Next Event!!
![]()
Next Event!!
![]()
997 Turbo
Bazil Van Sinner (09-11-14), gant (10-11-14), Karizma Z4 (09-11-14), VanVIC (09-11-14), Vassilis ///M (10-11-14)
Εαν υπαρχει θεμα με μια ανακοινωση μπορει να την κατεβασει καποιος...
Απλα επειδη την καναμε τελευταια στιγμη για να ειναι οκ ο καιρος και μερικα παιδια και απο το fans μπορει να μην το εχουν δει το ανεβασα και εδω.
Σχετικα με τους quest, εχουμε δειξει οτι δεν εχουμε προβλημα οπως ο Gant ειχε προσκαλεστει στο track day μας στις Σερρες μετα απο επικοινωνια που ειχε μαζι μας!!
997 Turbo
Δε βλέπω κάποιο θέμα με την ανακοίνωση (προσωπική γνώμη εκφράζω), για την ουσία ρώτησα και εξηγήθηκα.
Θεωρώ λογικό αυτό που γράφεις περί ενημέρωσης μελών των www.bmwfans.gr που συμβαίνει να είναι και μέλη της οργάνωσής σας αλλά θα περίμενα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να παρακολουθούν το site σας τόσο τακτικά όσο και το bmwfans ωστε να μην περιμένετε να ενημερωθούν απο εδώ.
Αναφορικά με τους guests, ενδεχομένως να μην αντιλαμαβνόμαστε τον όρο με τον ίδιο τρόπο. Εγώ το καταλαβαίνω σαν παροχή (απο μέρους σας) δικαιώματος σε κάποιον που θα ενδιαφερόταν να γίνει και μέλος σας, να δοκιμάσει συμμετοχή "full option" όπως και τα τακτικά μέλη και να διαμορφώσει άποψη.
Δεν ξέρω πώς ηταν η συμμετοχή του αγαπητού gant στο εκπληκτικό (κρίνοντας απο τις photo) event σας στις Σέρρες αλλά είχα την αίσθηση οτι η συμμετοχή του αρκέστηκε στην λήψη φωτογραφιών. Λάθος κάνω ;
aristent (09-11-14), Bazil Van Sinner (09-11-14), Dimimav (10-11-14), doctore (09-11-14), mark e92 (10-11-14), ntinos (12-01-15), VanVIC (09-11-14), Vassilis ///M (10-11-14)
καλα εσυ με τον V8 και ο Πατρινος με τον V10,να αλληλοκαλεστειτε......εμενα τον 4κυλινδρο θα με καλεσετε???
Βαγγέλη υπάρχουν κι εδώ μέλη που είναι μέλη και στο speedsector. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, στο μυαλό μού'ρχεται ο karizma Z4. Αν όντως ενδιαφέρεσαι, μπορείς να του ζητήσεις να σε συστήσει.
Απ'ότι γνωρίζω, για να γίνεις μέλος εκεί, υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές-συνθήκες που πρέπει να ικανοποιούνται και δεν ξέρω κατά πόσο οι περισσότεροι απο εμάς εδώ -αν θέλαμε- θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε.
Το οτι έχουν κανόνες και προϋποθέσεις ένταξης -για μένα- καλό και σεβαστό είναι. Το οτι απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, επίσης θεμιτό είναι.
Επειδή όμως στο τέλος, τους ίδιους δρόμους μοιραζόμαστε, την ίδια αγάπη για την αυτοκίνηση αλλά και επειδή -είτε το θέλουμε είτε όχι- όλα εδώ θα μείνουν, καλό είναι να εστιάζουμε στους ανθρώπους περισσότερο απ'ότι στα αμάξια, όσο καλά κι αν είναι αυτά.
Αν και στο speedsector συμφωνούν με την λογική αυτή, θα έχουμε αρκετά περισσότερα πράγματα να μοιρστούμε, πέρα απο το να θαυμάζουμε τις ομολογουμένως άρτια οργανωμένες εκδηλώσεις τους με τα ωραία οχήματα και τις καλλιτεχνικές λήψεις.
![]()
Το track day ηταν κλειστο για ολο το S/K απο το SpeedSector.
Mε τον ''Gant'' μιλησαμε και μου ζητησε να ερθει οχι για τις φωτο αλλα για να δει το ολο event. Φυσικα και δεν ειχαμε κανενα θεμα....
Εγω σεβομαι ολους τους petrolhead αλλα δυστυχως εχουμε καποιους κανονες για την σωστη λειτουργια της καθε μας εκδηλωσης.
997 Turbo