I m on a roll nigges. Blog μου φαίνεται θα φτιάξω...
Η κατασκευή ράμπας για τετραπληγικό άτομο σταμάτησε μετά από ενέργειες περιοίκων οι οποίοι έχουν στραφεί ακόμα και εναντίον της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λαυρεωτικής με το αιτιολογικό ότι <<ενοχλούνται με το θέαμα και ότι με το άνοιγμα της ράμπας χάνεται μια θέση πάρκινγκ στη σκιά>>.
https://www.esaea.gr/index.php?modul...sition=20%3A20
Ναι, στο Ελλάντα ζούμε.![]()

Ρε παιδιά τι γίνεται σ αυτή τη χώρα πια;;; Είναι να χάνεις το μυαλό σου.
https://www.newsit.gr/default.php?pn...201959&catid=3Έχουμε 200.000 εκπαιδευτικούς και οι 5.000 δεν διδάσκουν λόγω ψυχολογικών προβλημάτων - Ελεγκτές "χτενίζουν" το Δημόσιο να βρουν τους κοπανατζήδες
Τα ψεματα τελειωνουν για τα τρωκτικα.
Ισα ισα, τωρα ειναι καλη επενδυση το ακινητο γιατι εσκασε η φουσκα. Απλως τωρα δεν υπαρχουν λεφτα.
Bazil Van Sinner (06-04-13)
τελικά φίλε εγώ δεν βλέπω να τελειώνει τπτ εκτός απο τα τελευταία αποθέματα υπόμονής μας...
μας έχουν σπάσει τα @@ εδώ και πόσο καιρό για το αν θα φύγουν 25κ δημόσιοι. ούτε η τόλμη και γοητεία να'ταν πια το θέμα...
καταδικασμένοι είμαστε τελικά. λεχρίτης και ο αντώνης, σαν τον συμφοιτητή του, ενώ ο στουρνάρας είναι γτπ τελικά...κουκλάκι και τπτ παραπάνω. του κώλου τεχνοκράτης είναι και αυτός...
εδώ φίλε θέλει @@ όχι αστεία...ένα και ένα κάνουν δύο. βούλω όλοι, τέρμα τα ψέμματα.
sympether with chiefτης
επίσεις, τι πάει να πεί επένδυση? επένδυση να πάρεις ένα ακίνητο της τάξεως των 150-170 χιλιάδων για εκμετάλευση με απόδοση 600 ευρώ το μήνα???
ε όχι και επένδυση ρε παιδιά. αυτό είναι η μεγαλύτερη μ@λ@κί@ που μπορεί να κάνει κάποιος. το να το πάρεις και σε 2 χρόνια να το δώσεις +50-60 χιλιάδες, να πω οκ.
sympether with chiefτης
doctore (05-04-13)