Βλαβες εώς προς τι ? Τα συγκεκριμένα τα φοράω και γω στο δικό μου και δεν έχει βγάλει τπτ ! Μόνο ψυγεία που δεν εχω και δεν χρειάζονται όπως το εχω τωρα ..
Βλαβες εώς προς τι ? Τα συγκεκριμένα τα φοράω και γω στο δικό μου και δεν έχει βγάλει τπτ ! Μόνο ψυγεία που δεν εχω και δεν χρειάζονται όπως το εχω τωρα ..
Powered by
chief (07-11-13), steliosm46 (07-11-13)
ο χρονος ειναι ο καλητερος κρητης με το καλο να πουληθει να μαθουμε σε τι τιμη και να δουμε τοτε εκ των υστερων ποιανου οι εκτιμησεις ηταν σωστες.μεχρι τοτε μπορουμε να αμπελοφυλοσοφουμε ολοι μαζι με εμενα συμπεραλαμβανομενου
αντε γεια...
Bazil Van Sinner (07-11-13), Loukas (07-11-13)
εγω δεν κανω καμια εκτιμηση ποσο θα πουληθει, απλα ανεφερα γιατι καποια παιδια λετε οτι ειναι παρα πολυ υψηλη η τιμη, εγω απλα ειπα την γνωμη μου οτι η τιμη μου φενεται στα πλασια της λογικης!
δεν κανω καμια εκτιμηση
το ποσο θα πουληθει και αν πουληθει, γιατι μπορει αυριο να ξυπνησει ο ανθρωπος και να πει δεν το πουλαω, το ποσο θα πουληθει λοιπον εξαρταται απο τον εκαστοτε ενδιαφερομενο ποσα ειναι διαθεσιμος να δωσει και τον πωλητη ποσο ειναι διατεθιμενος να το δωσει..
για αυτο ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι ο πωλητης μπορει να μην τον πολυενδιαφερει και να το δωσει και 2 και 3 ή και 4 χιλιαρικα κατω.. ή μπορει να ειναι απολυτος δεν το ξερω αυτο και να λεει αυτη την τιμη το δινω οχι ποιο κατω, εαν δεν πουληθει το κραταω..ειναι καθαρα θεμα και των δυο..
Αρη εσυ οταν ηταν να παρεις τα χρηματα που ηταν να παρεις απ την ασφαλεια σου γιατι δεν αρκεστηκες σε αυτα που σου προτειναν εξ αρχης? Επεμενες και πολυ καλα εκανες, γιατι πιστευες οτι δεν αξιζες ή οτι δεν επρεπε να παρεις αυτα που σου προτειναν γιατι αυτα που σου προτειναν προφανως ηταν ενα χαμηλο μεσο ορο της αγορας, φυσικα δεν ηταν αυτα που επρεπε να παρεις.. αλλα ειπες οχι, εγω θελω να παρω αυτα που μου αναλογουν, αυτα που συμφωνησα στο συμβολαιο μου και πληρωνα, αν μου το κλεψουν αυτα να παρω..
και λεω οτι πολυ καλα εκανες..
οπως ειπες αν ακουγα καποιους θα εχανα 6-7 χιλιαρικα..
αρα λοιπον..ετσι κατι παρομοιο ειναι και εδω..σε αυτη την περιπτωση που συζηταμε..
στελιο στους κατα καιρους σχολιασμους τιμης αυτοκινητων εχω λαβει μερος και εγω, δεν εκανα παραθεση απαντησης σε δικα σου λεγομενα.αυτο που ηθελα να μεταφερω ειναι οτι τον τελευταιο λογο τον εχει αυτος που θα διαθεσει το χρημα, εκτιμητης ειναι Μονο ο αγοραστης αυτος που βγαζει το χρημα και το ακουμπαει στο τραπεζι ο οποιος παιρνει και το ρισκο της σωστης αγορας.το να λεμε εμεις απεξω καλοπροαιρετα παντα αυτο αποδεδειγμενο ναι δωσε τοσα εχει εξτρα ειναι πιστολι ειναι ειναι μπορει να τον παρασηρουμε σε βεβιασμενη κινηση και μπορει λανθασμενη.το ιδιο εχει συμβει και στα θρεντ πωλησης αυτοκινητων μελων κρατα το θα γινει συλλεκτικο θα μπει στο μουσειο μην το δωσεις για ενα κομματι ψωμι και και και και ο πωλητης παντα χανει λεφτα μετατιθωντας στο μελλον την πωληση(εχει κουβεντιαστει πολλακις σε ουκ ολιγα θρεντ με παραδωσεις πινακιδων και λοιπα)
οσο για την περιπτωση την δικη μου θυμασαι οτι μου λεγε ο αλλος παρτα και μην το πεις ουτε του παπα με επαρση ανθρωπου που τα γνωριοζει καλα τα πραγματα(χωρις δολο βεβαια).η διαφορα στην δικη μου περιπτωση ηταν οτι εγω δεν πουλαγα κατι απλα ζητουσα το αντικρυσμα των χρηματων που πληρωνα σαν ασφαλεια κινδυνου για κατι που εκεινοι προσδιορισαν την αξια του και εγω πληρωνα το αντιστοιχο χρηματικο τιμημα.
ελπιζω να σε καλυψα και ελπιζω να μην βγουμε απο το θεμα μας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 07-11-13 στις 18:32
αντε γεια...
aimiliosbmw (07-11-13)
εκανα παραθεση γιατι απευθυνομουν σε σενα αρη. ελπιζω να μην ειναι κατι κακο.
οσο αναφορα την δικη σου περιπτωση το ιδιο πραγμα λεμε.
αρα με λιγα λογια εσυ λες οτι τον τελευταιο λογο τον εχει ο αγοραστης. συμφωνω με αυτο αρη.
απλα ξερεις σε τι διαφωνω? με την αρνητικη σταση που μπορει να κρατησει κανεις, με αφορμη την κριση και να απαξιωνει αυτον που πουλαει κατι και να λεει φιλε εγω εχω το χρημα και δεν πανα το πουλας εσυ οσο θες..εγω θα σου δωσω τοσα..
θελω να πω οτι μπορει και αυτος που αγοραζει σημερα και συμπεριφερεται ετσι μπορει αυριο οταν θα πουλαει αυτος κατι, να του φερθουν με τον ιδιο τροπο..εκει πως νομιζεις οτι θα νιωσει ο αλλος?
εμ παση περιπτωση ολα καλα και για να μην ξεφευγουμε απ το θεμα οπως σωστα λες.
εγω θα προτεινα στον φιλο αιμιλιο που ψαχνει να μας δωσει μια εικονα του το χρηματικο ποσο ειναι διαθεσιμος να δωσει για να αγορασει ενα τετοιο αυτοκινητο..γιατι αν πιανουμε και συζηταμε ολα τα αυτοκινητα που υπαρχουν στο καρ δεν βγαινει νοημα..
αν πχ λεει ο ανθρωπος εγω ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 15 χιλιαδες δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο τον 26 χιλιαδων.
οι διαφορετικες οπτικες γωνιες που εχει ο καθενας για ενα θεμα συμβαλλουν στο να διευρυνεται και αναθεωρειται ο τροπος σκεψης ολων μας να αλλαζει και να γινεται ευρυτερη.γιαυτο και τα θρεντ φτανουν σε εκταση τοσες σελιδες.δεν υπαρχει ποιο βαρετο πραγμα απο το να μοιραζεις και να λαμβανεις ανουσια θανκς φρεντ ρικουεστ του κωλου κτλ.το να διαβαζουμε κατι εγω εσυ ολοι που διαφωνουμε πρεπει να το εκφραζουμε τεκμηριωμενα και οχι να λεμε ενταξει αυτος ειναι φιλος μου τον συμπαθω ειναι παλιος δεν ξερω τι προσπερνα το.εχεις αλλη αποψη πες την και μην σκεφτεσαι αν εξω απο εδω ειναι φιλος σου, και αν ειναι φιλος σου μην του λες αυτα που θελει να ακουσει αλλα αυτα που πρεπει να του πεις πραγματικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 07-11-13 στις 19:12
αντε γεια...
Παιδιά όλοι μια χαρά τα λέμε...
Εγώ απλά θα κάνω τη τοποθέτηση διαφορετικά αφού έχω δημιουργήσει ερωτηματικά για το ποσό που διαθέτω...στα 15 μακάρι να υπήρχε κάτι ενδιαφέρον,γύρω στα 20 για ένα αρκετά καλό και 25 ταβάνι αλλα όχι για αυτοκίνητα που θα έχουν 1500000khm.Τότε θα μιλάμε για αυτοκίνητο πολύ αστεράτο και δε μιλάω για τα χ extra που είναι καλοδεχούμενα.![]()
Vasilis M3 (08-11-13)
τι ανουσια θενκσ και ρικουεσκ του κωλου εννοεις, σε ποιον ανεφερεσε? αναφερεσαι σε μενα?
την αποψη μου δεν την καταλαβες? εγραψα την αποψη μου ξεκαθαρα! πες μου τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα?
τι εννοεις ειναι φιλος μου και εξω απο εδω να του πω οτι πρεπει κλπ?
ειπα ειναι γνωστος μου..αυτο
οπως εχει και εσυ και αλλα μελη του φορουμ γνωστους και λενε αα ναι ρε συ αυτο το αμαξι το ξερω.. ειναι καλο ή ειναι μετριο ετσι ειπα και εγω..
με το παλικαρι αυτο ειναι φιλος ενος φιλου μου, ενος απ το χωριο μου να στο ετσι απλα.. εχουμε πει 5 πραγματα, δεν ειμαστε κολητοι, ουτε εχω το τηλεφωνο του, ειναι απλα γνωστος μου, οπως ειναι γνωστοι μου και αλλα μελη απ το φορουμ.. ουτε εχω να κερδισω τιποτε, αυτο εβαλες εσυ στο μυαλο σου?
επειδη ειπα οτι το καλο πρεπει να πληρωνεται εβαλες με το μυαλο σου οτι ειναι φιλος μου και δεν πρεπει να μιλαμε ετσι και τετοια?
Ειπα οτι το αυτοκινητο ειναι καλο, εχει πολλα εξτρα και ακριβα και οτι η τιμη μου φενεται οτι αξιζει για αυτο το αυτοκινητο! αυτο και τιποτε αλλο.
δεν μπορω να το πω ποιο απλα..
τι να κανουμε τωρα, δεν εχουμε ολοι την ιδια αποψη με την δικη σου.
ρε θα τρελαθω ρε χρυσο μου παιδι δεν αναφερομαι σε σενα δεν ηξερα καν οτι τον γνωριζεις αυτον τωρα σ αυτο το ποστ το διαβασα εγω ειπα οτι καλα εκανες και εγραψες την διαφωνια σου αφου ειχες διαφορετικη γνωμη.δεν καταλαβαινω γιατι τα εγραψες ολα αυτα
αντε γεια...
steliosm46 (07-11-13)