Σελίδα 25 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 15232425262735 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 241 έως 250 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκανα παραθεση γιατι απευθυνομουν σε σενα αρη. ελπιζω να μην ειναι κατι κακο.

οσο αναφορα την δικη σου περιπτωση το ιδιο πραγμα λεμε.

αρα με λιγα λογια εσυ λες οτι τον τελευταιο λογο τον εχει ο αγοραστης. συμφωνω με αυτο αρη.

απλα ξερεις σε τι διαφωνω? με την αρνητικη σταση που μπορει να κρατησει κανεις, με αφορμη την κριση και να απαξιωνει αυτον που πουλαει κατι και να λεει φιλε εγω εχω το χρημα και δεν πανα το πουλας εσυ οσο θες..εγω θα σου δωσω τοσα..

θελω να πω οτι μπορει και αυτος που αγοραζει σημερα και συμπεριφερεται ετσι μπορει αυριο οταν θα πουλαει αυτος κατι, να του φερθουν με τον ιδιο τροπο..εκει πως νομιζεις οτι θα νιωσει ο αλλος?

εμ παση περιπτωση ολα καλα και για να μην ξεφευγουμε απ το θεμα οπως σωστα λες.

εγω θα προτεινα στον φιλο αιμιλιο που ψαχνει να μας δωσει μια εικονα του το χρηματικο ποσο ειναι διαθεσιμος να δωσει για να αγορασει ενα τετοιο αυτοκινητο..γιατι αν πιανουμε και συζηταμε ολα τα αυτοκινητα που υπαρχουν στο καρ δεν βγαινει νοημα..

αν πχ λεει ο ανθρωπος εγω ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 15 χιλιαδες δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο τον 26 χιλιαδων.

ΝΑ ΑΥΤΗΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ
    αντε γεια...

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρα από όλα τα άλλα, φοβάμαι αυτό το σύστημα ψύξης που χρησιμοποιείται μόνο στην F1....αλήθεια καταλάβατε τι είναι? Επίσης, δεν είχα ξανακούσει ότι η BMW Motorsport πουλάει πρόγραμμα για το Μ3....αμφιβάλω....(πιο συγκεκριμένα δεν το πιστεύω)

Τέλος, υπάρχει περίπτωση το αμάξι να βγάζει 388??? Δηλαδή δεδομένου ότι μαμά τα Μ3 βγάζουν κάπου στα 330, αυτό με το σουπερ-πρόγραμμα, καβούκι, εξάτμηση και έκκεντρα πήρε κοντά 60 ατμοσφαιρικά άλογα??? Επίσης δεν το πιστεύω....

Πάντως μην λέτε στον Αιμίλιο να πάρει κάτι με 10k και να το φέρει στα μέτρα του....ο Αιμίλιος, επειδή τον έχω γνωρίσει και ψυχολογήσει, είναι ψείρας (κάπως σαν εμένα), το θέλει τέλειο, πένα, άψογο. Ένα αμάξι των 10k θέλει τουλάχιστον 15k σε χρήμα για να γίνει όπως το θέλει ο Αιμίλιος, και πάλι μπορεί να μην γίνει τόσο καλό όσο ένα προσεγμένο καλό Μ3. Αυτά του στιλ το παίρνεις 10, ρίχνεις άλλα 5 και γίνεται κομπλέ για το Μ3 δεν ισχύουν! Ακούστε και εμάς τους ιδιοκτήτες που ξέρουμε πόσο εύκολα φεύγει το χρήμα όταν συντηρείς Μ3....
    Νάσο ...τα είπες ακριβώς!!!

3. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

EVERGET (08-11-13)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε θα τρελαθω ρε χρυσο μου παιδι δεν αναφερομαι σε σενα δεν ηξερα καν οτι τον γνωριζεις αυτον τωρα σ αυτο το ποστ το διαβασα εγω ειπα οτι καλα εκανες και εγραψες την διαφωνια σου αφου ειχες διαφορετικη γνωμη.δεν καταλαβαινω γιατι τα εγραψες ολα αυτα
    νταξ αρη, λαθος καταλαβα εγω τοτες..οκ ειπαμε απ το πληκτρολογιο δεν μπορει να καταλαβεις τον αλλο καμια φορα..

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπιλ σιγουρα εχεις δικιο για την πεθαμενη αγορα και ολα αυτα και συμφωνω. αλλα για ολα υπαρχουν αγοραστες νομιζω..μετρημενοι στα δαχτυλα αλλα υπαρχουν.

Και παρε παραδειγμα.. Υπηρξε ο αγοραστης που αγορασε το γνησιο CSL που πουλιόταν και εριξε και ενα σκασμο λεφτα απο πανω για να γινει καινουργιο..
    υπηρξε...αρα..

επισης ειναι και κατι αλλο..μπορει αυτος που το πουλαει να μην τον ενδιαφερει και πολυ, μπορει επισης να μην εχει οικονομικο προβλημα και θελει να το δωσει για κατι αλλο..

