Σελίδα 23 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 132122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 221 έως 230 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια , τι θελουμε δηλαδή ;

Ολοι κέρδισαν απο την ευρωπαϊκή ένωση και εννοείτε ανάμεσα σε αυτούς και εμείς .
    Μπορούμε να μετρήσουμε τα επενδυτικά πακέτα που ήρθαν ;
    Και αυτά εκτός απο επιχειρήσεις , έγιναν και δρόμοι και νοσοκομεία , και χίλια δυο αλλα . Το αν εμας μας κόστισαν δυο έως δέκα φορές επάνω ήταν δικό μας πρόβλημα . Προγράμματα για αγρότες , για τουρισμό , για σχολεία , για δήμους , για σκουπίδια , για παιδικούς , για για για ...
    Επίσης μπορείτε να δείτε με τι επιτοκις δανειζόταν η χώρα προ ευρωπαϊκής ένωσης κ με τι επιτόκια μετά ;
    Απο το 10-20% , πέσαμε στο 1-2% .... Νομίζω οτι κερδίσαμε αρκετά δις απο το συνεταιρισμό !

Απο την άλλη τι θελουμε , ας μου εξηγήσει κάποιος .

Να μας δανείσουν , λεφτά που δεν θέλαμε , και να συνεχίσει η χώρα να μπαίνει μεσα ;;;; ( α, και να τους βρίζουμε φυσικά γιατί θα χρειαστούν κ μέτρα )
    Δεν καταλαβαίνω !
    Κερδίσαμε αρκετά δις απο την ένωση, όχι τζάμπα όμως! Αυτό το μάρμαρο καλούμαστε να πληρώσουμε τώρα αλλά μέχρι πότε?
    Όταν δανείζεις σε κάποιον 1,2,3,4,5 πακέτα με δις και βλέπεις ότι τα κάνει λουλούδια και επίδοματα, δεν νομίζω ότι συνεχίζεις να το δανείζεις. Αν συνεχίζεις είτε είσαι τραγικά ηλίθιος είτε αποσκοπείς κάπου αλλού.

Ανοιχτά πλέον παραδέχονται κάποιο Υπ. Οικονομικών, ότι και προσφέρει αυτή τη στιγμή η ελλάδα οι γερμανοί αρνούνται. Να δώσουμε και τα νεφρά μας? Να πουλήσουμε τα πάντα για χάρη της παραμονής μας στην Ε.Ε??

Πως μπορούν να κατηγορούν οι γερμανοί για φοροδιαφυγή και διαφθορά όταν ο υπουργός οικονομικών τους είχε παραδεχθεί παλιότερα ότι δωροδοκήθηκε? Πως κατηγορούν την ελλάδα για φοροδιαφυγή όταν δεν κάνανε τίποτα για τα σκάνδαλα διαφθοράς όπου ενεπλάκησαν γερμανικές εταιρίες? Γιατί δεν αλλάζουν το νόμο πέρι φορολόγησης στις πολυεθνικές όπου μεταφέρουν τα κέρδη όπου γουστάρουν και πληρώνουν λιγότερους φόρους? (κάθε χρόνο η Ε.Ε χάνει 100 ΔΙΣ ευρώ μόνο από αυτό)

5 χρόνια τώρα τρώμε το αγγούρι και ζοριζόμαστε αλλά κανένας τραπεζικός δεν έχει μπει φυλακή για εκατομμύρια που μοιράζανε σε άχρηστα δάνεια (διακοποδάνεια,δάνεια γάμου,απεριόριστες κάρτες). ΓΙΑΤΙ? Δεν φταίνει αυτοί?

Ναι είμαστε μλκές,ναι κάποιοι φάγανε λεφτά,ναι να πληρώσουμε το μάρμαρο για αυτά τα δάνεια αλλά όλα μέχρι ένα όριο..
    -------------------

2. The Following 4 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

I_MNL (13-07-15), katsaraios (13-07-15), spaka (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κερδίσαμε αρκετά δις απο την ένωση, όχι τζάμπα όμως! Αυτό το μάρμαρο καλούμαστε να πληρώσουμε τώρα αλλά μέχρι πότε?
    Όταν δανείζεις σε κάποιον 1,2,3,4,5 πακέτα με δις και βλέπεις ότι τα κάνει λουλούδια και επίδοματα, δεν νομίζω ότι συνεχίζεις να το δανείζεις. Αν συνεχίζεις είτε είσαι τραγικά ηλίθιος είτε αποσκοπείς κάπου αλλού.

