Θα βγει μεγαλος αντρας.
Θα βγει.
Πρεπει ομως να καει και αυτος στην πυρα πριν καταλαβουμε τι ζωη μας εξασφαλισε.
Οπως ολοι οι μεταρυθμιστες
ναι
οχι
Θα βγει μεγαλος αντρας.
Θα βγει.
Πρεπει ομως να καει και αυτος στην πυρα πριν καταλαβουμε τι ζωη μας εξασφαλισε.
Οπως ολοι οι μεταρυθμιστες
ο συγχρονος ελληνας μου θυμιζει το παιδι μιας ευπορης και μορφωμενης οικογενειας με κουλτουρα,μεγαλωνει ο βλακας στο καλυτερο περιβαλλον εχει ολα τα εφοδια εχει ολες τις προυποθεσεις να πετυχει, σαν ανθρωπος εννοω οχι επαγγελματικα, αυτο μου ειναι αδιαφορο και τον βλεπεις σε μια ηλικια και λες πως τα καταφερες ρε κυριζι πως τα καταφερες να γινεις αυτο το απαισιο πραμα που εισαι και κουβαλας στον εγκεφαλο σου στον τροπο σκεψης σου στον τροπο συμπεριφορας σου αποτυχημενε και ρχετε ο ερμος ο πατερας(ο αρχαιος που λεγαμε προγονος) να συχτηριζει που δεν φορεσε εκεινη την αποφραδα μερα την καποτα και βγαλε στην κοινωνια αυτο το ξερασμα
αντε γεια...
Bitz (19-01-13), katrin_bmw (19-01-13), nfot (19-01-13), Stamatis (19-01-13)
Φόρος πολυτελείας
παραλογος; Ναι
Αδικος; Χμ.. Ναι
Τώρα που ήρθε η φωτιά και στην αυλή μας,φωνάζουμε.
Τόσο καιρό μας τιναξαν τη πυτιρριδα καταστράφηκαν οικογένειες,χάθηκαν περιουσίες,ανεργία,ύφεση εργασιακούς μεσαίωνας.
Εμείς όμως σιωπηλοί,αμασητα όλα , να σωθούμε... Ποιος θα μας σώσει απο τους σωτήρες!!!
Χάνουν έσοδα λέμε απο την παράδοση πινακίδων!
Τρίχες ούτε τους νοιάζει και σε τελική στο εμπορικό ισοζύγιο ίσως και να βγαίνουν κερδισμένοι.
Επιστροφή σε δεκαετίες που η οικογένεια είχε lada με σχαρα οροφής γεμάτη βαλίτσες για να παει ένα ταξιδακι.
Ο οδηγός έκανε το Σταυρο του όταν συναντούσε ανηφόρα!
Τότε που ξεχώριζαν οι έχοντες και κατέχοντες απο το λαουτζικο,
αυτο είναι το πλάνο....
Λατερνα φτώχεια και φιλότιμο... μόνο που τώρα οι πρωταγωνιστής θα είναι οι τραγικές δικές μας φιγούρες...
Αντε χρονια μου πολλα!!
andreas110080 (19-01-13), aristent (19-01-13), bill_m3 (19-01-13), dafidack (20-01-13), Driver M (19-01-13), EVERGET (19-01-13), ghost-rider (20-01-13), hades7 (20-01-13), individual (19-01-13), katrin_bmw (19-01-13), katsaraios (19-01-13), Konstantinos E60 (21-01-13), Kostas_1 (19-01-13), Leonidas_E39 (19-01-13), nfot (19-01-13), nikos1400 (19-01-13), Panos 316T (19-01-13), Stamatis (19-01-13), Vassilis ///M (19-01-13), vs316ti (19-01-13)
ναι αλλα ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι μπορει να ερθεις.τοτε θα ξυπνησεις ?η' μηπως θες να το προλαβεις?ο πτυχιουχος να παλεψει ,αυτο να κανει.αν δεν διαμαρτυρηθει ο πτυχιουχος ,ποιος θα το κανει?
+1000 για το εντιτ,ετσι σκεφτονταν οι απλοικοι απογονοι.εμεις ειμαστε μορφωμενοι και πολιτισμενοι.
αν δεν κανεις κατι και εσυ πως να αλλαξει?αυτοι πρεπει να ακουσουν εσενα και οχι εσυ αυτους.
ενω αμα δεν παραπονεθεις,θα αλλαξει κατι?
η δημοκρατια αυτη ειναι ξεπερασμενη.δεν εκπροσωπει την πλειοψηφια γιατι η πλειοψηφια δεν ψηφισε να γινουν ολα αυτα.αυτα εγιναν οταν αρνηθηκαν να κανουν αυτα που συμφωνησαν.η εκλογη βασιζεται σε ενα συμβολαιο με τον λαο.αυτοι αλλαξαν την συμφωνια με τον λαο χωρις να τον ρωτησουν και κανουν αλλα,που ειναι λοιπον η πλειοψηφια?ακυρωνεται η συμφωνια με τον λαο, ακυρωνεται το συμβολαιο ,ακυρωνεται η εκλογη τους.ετσι επρεπε να ειναι.επειδη ομως υπαρχουν και εκτατες εξελιξεις θα επρεπε να ρωταται ο λαος για τις αποφασεις που θα παρθουν με τα νεα δεδομενα και τον αφορουν.χρειαζεται αμμεση δημοκρατια ακομα και τα παιδια του λυκειου το καταλαβαν.συμμετοχικη.
και οσοι προσερχονται να μην ψηφιζουν κλωνους.πεταξτε τους εξω.ψηφιστε εκτος βουλης να μπουν αλλοι να καταλαβουν τι εστι βερυκοκο.αλλα βολευεστε στην σιγουρια του μπουρδεροπρασινοκοκκινου και μετα κλαιγεστε.και αυτοι ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ αυτο και σας ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ και ξερουν οτι παλι αυτους θα προτιμησετε.τολμειστε ετσι κιαλλιως χαμενοι ειστε η' θα ειστε σε λιγο.
εμενα δεν μου ΑΞΙΖΕΙ.δεν προκειται να τους ψηφισω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ οπως κανω εδω και πολλες εκλογικες αναμετρησεις.σκεφτομαι τολμηρα .οπως οι αξιοι προγονοι..
και αποφαση...επιτελους!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmerm : 19-01-13 στις 14:08
chrisgiapz3 (21-01-13), katsaraios (19-01-13), Stamatis (19-01-13)
hades7 (20-01-13), oldcarskickass (16-02-13)
Φιλε bimmerm διαβαζε πριν απαντησεις κι εχεις αποψη....αν θες ξαναδιαβασε το ποστ μου..
Καταλαβες το ακριβως ΑΝΤΙΘΕΤΟ.......ΦΥΣΙΚΑ και πρεπει να παραπονεθουμε ΟΛΟΙ και ΝΑΙ καοποτε θα εχει διαφορα...αλλοιως ακομα γιουσουφακια θα ημασταν...αλλα τι θελω και μιλαω,,,,η ΑΓΓΛΩΣΙΑ και η ΑΛΛΑΛΙΑ στην προσωπικη ζωη ολων μας,μας κανει να ΜΙΛΑΜΕ απο τα PC μας και τα πληκτρολογια μας......αντε αρχιζει η Ελληνικη ταινια με τον Βουτσα,,απο μενα τελος
εχουμε ξεφυγει με αρκετα offtopic,,,
το θεμα ειναι ''Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων''
φιλε οπτοσταιλ καταλαβα πως το ειπες,μην παρεξηγιεσαι.ο πρωτος ενικος στην απαντηση μου ηταν για αυτους τους ''αλλους'' που λες και εσυ.ειναι αυτο που λεμε ,το λεω σε εσενα για να το ακουσουν οι αλλοι.
με αφορμη εσενα προσπαθησα και εγω να το παιξω φουντωτης.τιποτα προσωπικο,μου αρεσε η παρεμβαση σου!.
deepBLUE (20-01-13)
Φιλε bimmerm δυστυχως ειναι λιγοι αυτοι που θα παραπονεθουν και πολλοι οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ και αυτοι που βλεπουν Τουρκικα σηριαλ..................Οποτε και στις προσφατες εκλογες αποδεικτηκε οτι η Ελλαδα ειναι χωρα Λαμογιων-Βολεμενων-Αγραμματων και κοινωνικα αμορφωτων. Οσο για Δημοκρατια αν η δημοκρατια ειναι το 20% να αποφασιζουν για ολο τον Ελληνικο λαο (λεγε με εκλογικο νομο)και επισης δημοκρατια ειναι να ψηφισουν νομους χωρις κανενα σχεδιασμο και λογικη με το ετσι θελω ναι προτιμω αλλο πολιτευμα
Για να ερθουμε τωρα στο θεμα μας δυστυχως αν δν πιασουν το στοχο η οικονομικη εξαθλιωση και η πωληση της περιουσιας μας σε εξευτελιστικες τιμες ειναι το ιδεατο για τους κυβερνωντες μας!!!!
bimmerm (21-01-13), Panos 316T (21-01-13), Ptboul (21-01-13), STREETRACING (21-01-13)