕΜΕΙΣ με τα λούσα μας.
Όχι λαμόγια (δεν πάει σε εσένα προς θεού) θα πεινάσω αλλά θα πάρω το πτώμα σας μαζί μου!!
Το 1940 είπαμε το πρώτο ΟΧΙ!!
Τώρα ήρθε η ώρα να το πούμε ξανά!! Ο κόσμος πείνασε και θα βγει στους δρόμους.
Christopherk (27-06-15)
Από την φύση μου αισιόδοξος, θέλω να πιστεύω πως θα παραμείνουμε στο ευρώ, ίσως να φρενάρει και ο κατήφορος.
Απ την άλλη όμως θέλουμε ανθρώπους να ανασυντάξουν το δημόσιο, την γραφειοκρατία, να ελαφρύνουν αυτόν τον γίγαντα που εμποδίζει την ανάπτυξη.
Στον τομέα αυτό κανείς δεν τόλμησε να βάλει το χέρι του φοβούμενος να ρθει αντιμέτωπος με πολιτικοοικονομικά συμφέροντα.
A8hnaios (27-06-15), Alex_ (27-06-15), chrisgiapz3 (27-06-15), Panmilios (27-06-15), Panos 316T (27-06-15), pilot (27-06-15), Thomelef (27-06-15)