Ηρθε το ενισχυτακι σημερα!!!!!!!!!Μια σταλια ειναι!!!!!!
Θα ανεβασω φωτο αργοτερα..
Ηρθε το ενισχυτακι σημερα!!!!!!!!!Μια σταλια ειναι!!!!!!
Θα ανεβασω φωτο αργοτερα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Keep walking Ζαχαρία !!! Μπράβο ρε φίλε για το μεράκι σου !
zaharias (02-01-11)
Τα καλώδια μπορείς να τα περάσεις έτσι όπως το σκεφτηκες . Έτσι είχα περάσει και εγώ τα RCA . Στρώνει και η μοκετα μετά , όλα καλά ...
Τώρα για τις γειωσεις δεν νομίζω να έχεις θέμα αν τις πάρεις από το ίδιο σημείο . Εγώ είχα πάρει ας πούμε από το ίδιο σημείο για ενισχυτή και sub .
Η πιο σίγουρη λύση είναι βέβαια να κανείς κάποια δοκιμή για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις κάποιο παράσιτο. Αν και η λογική - εμπειρία μου λέει πως δεν θα έχεις
zaharias (02-01-11)
Προσοχή στις γειώσεις γιατί το "Ground loop" παραμονεύει...https://www.epanorama.net/documents/groundloop/
Δοκιμή πρώτα πριν fixάρεις θέσεις Ζαχαρία![]()
ghost-rider (02-01-11), zaharias (02-01-11)
BILL007 (02-01-11)
Το μαυρο καλωδιο ειναι για το remote, τα 2 τετραπλα ειναι που φευγουν απο πισω απο την πηγη(ηχεια) και πανε στον επεξεργαστη και τα 2 διπλά ειναι που ερχονται απο τον ενισχυτη για τα μπροστινα ηχεια.. Αυτα που φευγουν απο τον ενισχυτη και πανε στα πισω ηχεια θα πανε απευθειας, δεν χρειαζεται να ερθουν μπροστα..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (02-01-11)
Στον επεξεργαστη κατω δεξια οπως ειπαμε στο Remote Out το εχω συνδεσει με τον ενισχυτη, στο Remote In εχω βαλει το καλωδιο (Remote) που ερχεται απο μπροστα απο το πιν 16 και στο Ground θα παει η γειωση..
Στο +12V παει κατι..?? Λογικα τιποτα, ετσι.?? Αφου θα αναψει απο το Remote in..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ερωτηση!Τα ηχεια μπροστα ποσο τα πηρες και απο που.Και τα πισω αν μπορεις την τιμη τους
χρονια πολλα καλη χρονια παιδια(1ο ποστ για φετος)!!!Ζαχο παρε απ το 9 πιν που λεει 12V Dir(directed) δλδ ειναι συνεχομενο 12v ρευμα!!αν και να σου πω την αληθεια δεν υπαρχει λογος μιας και θα βαλεις κοντα κοντα τον ενισχυτη και το converter παρε με ενα καλωδιο λιγο χοντρο (πχ 3mm) ρευμα απο κει και δωσε στο converter!! απλα εκει θελεις 12v σταθερα!!!
BILL007 (02-01-11), georggge46 (02-01-11), zaharias (02-01-11)
Για εμένα ας τραβήξει κατευθείαν απο πίσω απο τη μπαταρία με μια ασφάλεια.
Πιο απλό και δεν βάζεις και καλώδιο που μπορεί να σου κάνει και κανα παράσιτο στη μέση...![]()