μπορει οπως λες σε αυτα τα λεφτα να πας σε E92 αλλα ειπαμε, ειναι κατι ποιο εξιδικευμενο, πως να το κανουμε, ενα Ε30 Μ3 γνησιο γιατι εχει τοσα λεφτα και ειναι σχεδον 30 χρονων? αμα ειναι παιρνεις Ε46 Μ3 σε αυτα τα λεφτα γιατι να παρεις Ε30!!

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..
    Ρε καποιον μου θυμιζει......
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

νταξ αρη, λαθος καταλαβα εγω τοτες..οκ ειπαμε απ το πληκτρολογιο δεν μπορει να καταλαβεις τον αλλο καμια φορα..
    στη ανδρικη μου τιμη δεν αναφερομουν σε σενα εγω σε επικροτησα που διαφωνησες και δεν καταπιες κατι που ειδες και σε πειραξε οπως κανουν αλλοι.
    που να ξερω οτι εσυ απο τα γιανιτσα ξερεις αυτον που ειναι στην θεσσαλονικη? αν ειχα υποψια οτι τον προμοταριζες θα σου τολεγα χωρις περιστροφες στα ισια και δημοσια απευθειας
    αντε γεια...

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στη ανδρικη μου τιμη δεν αναφερομουν σε σενα εγω σε επικροτησα που διαφωνησες και δεν καταπιες κατι που ειδες και σε πειραξε οπως κανουν αλλοι.
    που να ξερω οτι εσυ απο τα γιανιτσα ξερεις αυτον που ειναι στην θεσσαλονικη? αν ειχα υποψια οτι τον προμοταριζες θα σου τολεγα χωρις περιστροφες στα ισια και δημοσια απευθειας
    ενταξει καταλαβα τωρα πως το ειπες και τι εννοουσες τελικα... τι να κανουμε αρη ειμαστε και απο χωριο! ..βασικα ειμαι απο πελλα, οχι γιαννιτσα, ειναι κοντα στην θεσσαλονικη, για την ακριβεια τη μερα ειμαι στον καμπο και το βραδυ θεσσαλονικη!

8. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

hades7 (07-11-13)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά του στιλ το παίρνεις 10, ρίχνεις άλλα 5 και γίνεται κομπλέ για το Μ3 δεν ισχύουν! Ακούστε και εμάς τους ιδιοκτήτες που ξέρουμε πόσο εύκολα φεύγει το χρήμα όταν συντηρείς Μ3....
    Έτσι ακριβώς είναι φίλε!
    Θυμάσαι τα διάφορα 325 Ε92 που βλέπαμε να κυκλοφορούνε σε τι κατάσταση τα είχαν..!
    Πόσο μάλλον για Μ3 που και "ειδικο" είναι & πιο πολλά χρόνια που κυκλοφορεί σαν αμάξι!!!
    Detailing Madness

10. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

EVERGET (08-11-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια μην τρελαινεστε,η εποχη ειναι περιεργη.

Αμαξι στα 13χιλ στο car.gr το πηραμε 9.7χιλ (αυριο συγκεκριμενα).

Γνησιο Μ3 Ε30 αψεγαδιαστο δεν συζηταγε περυσι να το πουλησει,φετος που τoν ψαρεψα μου αρχιζει ''το εχω και καθεται,γκρινιαζει η γυναικα'',ανεβα να το συζητησουμε και βλεπουμε'' μου λεει στο τελος.Πριν 2 χρονια ζηταγε 30χιλιαρικα φετος θεωρω max 20χιλ και πρεπει να κερασει και καφε.

Θελω να πω οτι η αγορα αυτοκινητου σημερα αλλα και παντα ειχε και εχει πολλους παραμετρους,ακομα περισσοτερους στην εποχη μας.

Για ολα υπαρχει αγοραστης καταλληλος...για ολα,παρτε το χαμπαρι.Μην πατε μακρυα,Μ3 Ε46 (γνωστο κοντραδικο) καραταλαιπωρημενο και χοντρα χτυπημενο εχει πουληθει και αγοραστει 3 φορες τα 3 τελευταια χρονια και οχι σε λιγα λεφτα (12-15χιλ) και τωρα ειναι παλι στο car.gr.Οι αγοραστες του ασχετοι και κοροιδα,αλλα αγορασανε ομως.

Ενταξει την περασαμε την Οικονομικη θεωρια ολοι μας,δεν ''κοπηκε'' κανενας μας.Ο Αιμιλιος αμαξι θα παρει,τον πρηξαμε!!!

Ομως,αυτο που λεγανε οι καθηγητες μου στο πανεπιστημιο οτι αγοραστης-πωλητης πρεπει να συναντηθουνε στην μεση και να διαμορφωσουνε μια τιμη απο κοινου θεωρω οτι ελαχιστα ισχυει πλεον.Ο αγοραστης εχει το πανω χερι κα ακολουθει ο πωλητης (αν θελει/εχει αναγκη πραγματικα ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ).