Ανοιχτά πλέον παραδέχονται κάποιο Υπ. Οικονομικών, ότι και προσφέρει αυτή τη στιγμή η ελλάδα οι γερμανοί αρνούνται. Να δώσουμε και τα νεφρά μας? Να πουλήσουμε τα πάντα για χάρη της παραμονής μας στην Ε.Ε??

Πως μπορούν να κατηγορούν οι γερμανοί για φοροδιαφυγή και διαφθορά όταν ο υπουργός οικονομικών τους είχε παραδεχθεί παλιότερα ότι δωροδοκήθηκε? Πως κατηγορούν την ελλάδα για φοροδιαφυγή όταν δεν κάνανε τίποτα για τα σκάνδαλα διαφθοράς όπου ενεπλάκησαν γερμανικές εταιρίες? Γιατί δεν αλλάζουν το νόμο πέρι φορολόγησης στις πολυεθνικές όπου μεταφέρουν τα κέρδη όπου γουστάρουν και πληρώνουν λιγότερους φόρους? (κάθε χρόνο η Ε.Ε χάνει 100 ΔΙΣ ευρώ μόνο από αυτό)

5 χρόνια τώρα τρώμε το αγγούρι και ζοριζόμαστε αλλά κανένας τραπεζικός δεν έχει μπει φυλακή για εκατομμύρια που μοιράζανε σε άχρηστα δάνεια (διακοποδάνεια,δάνεια γάμου,απεριόριστες κάρτες). ΓΙΑΤΙ? Δεν φταίνει αυτοί?

Ναι είμαστε μλκές,ναι κάποιοι φάγανε λεφτά,ναι να πληρώσουμε το μάρμαρο για αυτά τα δάνεια αλλά όλα μέχρι ένα όριο..
    Αν και δε συμφωνώ σε ολα ...
    Μιας και τα πακέτα ΔΕΝ ηταν δανεικά ...
    μιας και η φοροδιαφυγή στη Γερμανία δεν μας αγγίζει
    Μιας και η φοροδιαφυγή στην ελλαδα μας πονά , γιατι μεταφράζεται σε επιπλεον φορους
    Μιας και η μεταφορά των κερδών σε φορολογικούς παραδείσους ειναι παγκόσμιο φαινόμενο και οχι μονο ευρωπαϊκό και γερμανικό

Θα ηθελα να μου πείτε ...
    Τι στο δαίμονα θέλετε / θελουμε ;

Αφού αυτοί οι κακοί μας ζητούν και το νεφρό μας... Εμεις τι θελουμε να κάνουμε ;;
    ( να σημειώσω σε μια μικρη παρένθεση , οτι αυτοί μας έδωσαν κοντα 1 Τρις απο τα μεσογειακά προγράμματα της δεκαετίας του 80 μέχρι τα τελευταία ΕΣΠΑ - όλοι πήραν τετοιεςα επιδοτήσεις , αλλα εμεις τους βρίζουμε , - και κάλυψαν και μέρος του χρέους μας με χαμηλά επιτόκια ... Ισως τους πήραμε παραπάνω απο ενα νεφρό ) .

4. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα φάγανε τα λεφτα Βαγγέλη και εγω δεν έφαγα φραγκο απο επιδοτήσεις και δάνεια κτλ να μην σωσω που έλεγε η γιαγιά μου να ειναι καλα εκεί που ειναι (καλύτερα απο εδω που είμαι) αν λέω ψέματα.

Επιμένω τα λάθη ειναι ΔΙΚΑ μας αλλα οι Γερμανοί ΟΛΟΙ ξέρουμε τί ειναι ικανοί να κάνουνε μην το αψηφατε ρωτήστε κανέναν που τους έζησε.

Βαγγέλη δεν είσαι ισότιμος με τους γερμανούς,δεν σε βλεπουνε έτσι δυστυχώς.

Προσωπικά μιλώντας θεωρώ οτι το ευρω εχει πλεον ημερομηνία λήξης,αργά η γρήγορα θα σκορπίσει γιατι πάσχει σαν σύσταση εξαρχής και δεν προσαρμοστικε στις προκλήσεις.

Ξαναλέω οτι φταίμε εμείς με ολα τα στραβά μας αλλα πλεον εχει ξεπεραστεί κάθε όριο λογικής και προοπτικής της χώρας Ε αυτά που ζητάνε.

Κλείνω λέγοντας να μου πει οποιος επιθυμεί αν πιστεύει οτι εάν κάνουμε τα πάντα που μας ζητάνε ακριβώς οπως μας τα ζητάνε αν θα ορθοποδησουμε ποτέ χωρις κουρεμα χρέους όμως.Μονο μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που ζητάνε γιατι εγω θα βαλω το πτυχίο μου στον πάτο μου αν γινει αυτο ποτε και πλεον βλέπω εξευτελισμό της χώρας.

Για να πω την αλήθεια θα πάω την σκέψη μου ενα βήμα παραπέρα,μου αρέσει αυτο που γίνεται αυτη την στιγμή το θεωρώ ευλογία υπέρτατη για το μέλλον του κόσμου και της ανθρωπότητας γιατι θα υποστούμε τα δεινά ολα δίνοντας χώρο να φανεί μια κατάρα που σιγοκαιει και αναζητεί τρόπους να φουντώσει.

Υπενθυμίζω την πλήρη αποδοχή Σοιμπλε-Μερκελ και τους χειρισμούς τους απο δημοσκοπήσεις απο τον γερμανικό λαό σε ποσοστό 70%.
    insane in the ///Midbrain

6. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

I_MNL (13-07-15), katsaraios (13-07-15), Panos 316T (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

αλλα να κερδίσουμε συμμάχους .
    Γιαυτό πρέπει να γίνουν οι μεταρυθμίσεις

Τέλος η φοροδιαφυγή¨όσοι έχουν στείλει έξω μαύρα λεφτά, τα φέρουν δεν τα φέρουν πίσω, πρέπει να πληρώσουν φόρο
    30% αν τα αφήσουν στις Ελβετικές ή άλλες τράπεζες και μόνο 15% αν τα επισρέψουν στις Ελληνικές τράπεζες

Να ξαναρχίσουν να συναρμολογούνται τα Nissan εδώ (θυμάστε τα Sunny)
    Ξανά το Pony
    Επίσης Porsche replica και όλα να ταξινομούνται Ελλάδα

Κλωστουφαντουργία και Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, όλες οι βιοτεχνίες και βιομηχανίες να λειτουργήσουν με Εδρα την Ελλάδα

Τι να πω για τη ναυτιλεία...

Και άλλα πολλά πολλά

Αν δεν γίνουν, βαρέθηκα να ακούω πολιτικές παπαριές του κώλου και ολες τις εγγεγραμμένες επιστημονικές μαλακίες των ειδικών όλων των κρατών

Το κρασάκι έκανε την δουλειά του μου φαίνεται

Καληνύχτα και ζητώ συγγνώμη για την ειδικού τύπου ασυνήθιστη φρασεολογία μου
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

8. The Following 5 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

A8hnaios (13-07-15), chrisgiapz3 (13-07-15), skaros (13-07-15), vagmag (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και δε συμφωνώ σε ολα ...
    Μιας και τα πακέτα ΔΕΝ ηταν δανεικά ...
    μιας και η φοροδιαφυγή στη Γερμανία δεν μας αγγίζει
    Μιας και η φοροδιαφυγή στην ελλαδα μας πονά , γιατι μεταφράζεται σε επιπλεον φορους
    Μιας και η μεταφορά των κερδών σε φορολογικούς παραδείσους ειναι παγκόσμιο φαινόμενο και οχι μονο ευρωπαϊκό και γερμανικό

Θα ηθελα να μου πείτε ...
    Τι στο δαίμονα θέλετε / θελουμε ;

Αφού αυτοί οι κακοί μας ζητούν και το νεφρό μας... Εμεις τι θελουμε να κάνουμε ;;
    ( να σημειώσω σε μια μικρη παρένθεση , οτι αυτοί μας έδωσαν κοντα 1 Τρις απο τα μεσογειακά προγράμματα της δεκαετίας του 80 μέχρι τα τελευταία ΕΣΠΑ - όλοι πήραν τετοιεςα επιδοτήσεις , αλλα εμεις τους βρίζουμε , - και κάλυψαν και μέρος του χρέους μας με χαμηλά επιτόκια ... Ισως τους πήραμε παραπάνω απο ενα νεφρό ) .
    Σε τι διαφωνείς? Στα του οικου μας ας υπάρχει φοροδιαφυγή αλλά κουνάμε το δάχτυλο στους έλληνες?

