Σελίδα 23 από 55 ΠρώτηΠρώτη ... 13212223242533 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 221 έως 230 από 638

Θέμα: Τα πάντα για το 320si

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επηρεασμένος από αυτό:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο ποσο σου βγηκαν αγορα οι μπουκες?
    Τελικά μάλλον θα πάρω αυτές:

Άλλαξα άποψη...είμαι λίγο αναποφάσιστος βλέπεις

Όπως έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα για όποιον ενδιαφέρεται, οι διαστάσεις είναι: inlet 57mm, outlet 76mm, width 170mm, length 205mm ...αλλά μπορεί να τις κόψει και μια ίντσα πιο κοντές.

$90 (73¤) σπίτι μου.

Λέτε να μπλέξω με κανένα τελωνείο εδώ ρε σεις?
    Nikos

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Νομιζω Νικο οτι σε συμφερει καλυτερα να πας σε ενα εξατμισα να σου κολλησει δυο ανοξειδωτες μπουκες.Το εχεις σκεφτει?
    Επισης 73¤ οι 4?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mitsos_chania : 21-08-12 στις 12:15

3. The Following User Says Thank You to mitsos_chania For This Useful Post:

nikos1400 (22-08-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω Νικο οτι σε συμφερει καλυτερα να πας σε ενα εξατμισα να σου κολλησει δυο ανοξειδωτες μπουκες.Το εχεις σκεφτει?
    Επισης 73¤ οι 4?
    73 οι δυο.

Πως ρε συ να το κάνει αυτό? Θέλει Υ διακλάδωση που θα βγάζει από μονή σε διπλή απόληξη.

Σκέφτηκα να πάρω σβάρνα τα εξατμισάδικα να ψάχνω, αλλά δεν έχω χρόνο ρε γμτ κι αυτό που βλέπω στη φωτό μου αρέσει. Ένα φίλο που ρώτησα που έχει κάνει κάτι παρόμοιο, ένα 60άρι του στοίχισε...οπότε μόνο οι βενζίνες που θα φάω στο ψάξιμο παραπάνω ένα 10-15 ¤ είναι.
    Nikos

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν ειναι ετσι νικο, απλα αλλα γουστα και αλλες προτεραιότητες.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (21-08-12), Thomelef (28-08-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι ετσι νικο, απλα αλλα γουστα και αλλες προτεραιότητες.
    Σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Ένα 320d πχ είναι πολύ οικονομικότερο και με καλύτερη ελαστικότητα κινητήρα.

Έχει την ίδια αίσθηση όμως?

Nope...

Χάνουμε την ουσία. Η ουσία είναι ότι αρέσει σε μερικούς είτε όχι, έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερη κατασκευή περιορισμένης παραγωγής με μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Το 320si θα παραμείνει 320si με αυτό το μοτέρ, τις ζάντες και το bodykit όπως βγήκε από το εργοστάσιο και όλα τ'αλλα θα είναι αντιγραφές. Προφανώς και δεν είναι το τέλειο αυτοκίνητο (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα κιόλας), αλλά θεωρώ περιττό αυτό που γίνεται. Αυτή η υπερανάλυση και υπεραπλούστευση κάποιων χαρακτηριστικών δηλαδή.

Και μιλάω γενικότερα...όχι ειδικότερα.

Εντελώς φιλικά, πάμε παρακάτω...
    Nikos

Rides
    1

Προεπιλογή

Για μένα αρκεί που έχει τον κινητήρα με το πιο άγριο και υψηλό στροφάρισμα, την απόκριση,τα μεγαλύτερα φρένα και το πιο κοντό διαφορικό.

(άσε που έχει και το ανάγυφο Limited edition στο start stop)

αυτά και μόνο τόσο σε αίσθηση αλλά και σε επιδόσεις την κάνουν να διαφέρει κατα πολύ απο την τότε 320 αλλά και απο την 320 με τα 170.

ο εξοπλισμός είναι θέμα ιδιοκτήτη και δεν τον υπολογίζω... παρόλο που στην δικία μου περίπτωση ο επιπλεόν εξοπλισμός αγγίζει τις 10.000 Ευρώ

Rides
    2

Προεπιλογή

νικο εχω παρατηρησει οτι αρκετοι ιδιοκτητες si και εσυ προσωπικα σε παλιοτερες συζητησεις που εχεις κανει σε αλλο φορουμ, ειστε καπως υπερβολικοι θα ελεγα.
    οπως και οσοι εκφραζονται κατα του si.

σαφως και το si ειναι ενα μοναδικο αυτοκινητο, πως θα μπορουσε να μην ειναι αλλωστε αφου πανω του εγινε η ομολογκασιον για το αγωνιστικο, αλλα ολη αυτη η παραφιλολογια που εχει αναπτυχθει κατα τη γνωμη μου προερχεται απο το οτι κανεις δεν το τοποθετει εκει που πραγματικα βρισκεται.

αυτοι που το εχουν του δινουν συχνα περισσοτερη αξια απ΄οτι εχει, ενω αυτοι που δεν το εχουν, το υποβαθμιζουν και παλι περισσοτερο απ΄οσο πρεπει.
    ετσι η διαφορα που υπαρχει μεγαλωνει ακομα πιο πολυ με αποτελεσμα να βλεπουμε ενθουσιωδεις συζητησεις στα φορουμς.

συμφωνω οτι το si ειναι ενα ειδικοτερο αυτοκινητο απο το απλο 320, πιο σπορ, απευθυνεται στον οικογενειαρχη που θελει περισσοτερη ευχρηστια απο το κουπε, αλλα δεν τον πειραζει να θυσιασει αλλες παραμετρους οπως η καταναλωση κλπ, προκειμενου να εχει αυτο το παραπανω στην αισθηση και την αποδοση.

δεν ειναι ομως ολοι οι αγοραστες 320 ετσι, οι περισσοτεροι μαλλον θα εκτιμησουν αρετες αλλων εκδοσεων οπως ο εξοπλισμος, η ανεση, η ηχομονωση, η οικονομια και δεν θα ενδιαφερθουν καθολου για την αισθηση, το στροφαρισμα, τον ηχο κλπ του si.

επιπροσθετα οσο καλυτερο και να ηταν το si οταν βγηκε, ο κοσμος προχωρησε απο τοτε κι ετσι τα επομενα μοντελα θεωρω βελτιωθηκαν.
    παντα ετσι συμβαινει αλλωστε.

το γεγονος ειναι πως το si δεν ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει το μοναχο, οπως πιστευουν αρκετοι κατοχοι του, εχουν υπαρξει καλυτερα και πολυ καλυτερα BMW και πριν και μετα, απλα εχει καποια καλα στοιχεια που του δινουν ενα exclusivity, πραγμα που οποιος τα θεωρει επιθυμητα τα πληρωνει αναλογα και οποιος δεν ενδιαφερεται παει σε καποια αλλη εκδοση.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (21-08-12), Nino (21-08-12), Ptboul (27-08-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

νικο εχω παρατηρησει οτι αρκετοι ιδιοκτητες si και εσυ προσωπικα σε παλιοτερες συζητησεις που εχεις κανει σε αλλο φορουμ, ειστε καπως υπερβολικοι θα ελεγα.

σαφως και το si ειναι ενα μοναδικο αυτοκινητο, πως θα μπορουσε να μην ειναι αλλωστε αφου πανω του εγινε η ομολογκασιον για το αγωνιστικο, αλλα ολη αυτη η παραφιλολογια που εχει αναπτυχθει κατα τη γνωμη μου προερχεται απο το οτι κανεις δεν το τοποθετει εκει που πραγματικα βρισκεται.

αυτοι που το εχουν του δινουν συχνα περισσοτερη αξια απ΄οτι εχει, ενω αυτοι που δεν το εχουν, το υποβαθμιζουν και παλι περισσοτερο απ΄οσο πρεπει.
    ετσι η διαφορα που υπαρχει μεγαλωνει ακομα πιο πολυ με αποτελεσμα να βλεπουμε ενθουσιωδεις συζητησεις στα φορουμς.

συμφωνω οτι το si ειναι ενα ειδικοτερο αυτοκινητο απο το απλο 320, πιο σπορ, απευθυνεται στον οικογενειαρχη που θελει περισσοτερη ευχρηστια απο το κουπε, αλλα δεν τον πειραζει να θυσιασει αλλες παραμετρους οπως η καταναλωση κλπ, προκειμενου να εχει αυτο το παραπανω στην αισθηση και την αποδοση.

δεν ειναι ομως ολοι οι αγοραστες 320 ετσι, οι περισσοτεροι μαλλον θα εκτιμησουν αρετες αλλων εκδοσεων οπως ο εξοπλισμος, η ανεση, η ηχομονωση, η οικονομια και δεν θα ενδιαφερθουν καθολου για την αισθηση, το στροφαρισμα, τον ηχο κλπ του si.

επιπροσθετα οσο καλυτερο και να ηταν το si οταν βγηκε, ο κοσμος προχωρησε απο τοτε κι ετσι τα επομενα μοντελα θεωρω βελτιωθηκαν.

το γεγονος ειναι πως το si δεν ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει το μοναχο, οπως πιστευουν αρκετοι κατοχοι του, εχουν υπαρξει καλυτερα και πολυ καλυτερα BMW και πριν και μετα, απλα εχει καποια καλα στοιχεια που του δινουν ενα exclusivity, πραγμα που οποιος τα θεωρει επιθυμητα τα πληρωνει αναλογα και οποιος δεν ενδιαφερεται παει σε καποια αλλη εκδοση.

έτσι ακριβώς! Συμφωνώ σε όλα...

Rides
    2

Προεπιλογή

Δε διαφωνώ πουθενά. Συμφωνώ σε όλα.

Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και οι δυο πλευρές και πολύ σωστά κάνεις και τις παραθέτεις.

Στο υπογραμμισμένο θα σταθώ μόνο. Δε νομίζω ότι οι κάτοχοι του έχουν τέτοια αντίληψη κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, προφανώς είναι λανθασμένο.

Μόνο σήμα Μ θα μπορούσε να έχει στο πορτ-μπαγάζ το καλύτερο που βγήκε ποτέ από το Μόναχο και για μένα (για τους δικούς μου λόγους και προτιμήσεις δηλαδή) είναι η Μ5 (E60).
    Nikos

13. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Stathis (21-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

To si όταν βγήκε έκανε 41.700
    Το 320 (με τους 150, δεν υπήρχε τοτε με τους 170) έκανε καπου στα 5000 λιγότερο.

Με 5000 παραπάνω μπορούσες να έχεις ένα δυνατότερο μοτέρ, ένα καλύτερο κιβώτιο, ένα Mpacket, πιο σπορ αναρτήσεις, πιο δυνατά φρένα, σπορ καθίσματα απο αλκαντραρα και ωραίο ύφασμα, σκούρο όμορφο σαλόνι, πιο ωραίες ζάντες με πιο φαρδιά λάστιχα, γενικώς ένα διαφορετικό "πακέτο" απο τα υπόλοιπα 320.

Τον Απριλη του 2006 πηγα με την γυναίκα μου να δει το 116.

Δεν ήξερα τίποτε άλλο απο την 320, η οποία μου ήταν αδιάφορη για τους 150 ίππους απο τα 2000 κυβικά, σε συνδυασμό με τυπικές 16αρες ζάντες και ένα απλά συμπαθητικο σαλόνι.

Φυσικά δεν είχα σκοπό να αγοράσω αυτοκίνητο, πήγαμε όπως έγραψα να δούμε τον ασσο.

Ακριβως πίσω απο το 116 ήταν ένα si.
    Ήταν το πιο όμορφο E90 που είχα δει/προσέξει μέχρι εκείνη την στιγμη.
    Ρώτησα τι είναι αυτο, δεν το είχα ξαναδεί. Ο πωλητής μου είπε μερικά πράγματα.
    Σε 5 λεπτά καθομασταν και φτιαχναμε την παραγγελία, η γυναίκα μου ακόμη περιεργαζοταν το 116.

Το παρέλαβα όπως ακριβως το ηθελα, στις 15 Ιουλιου του 2006.

Αυτη είναι η δική μου ιστορία...

Αν ξαναγυριζα τον χρόνο πίσω στο 2006 πάλι το ίδιο θα εκανα.

15. The Following 7 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

alexk (21-08-12), gnx (21-08-12), Kostas_1 (22-08-12), Lambros46 (21-08-12), Nikos! (21-08-12), Ptboul (27-08-12), tzanis320si (21-08-12)

Σελίδα 23 από 55 ΠρώτηΠρώτη ... 13212223242533 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP