σινεμπλοκ μπροστα στις 110.000
τροχαλια κομμενη στις 115.000
κ τωρα παω για αμορτισερ κ δισοπλακες μπροστα στις 134.000
το αμαξι ειναι ακριβως 9 χρονων...το προσεχω αλλα κ το "σκιζω" στα ταξιδια.
σινεμπλοκ μπροστα στις 110.000
τροχαλια κομμενη στις 115.000
κ τωρα παω για αμορτισερ κ δισοπλακες μπροστα στις 134.000
το αμαξι ειναι ακριβως 9 χρονων...το προσεχω αλλα κ το "σκιζω" στα ταξιδια.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
Καλορίζικο το μπάξιμο Πάρη!
Το λαστιχάκι αυτό που αναφέρεις είναι ο #5...
https://bmwfans.info/parts-catalog/E...ure_regulator/
Από τη μία μεριά κουμπώνει πάνω στο φίλτρο βενζίνης και από την άλλη πάνω στο φιλτροκούτι. Αυτό χρησιμοποιείται για να δημιουργεί υποπίεση (vacuum)) από την πολλαπλή εισαγωγής στο φίλτρο βενζίνης!
Αφού σου είχε κοπεί αυτό το λαστιχάκι (κλασικό πρόβλημα) να ξέρεις ότι το μοτόρι σου δούλευε με σημαντική απώλεια ισχύος, λόγω κακών μειγμάτων...
Καλορίζικο και πάλι Πάρη το μπάξιμο!![]()
Bazil Van Sinner (08-12-13), BILL007 (08-12-13), zaharias (08-12-13)
Ευχαριστω Τασο να εισαι καλα!
Αν και τα δεν το ευχαριστηθηκα πληρως γτ μου καναν νερα τα ξενον. Τα angel βεβαια κορυφη
Μαλιστα καταλαβα οτι ειναι καποια υποπιεση αλλα δεν ηξερα που παει .....
Θα το παραγγειλω να το αλλαξω! Θελει γρυλο εεεε ?
Δεν τα γλυτωνω τα εργατικα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Πάρη στο παραπάνω link με τα ανταλλακτικά, ο αριθμός #4 είναι μεταλλικό σωληνάκι (δεν χρειάζεται αντικατάσταση), και τα λαστιχάκια #5 στις δύο άκρες εκατέρωθεν του σωλήνα #4 αλλάζονται. Από την πλευρά του φίλτρου βενζίνης λίγο δύσκολο να σου έχει σκιστεί. Συνήθως εκεί που κουμπώνει στο φίλτρο αέρα ξεραίνεται και θέλει αντικατάσταση, όπως στην περίπτωσή σου. Αγόρασε ένα κομματάκι λάστιχο αντίστοιχης διαμέτρου από ένα συνεργείο, με κόστος από μηδέν εώς μερικά cents και βάλτο μόνος σου! Κουμπωτό είναι.
Αν σου έχει σκιστεί από την πλευρά του φίλτρου βενζίνης (μικρή πιθανότητα), τότε δυστυχώς πρέπει να πέσεις από κάτω για να το αλλάξεις..
BILL007 (08-12-13), nikos valvetronic (08-12-13)
Ναι το διαπιστωσα και εγω τωρα που κατεβηκα κατω οτι εχει σκιστει και κοπει μονο το προσθετο λαστιχακι απο πανω οποτε αυριο θα παω να παρω ενα κομματι λαστιχο να το βαλω. Θα πεσω και απο κατω να το ελενξω να μαι σιγουρος
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
τωρα και αρκετο καιρο στην αρχη οταν αναβω το αριστερο φλας αναβωσβηνει τρει τεσσερης φωρες γρηγωρα αλλα μετα στρωνει τωρα τελευταια μου το κραταει ακομα περισοτερο και μου παιζει τα νευρα μου τη παιζει να ειναι ? μου ειπαν το εγκεφαλακι για τα φωτα ,ειναι αυτο?τα λαμπακια δεν ειναι τα τσεκαρα αναβουν ολα κανονικα.
BILL007 (08-12-13)

Φίλε μου είχα το ίδιο θεμα...τοκανε αυτό(αναβοσβημα 3-4 φορες) αρχικά μετα εστρωνε....και μετα απο λίγο καιρο τοκανε μονιμα. Δεν ηταν οι λαμπες. Ειχε βραχυκυκλωσει η πλακετα των πισω φωτων. Εγινε συνδεση bypass απο ηλ-γο και ολα οκ.....
υ.γ αρα τσεκαρε και αυτο το θεμα.....
I love Bmw machines
BILL007 (08-12-13)
Αφου εκλεισε 10 και κατι χρονια το 46αρι μου ειπε να μου κανει και μενα ενα δωρακι τωρα που πλησιαζουν οι γιορτες. Αναψε το λαμπακι του νερου του ψυγειου οτι εχει χαμηλη σταθμη, συμπληρωσα ενα λιτρο νερακι, το εχασε και ξανα αναψε. Λεω κολαρο εχουμε αλλαξει μαλλον το παγουρι υπερχειλισης θα ναι. Πηγα στο συνεργειο το πρεσαραμε και οντως παγουρι ψυγειου, το αντικαταστησαμε με γνησιο βαλαμε και αντιψυκτικο και ετοιμοι. Με αυτο το φορουμ πραγματικα πολλες φορες απο προβληματα αλλων ξερω τι θα αντιμετωπισω. Σας ευχαριστω λοιπον για αλλη μια φορα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 14-12-13 στις 19:41
quattro ist fur sissies
Bazil Van Sinner (14-12-13), BILL007 (14-12-13), Panos 316T (15-12-13)
1η φορά το άλλαξες ή αυτή ήταν η δεύτερη?