Εφόσων η φοροδιαφυγή είναι ποινικό αδίκημα στην Ε.Ε γιατί μπορώ να αγοράσω ακίνητο στην γερμανία χωρίς πόθεν έσχες?

Γιατί να είναι παγκόσμιο φαινόμενο η μεταφορά χρημάτων σε φορολογικούς παραδείσους? Είτε είμαστε κατά της φοροδιαφυγής είτε δεν είμαστε, δεν μπορώ να δεχθώ μια μέση λύση.

Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση και θα ήθελα να σε ρωτήσω βαγγέλη μέχρι τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις για την παραμονή της ελλάδας στην ευρώπη?

Θεωρείς ότι εσύ πήρες/καταχράστηκες τόσα λεφτά από την ευρώπη που αξίζει να θυσιάσεις τα πάντα? (για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ κάτι προς το πρόσωπο σου απλά ρωτώ)

Όσο για τους "κακούς ξένους" δεν νομίζω ότι τους πήραμε κανένα νεφρό, πόσο μάλλον όταν και οι σωστοί και καθαροί τα του οίκου τους ευρωπαίοι χρωστάνε κάτι δις και τρις που δεν νομίζω να φταίει η ελλάδα για αυτό. (εκτός αν σε λίγο μας πουν ότι φταίμε και μεις για αυτό)
    -------------------

10. The Following 2 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

katsaraios (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα φάγανε τα λεφτα Βαγγέλη και εγω δεν έφαγα φραγκο απο επιδοτήσεις και δάνεια κτλ να μην σωσω που έλεγε η γιαγιά μου να ειναι καλα εκεί που ειναι (καλύτερα απο εδω που είμαι) αν λέω ψέματα.

Επιμένω τα λάθη ειναι ΔΙΚΑ μας αλλα οι Γερμανοί ΟΛΟΙ ξέρουμε τί ειναι ικανοί να κάνουνε μην το αψηφατε ρωτήστε κανέναν που τους έζησε.

Βαγγέλη δεν είσαι ισότιμος με τους γερμανούς,δεν σε βλεπουνε έτσι δυστυχώς.

Προσωπικά μιλώντας θεωρώ οτι το ευρω εχει πλεον ημερομηνία λήξης,αργά η γρήγορα θα σκορπίσει γιατι πάσχει σαν σύσταση εξαρχής και δεν προσαρμοστικε στις προκλήσεις.

Ξαναλέω οτι φταίμε εμείς με ολα τα στραβά μας αλλα πλεον εχει ξεπεραστεί κάθε όριο λογικής και προοπτικής της χώρας Ε αυτά που ζητάνε.

Κλείνω λέγοντας να μου πει οποιος επιθυμεί αν πιστεύει οτι εάν κάνουμε τα πάντα που μας ζητάνε ακριβώς οπως μας τα ζητάνε αν θα ορθοποδησουμε πηηοτέ χωρις κουρεμα χρέους όμως.Μονο μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που ζητάνε γιατι εγω θα βαλω το πτυχίο μου στον πάτο μου αν γινει αυτο ποτε και πλεον βλέπω εξευτελισμό της χώρας.

Για να πω την αλήθεια θα πάω την σκέψη μου ενα βήμα παραπέρα,μου αρέσει αυτο που γίνεται αυτη την στιγμή το θεωρώ ευλογία υπέρτατη για το μέλλον του κόσμου και της ανθρωπότητας γιατι θα υποστούμε τα δεινά ολα δίνοντας χώρο να φανεί μια κατάρα που σιγοκαιει και αναζητεί τρόπους να φουντώσει.

Υπενθυμίζω την πλήρη αποδοχή Σοιμπλε-Μερκελ και τους χειρισμούς τους απο δημοσκοπήσεις απο τον γερμανικό λαό σε ποσοστό 70%.
    Συμφωνώ οτι πρεπει να κάνουμε αυτά που πρεπει (οχι επειδή μας το λένε ) κ να κάνουμε ενα ακόμα κούρεμα χρέους οτι θα πάμε καλύτερα . Ούτε μεμονωμένα κούρεμα μας φτάνει , ούτε μεμονωμένα μεταρρυθμίσεις . Αλλα ας ξεκινήσουμε καποια στιγμή να κάνουμε μεταρρυθμίσεις ...
    Υποτίθεται οτι αν κάνουμε μεταρρυθμίσεις , θα μας κάνουν και κούρεμα . Δεν μπορώ να ξερω με βεβαιότητα , αλλα δεν το δοκιμάσαμε .
    Δεν κάναμε μεταρρυθμίσεις ... Οριζόντιες μειώσεις κάναμε και φόρους ! Τίποτα αλλο .
    Διαφωνείς ;;;

Όσον Αφορά για το μέλλον του ευρω δεν ξερω να πω . Η ιστορία θα δείξει .
    Αν θεωρείς οτι δε θα εχει καλό τέλος , θεωρείς οτι θα ειμαστε καλύτερα σε δικό μας νόμισμα , του οποίου η ισοτιμία θα εχει μεγάλη κατρακύλα για πολυ καιρό ;
    Και επίσης με οποιοδήποτε νόμισμα , θεωρείς αν κατάλαβα καλα οτι πρεπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις ... Ή κάνω λάθος ;
    Το ρωτάω έτσι απλά γιατί πολλοί θεωρούν οτι το δικό μας νόμισμα ειναι σωτηρία , για ολα τα προβλήματα της χώρας .

Επίσης και ο δικός μας Τσιπρας και μέχρι προ λιγο ημερών Βαρουφακης είχε την
    Αποδοχή των πολλών , αλλα τα αποτελέσματα δεν ειναι εξίσου καλα για το δικό μας λαό . Αν αυτό παίζει κανέναν ρόλο .

12. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε τι διαφωνείς? Στα του οικου μας ας υπάρχει φοροδιαφυγή αλλά κουνάμε το δάχτυλο στους έλληνες?

Εφόσων η φοροδιαφυγή είναι ποινικό αδίκημα στην Ε.Ε γιατί μπορώ να αγοράσω ακίνητο στην γερμανία χωρίς πόθεν έσχες?

Γιατί να είναι παγκόσμιο φαινόμενο η μεταφορά χρημάτων σε φορολογικούς παραδείσους? Είτε είμαστε κατά της φοροδιαφυγής είτε δεν είμαστε, δεν μπορώ να δεχθώ μια μέση λύση.

Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση και θα ήθελα να σε ρωτήσω βαγγέλη μέχρι τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις για την παραμονή της ελλάδας στην ευρώπη?

Θεωρείς ότι εσύ πήρες/καταχράστηκες τόσα λεφτά από την ευρώπη που αξίζει να θυσιάσεις τα πάντα? (για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ κάτι προς το πρόσωπο σου απλά ρωτώ)

Όσο για τους "κακούς ξένους" δεν νομίζω ότι τους πήραμε κανένα νεφρό, πόσο μάλλον όταν και οι σωστοί και καθαροί τα του οίκου τους ευρωπαίοι χρωστάνε κάτι δις και τρις που δεν νομίζω να φταίει η ελλάδα για αυτό. (εκτός αν σε λίγο μας πουν ότι φταίμε και μεις για αυτό)
    Στα του οίκου μας , πρεπει να πιάσουμε τη φοροδιαφυγή , για να μη βάζουμε άδικους φόρους σε άλλους . Τι πιο απλό ;

Κακως δεν εχει πόθεν αρχές η Γερμανία ! Αν αυτό θέλεις να ακούσεις . Εχει πολυ πιο δίκαιο σύστημα φορολόγησης όμως σε σχέση με εμας . Τώρα αν κάποιοι "ξένοι επενδυτές " ξεπλένουν χρηματα με αυτόν τον τροπο εκει δε με βρίσκει σύμφωνο ... Αλλα Εμείς δεν ειμαστε τόσο μάγκες να τους τα πάρουμε . Είχαμε κάτι παρόμοιο μιας και δεν χρειαζόταν πόθεν εσχες στην Ελλάδα ούτε για τη δημιουργία εταιρίας ΑΕ ούτε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου . Οποτε με πλάγιο τροπο και εδώ μπορούσε κάποιος να αγοράσει ακίνητο ή να κανει δουλειά με μαύρα λεφτά , αλλα οχι σαν ιδιώτης .... Παλι οι μεγάλοι βοηθιούνται !

Είμαστε κατα της φοροδιαφυγής , αλλα κακώς χρησιμοποίησα τη λέξη φαινόμενο για τη μεταφορά κερδών σε φορολογικούς παραδείσους .... Το προβλημα ειναι παγκόσμιο κ μαλλον δεν έχουν λύση ! Τα ιδια κάνουν όλες οι μεγάλες παγκοσμίως εταιρίες ... Μεταφέρουν τα φορολογήσιμα κέρδη άλλου . Απο αυτό χάνουν όλες οι χώρες της Ευρώπης ( πλην Βουλγαρίας , Κύπρου , Ιρλανδιας κλπ μιας και αυτές το εκμεταλλεύονται για ν προσελκύσουν επενδύσεις έστω κ τέτοιου τύπου ) , χάνουν οι ΗΠΑ κλπ . Καταλαβαίνω να νιώθεις αδικημένος , εγώ νιώθω κ βλάκας κ μακάρι να το αντιμετωπίσει είτε η ΕΕ είτε η χώρα μας . Κάποιες κινήσεις έχουν γίνει ... Στη χώρα μας .
    Α) πρεπει να αποδείξεις οτι γίνεται φυσική διακίνηση του εμπορεύματος μέσω αυτών των χωρών ( οχι απλά να κόβονται εικονικά τιμολόγια - πρεπει να φαίνονται χαρτιά μεταφορικών , πλοίων κλπ οτι τα εμπορεύματα πήγαν πρωτα στα νησιά κεημαν , στην Κύπρο κλπ και μετά εισήχθησαν στην Ελλάδα ) , πράγμα που δυσκολεύει πολλούς να προβούν σε τέτοιες ενέργειες . Αυτό που τους διευκολύνει ειναι οτι κλασικά στην Ελλάδα ενώ ο νόμος υπαρχει δεν εφαρμόζεται , αφού δεν γίνονται έλεγχοι !!!!
    Β) υπήρξε νόμος με τη νεα κυβέρνηση οτι τιμολόγια αγοράς ή υπηρεσιών ή εξόδων απ χώρες μη συνεργαζόμενες ( θα παρακρατείτε φόρος ) και θα αποδίδεται πίσω μόνο αφού αποδειχθεί η συναλλαγή . Φυσικά ούτε αυτό ακόμα λειτούργησε . Μακάρι να λειτουργήσει !

Να διευκρινήσω οτι ουδέποτε πήρα ενα ευρω είτε απο την ευρωπαϊκή ένωση είτε απο το ελληνικό κράτος ως επιδότηση, βοήθεια κλπ . Δανείστηκα απο τράπεζα και ξεχρέωσα . Ελπίζω αυτό να μην ειναι κατακριτέο .

Όσο για την ερώτηση , δε νομίζω οτι θα χάσω περισσότερα μένοντας στην ΕΕ . Ίσα ίσα οπως τα σκέφτομαι εγώ , θα χάσω περισσότερα φεύγοντας . Αυτά ζυγίζω . Θα μπορούσα να δεχτώ ελέγχους παντού, τόσο φορολογικούς όσο και ποιοτικούς , θα μπορούσα να δεχτώ αξιολόγηση παντού , θα μπορούσα να δεχτώ κόψιμο πρόωρων συντάξεων , θα μπορούσα να δεχτώ ιδιωτικοποιήσεις , θα μπορούσα να δεχτώ έλεγχο στις κρατικές επιχειρήσεις ώστε αν υπήρχε ζημιά κάποιος να την πληρώσει , θα μπορούσα να δεχτώ ενα καλύτερο σύστημα δικαιοσύνης , ... Ξερω οτι δε θα μου άρεσε η παραπανω φορολόγηση αλλα αφού δεν κάνουμε κάτι απο τα παραπάνω ειναι φυσικό επακόλουθο . Δεν τα δέχομαι επειδή μου αρέσουν , αλλα επειδή δε βλέπω αλλο τροπο .
    Εσείς τι θα μπορούσατε να δεχτείτε για να φύγουμε απο την ΕΕ , τι θα θυσιάσατε ; Γιατί εγώ δε θέλω να θυσιάσω την παιδεία μας , την εργασία που υπαρχει , την υγεία που παρέχεται ... Και τόσα αλλα που το κράτος μας μετά δε θα μπορεί να υποστηρίξει ...
    Η ανεργία ειναι για μένα το χειρότερο , που εχει συμβεί , αλλα με την έξοδο μας αυτό θα γίνει ακόμα χειρότερο , εκτός αν έχετε την εντύπωση οτι όσοι σήμερα παλεύουμε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες συνθήκες μετά . .... Ίσως αργότερα δημιουργηθούν άλλου είδους δουλειές , ίσως σε καποια χρονια ...
    Απο την ώρα που δεν μπορέσαμε να στήσουμε όμως αυτές τις δουλειές με τις επιδοτήσεις που μπορούσαμε να έχουμε , με τις πιστοποιήσεις , με τα εργαλεία δανεισμού που προσέφερε το τραπεζικό σύστημα και ήταν δελεαστικά για να ξεκινήσει ή να μεγαλώσει μια επιχείρηση , πιστεύετε οτι θα μπορέσουμε να τα κάνουμε αυτά μετά , χωρίς κάποιο πλεονέκτημα αλλα με μοναδικό όπλο το φτηνό νόμισμα και τους δασμούς στα ξένα προϊόντα ;

14. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ειμαι χαζός και γράφω τέτοια ώρα , αλλα η αγωνία μεγάλη για τα πολιτικά και χτύπησε και ο Συναγερμος του μαγαζιού και τρέχω βραδιάτικα .... Ευτυχώς ολα καλα στο Μαγαζι .

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

οι ξένοι ξεκάθαρα ζητάνε την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και μείωση των επικουρικών. επίσης ζητάνε την απαλλαγή του φορολογούμενου στη συμμετοχή των επικουρικών ταμείων μέσο φόρων. τα επικουρικά ταμεία είναι τα συντεχνειακά.

επίσης πατάνε πόδι για τις ιδιωτικοποιήσεις, άμεση απόλυση δημοσίων οι οποίοι έχουν περάσει χωρίς αξιολόγηση και άνοιγμα των επαγγελμάτων.

επίσης τους κάνανε παρατήρηση σχετικά με το psi και την παραπληροφόρηση που γίνεται σε εμάς για αυτό και έχουν δίκιο, γιατί απο το 2010 ως το 2014, τα ταμεία επιχορηγήθηκαν με 64δις και το psi ήταν μόλις 13,4. σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο σχετικά με το θέμα για να κρύψετε το γεγονός ότι το ασφαλιστικό σας μπάζει απο παντού. διορθώστε το ξεκινώντας την συγχωνευση τους σε ένα.

επίσης ζητάνε την άμεση καταργηση των πρόωρων συντάξεων απο χθες και ακύρωση όλων των αιτήσεων απο όσους άσκησαν δικαίωμα εθελουσίας. η κυβέρνηση το δέχεται, απλά επιμένει στο να ξεκινήσουν απο 1/1/16, πράγμα το οποίο δεν δέχεται η ευρώπη.

επίσης ζητάνε την κατάργηση του μονοπώλιου σε διάφορους κλάδους και έλεγχο σε διαγωνισμούς δημοσίου.

ειλικρινά μην με ρωτήσετε αν συμφωνώ σε κάτι απο τα παραπάνω. θα έχει ενδιαφέρον πάντως αν αριστερή κυβέρνηση εφαρμόσει τα παραπάνω στην ελλάδα. αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συντριβή στην ιστορία της παγκόσμιας αριστερής πλατφόρμας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

vagmag (13-07-15)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα έχει ενδιαφέρον πάντως αν αριστερή κυβέρνηση εφαρμόσει τα παραπάνω στην ελλάδα. αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συντριβή στην ιστορία της παγκόσμιας αριστερής πλατφόρμας.
    Αυτό Θωμά νομίζω στην παρούσα είναι το λιγότερο που θα πρέπει να μας απασχολεί.

Για την ώρα αφουγκράζομαι κ τις φωνές του εξωτερικού .

Ας ελπίζουμε σε μια θετική έκβαση να ηρεμήσουμε λίγο πριν την Εθνική μας κατάθλιψη.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σελίδα 23 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 132122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP