Αυριο πρωί θα τα βάλω και εγω στην τράπεζα .
Αυριο πρωί θα τα βάλω και εγω στην τράπεζα .
aristent (31-05-12)
H πληρωμή έγινε σήμερα στις 8.30 -> έβαλα και 2 ευρώ παραπάνω μήπως αλλάξει η ισοτιμία λιγάκι μέχρι να πληρώσουμε τον πωλητή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΗ!![]()
aristent (31-05-12), bimmer-corfu (31-05-12)
Η πληρωμή θα γίνει Σάββατο-αν δεν αλλάξει κάτι-που θα ανέβω Λάρισα και θα κανονίσει ο Άρης καφέ με τους υπόλοιπους Λαρισσαίους! ε Άρη?![]()
![]()
aristent (31-05-12)
aristent (01-06-12)
Είχαμε κανένα νέο από την αγορά?
Στείλανε μήπως tracking number να το κάνουμε ανανέωση κάθε 5 λεπτά?![]()
aristent (03-06-12)
aristent (03-06-12), bimmer-corfu (03-06-12)
Σημερα εστειλα με PayPal τα χρηματα στον πωλητη(460 ευρω)
Περιμενω νεα τωρα......
....αλλα εχω εκκρεμοτητα για την διευθυνση αποστολης στη Ναουσσα,.....
....περιμενω απο ΔημητρηςΜ3 να μου δωσει στοιχεια.....εαν ομως δεν εχει δει το ΠΜ.που του εχω στειλει ή το παρων θρεντ, ας μου στειλει με ΠΜ την διευθυνση του ο Ιορδανης BMWNAOUSSA.
Τα χρηματα που εχω λαβει μεχρι στιγμης ειναι απο:
α)BMWNAOUSSA (Ιορδανης) 67 euro
β)120ie87 (Ηλιας ) 66 euro
γ)bimmercorfu (Πετρος ) 71 euro
ΣΥΝΟΛΟ: 204 EURO
bimmer-corfu (04-06-12)
Άριστος σε όλα Άρη
Κρίμα που δεν ήρθες στην συνάντηση σήμερα να γνωριστούμε-και να ξεχρεώσω και το υπόλοιπο μου
Δεν ξέρω αν θα προλάβω αύριο να τα πούμε καθώς έχω το ταξίδι της επιστροφής και Τρίτη ξεκινάει η εξεταστική οπότε λέω να ανοίξω και κανένα βιβλίο να πάρει αέρααλλιώς στις εκλογές κοντά είναι-ελπίζω να μην σου δημιουργεί πρόβλημα, αλλιώς μου στέλνεις λογαριασμό και στα καταθέτω εκεί
άντε και καλό μπάξιμο μόλις έρθουν !![]()
![]()
aristent (03-06-12)
για τα καλα σου λογια.
...να ειμαστε καλα και θα βρεθουμε στο μελλον,.....στεναχωρηθηκα πολυ που δεν ημουν μαζι σας,αλλα τι να κανουμε?....απο τις 3 πανελληνιες του Bmwfans μονο στην περσυνη καταφερα να ειμαι....και ηταν τελεια!!!....αφου απο την χαρα μου ολο τραγουδια τους ελεγα....λιγο χαροκαμμενα,..... αλλα αυτοι εκει!!!.......γελουσαν απτοητοι!!!![]()
Λεφτα???...κανενα προβλημα Ανδρεα!!!!
....λεφτα υπαρχουν!!!...
....τουλαχιστον για τοσα!!!!![]()
![]()
![]()
Andri (03-06-12), bimmer-corfu (04-06-12)