Οποιος πουλαει σημερα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος οτι θα χασει αλλα ισως κερδισει αγοραζοντας το επομενο αν ειναι μεγαλης κστηγοριας αυτοκινητο.Πουλας φθηνα-αγοραζεις φθηνα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 07-11-13 στις 22:18
    insane in the ///Midbrain

12. The Following 12 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

A8hnaios (07-11-13), BILL007 (08-11-13), dark knight (08-11-13), Dermatis (07-11-13), Dimimav (07-11-13), ghost-rider (08-11-13), hades7 (07-11-13), Leonidas_E39 (08-11-13), Loukas (07-11-13), mark e92 (08-11-13), Vasilis M3 (08-11-13), zaharias (07-11-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το αυτο
    αντε γεια...

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εκανα παραθεση γιατι απευθυνομουν σε σενα αρη. ελπιζω να μην ειναι κατι κακο.

οσο αναφορα την δικη σου περιπτωση το ιδιο πραγμα λεμε.

αρα με λιγα λογια εσυ λες οτι τον τελευταιο λογο τον εχει ο αγοραστης. συμφωνω με αυτο αρη.

απλα ξερεις σε τι διαφωνω? με την αρνητικη σταση που μπορει να κρατησει κανεις, με αφορμη την κριση και να απαξιωνει αυτον που πουλαει κατι και να λεει φιλε εγω εχω το χρημα και δεν πανα το πουλας εσυ οσο θες..εγω θα σου δωσω τοσα..

θελω να πω οτι μπορει και αυτος που αγοραζει σημερα και συμπεριφερεται ετσι μπορει αυριο οταν θα πουλαει αυτος κατι, να του φερθουν με τον ιδιο τροπο..εκει πως νομιζεις οτι θα νιωσει ο αλλος?

εμ παση περιπτωση ολα καλα και για να μην ξεφευγουμε απ το θεμα οπως σωστα λες.

εγω θα προτεινα στον φιλο αιμιλιο που ψαχνει να μας δωσει μια εικονα του το χρηματικο ποσο ειναι διαθεσιμος να δωσει για να αγορασει ενα τετοιο αυτοκινητο..γιατι αν πιανουμε και συζηταμε ολα τα αυτοκινητα που υπαρχουν στο καρ δεν βγαινει νοημα..

αν πχ λεει ο ανθρωπος εγω ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 15 χιλιαδες δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο τον 26 χιλιαδων.
    +10000000000000000000
    μερικα γενικα σχολια και απο μενα : ο καθενας το βλεπει απο την δικη του πλευρα ... :-) και ειναι λογικο ....
    πρεπει ομως σε καθε περιπτωση να σεβομαστε το budget του αγοραστη αλλα και την πλευρα του πωλητη...
    εγω σαν πωλητης καποια στιγμη ( αλλαξα γνωμη μπορει και να ξαναλλαξω παλι) :-) εχω ακουσει διαφορα απιστευτα...
    συνηθως απο τον αγοραστη γινονται απιστευτες προσπαθειες να υποβιβασουν το αμαξι του πωλητη ... με διαφορα
    απιστευτα πραγματα που πραγματικα δεν θελω να αναφερθω. ο ιδιοκτητης μπορειι να ελεγξει καλυτερα απο τον καθενα το αμαξι
    του και παντα με την ιδιοτητα του ιδιοκτητη και με γραπτα στοιχεια απο τις εκαστοτε αντιπροσωπιες!... εχω ακουσει και το
    απιστευτο πως ειναι μειονεκτημα πως το αμαξι ειναι του 2006 γιατι εχει φορο πολυτελειασ...
    ενω απο την αλλη ο αγοραστης ψαχνει για αμαξι σε οσο το δυνατον καλη κατασταση !! δεν ειναι κακο οταν ο αγοραστης δεν
    μπορει διαθεσει τα λεφτα που ζηταει ο αγοραστης (δεν εξεταζω αν σωστα η οχι το πουλαει καποιοσ σε καποια συγκεκριμενη τιμη)
    να εχει το θαρρος να το παραδεχτει οτι δεν μπορει να διαθεσει αυτα τα λεφτα ...αντι να βρισκει τροπους να υποβιβασει το αμαξι!! ολοι την
    γνωμη μας λεμε αλλα καλο ειναι να σεβομαστε την θεση του καθενα εδω μεσα .... μιλαω γενικα και δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν .... ειναι δυσκολη η συγκεκριμενη κατηγορια αυτοκινητου..!! το σημαντικοτερο ειναι να ειναι σε καλη κατασταση το αμαξι, ποσο το προσεχει ο ιδιοκτητης και οχι τοσο αν ειναι 50χιλ η 100χιλ χιλιομετρα παραπανω!! δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα !!

15. The Following 5 Users Say Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

A8hnaios (08-11-13), chrisgiapz3 (08-11-13), doctore (08-11-13), Leonidas_E39 (08-11-13), steliosm46 (08-11-13)

Σελίδα 25 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 15232425262735 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP