Εχω εγω Α1300 , άντε να δουμε τι θα γίνει .. Μπορεις να δώσεις info που το διαβασες;;
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Εχω εγω Α1300 , άντε να δουμε τι θα γίνει .. Μπορεις να δώσεις info που το διαβασες;;
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

και εμενα το 4s τετοιο φορτιστη εχει, ετσι με λιγο search βρηκα αυτο αρα ισχυει το προγραμμα ανταλλαγης.
https://www.iphonehellas.gr

επανερχομαι στο θεμα του φορτιστή που θελει αντικατασταση, σημερα πηγα κ αφησα τον φορτιστή μου (οχι το καλωδιο αυτο δεν το αλλαζουν) σε 5-7 εργασιμες θα ενημερωθω τηλεφωνικα για να παραλαβω τον νεο φορτιστή
χρειαζοταν κ τηλ για τον σειριακο αριθμο
για την ενημερωση μεσω φορουμ

Χρίστος (30-06-14)

Σκέφτομαι να αγοράσω το macbook pro retina 13inch για νέο λαπτοπ.
Με προβληματίζει λίγο η μετάβαση από windows σε mac όμως,
καθότι δεν έχω καθόλου επαφή με το λειτουργικό.
Αξίζει η αλλαγή, δεδομένου ότι θα θελα να το κρατήσω για καιρό
κι όχι να αλλάξω σε 2 χρόνια?
Επίσης θα έχω θέμα συμβατότητας με έναν εξωτερικό σκληρό wd που έχω?
Σ ενός φίλου mac που τον είχα συνδέσει δεν τον αναγνώριζε.

δε τον αναγνωριζε καν, δυσκολο.
απλα το mac θελει αλλο φορματ για το σκληρο και εσυ μαλλον τον ειχες NTFS.
Υπαρχουν βεβαια καποια ομορφα apps που σου τα διαβαζει μετα ολα οπως πρεπει.
πχ: paragon NTFS for mac
chrisgiapz3 (30-06-14)

H Apple μόλις έκανε διαθέσιμο στο κοινό το iOS 7.1.2 software update για iPhone, iPad και iPod touch.
Η νέα αυτή αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ και φέρνει βελτιώσεις στην συνδεσμολογία iBeacon καθώς επίσης διορθώνει και ένα bug στην μεταφορά δεδομένων για συγκεκριμένα αξεσουάρ τρίτων. Τέλος δίνει λύση και στο πρόβλημα που είχε προκύψει με την κρυπτογράφηση των συνημμένων αρχείων της εφαρμογής του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αν κάποιος από εσάς έχει την συσκευή του jailbroken στην iOS 7.1.1 να μν φοβηθει την αναβάθμιση μιας και ΔΕΝ υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το jailbreak σας. Δοκιμαστηκε και παιζει κανονικα το pangu

Χρίστο είμαι στην 7.0.6, να κάνω καθαρή εγκατάσταση την 7.1.2???
Φορμάτ κτλ ??

για να σπασεις ή ρωτας αν αξιζει να πας 7.1.2?
εγω 7.1.1 ειμαι και κατεβαζω την νεα

μπορεις και ΟΤΑ αλλα καλυτερα απο itunes για διαφορους λογους