Kατα τ αλλα ο αλλος βλεπει αναπτυξη και νεες θεσεις εργασιας
ναι
οχι
Panos 316T (26-04-13), S8N (26-04-13)
Προσωπικά πλέον δεν πιστεύω τίποτε από αυτά που γράφει η "Η", έχει δημοσιεύσει τους τελευταίους μήνες αρκετά ευοίωνα σενάρια ως αποκλειστικές πληροφορίες, τα οποία αποδείχτηκαν παραμύθια. Όπως τότε που έλεγε πως αλλάζοντας την ημ. πρώτης κυκλοφορίας του οχήματος στο Ε1 με την πραγματική που κυκλοφόρησε το αμάξι στο εξωτερικό (και όχι στην Ελλάδα) τότε γλυτώνεις τεκμήρια - χαράτσια. Ενώ το ΦΕΚ το λέει πεντακάθαρα: "Πρώτη άδεια στην Ελλάδα."
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Στις μερες μας γινεται χαμος οντως, απο την θεωρια στην πραξη υπαρχει χαοτικη αποσταση
Panos 316T (26-04-13), Ptboul (26-04-13)
S8N (26-04-13)
Το μέτρο των αυτοκινήτων μπορεί να μην είναι απαραίτητα κάτι κακό για μας , τους πολίτες.
Και το λέω αυτό διότι δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους(σίγουρα πιστεύουμε κάτι κακό , αλλά μπορεί όντως να κάνουνε κάτι σωστό και δίκαιο) π.χ γιατί να πληρώνει ένας κάτοχος δίλιτρου bmw 660 σήμα 440 Εισφορά με εργοστασιακή αξία (κατώτερη)23Κ ευρώ?
ενώ ένας με Audi, merc(π.χ) να πληρώνει μόνο το σήμα για 1.8 και εργοστασιακή αξία 30-40-50Κ ?? Ίσως ισοσταθμίσουν τους φόρους και τα σήματα και εν τέλη να παίρνουν τα ίδια μην πω και παραπάνω λεφτά καθώς οι δίλιτροι αν αντί για 1100 ευρώ κληθούν να δίνουν 500 π.χ θα πάρουν αρκετοί τις πινακίδες πίσω...
Μία θεωρία λέω και εγώ...
alexm (26-04-13), ghost-rider (26-04-13), Kostas_1 (26-04-13), PANOS-E60 (26-04-13), S8N (26-04-13), steliosm46 (26-04-13)
Σωστο και δικαιο απο τους αδιστακτους φοροκλεφτες
Εσυ καλα τα λες, αλλα θα εμπιστευτεις αυτους που επαιξαν την μεγαλυτερη π@υστια λιγους μηνες πριν με την εισφορα πολυτελειας που την ψηφισαν ΑΦΟΥ εληξε η προθεσμια για τα σηματα? Και μην μου πεις οτι δεν ηταν προμελετημενο.
Απλα τωρα εχουν φοβηθει οτι στο τελος του χρονου θα ερθουν και οι μαζικες καταθεσεις πινακιδων (μαλιστα και νωριτερα, γιατι πολλοι ενω πληρωσαν το σημα δεν αντεχουν να πληρωνουν και την εκτακτη/μονιμη εισφορα) γιαυτο και αποφασισαν απο τωρα να ανακοινωσουν οτι θα υπαρχει και δικαιοτερη αντιμετωπιση (ενω θα μπορουσαν να το αφησουν προς το τελος του χρονου) οποτε και αποφασισαν να ριξουν ακομα λιγο τυρακι.
Βεβαια εγω περιμενω να δω στο τελος πως θα καταφερουν να εχουν την πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.
micz (26-04-13)
Ε καλά τώρα. Οταν θα δουν τα σκούρα θ' αρχίσουν οι "βαπτίσεις" του στυλ:
έκτακτη εισφορά, πράσινα τέλη, και πάει λέγοντας.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ πλέον δεν έχω καμιά ελπίδα με όποιο μαγείρεμα κι αν κάνουν. Χειρότερα μπορεί να γίνουν, καλύτερα όχι.
Εδώ κόβουν από σημαντικότατα πράγματα....
Καλα ρε παιδια ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε???ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....αλλα ΔΕΝ τις θελουν για καποιο λογο..εξωτερικη παρεμβαση σιγουρα...οποτε αμμεσος σκοπος του κρατους ειναι να εξουθενωσει το λαο ....ΔΕΝ θελουν στη κατοχη μας διαμερισματα καταθεσεις και αυτοκινητα..........σκεφτειτε οσο αναφορα αυτα τα τρια και τα ξαναλεμε..
aristent (26-04-13)